Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsel napisał(a):
Madziu, a coś Ty mojej Królewnie robiła??? :mad::mad::mad:

ano trzeba było królewnie w paszczę zajrzeć, żeby ząbki obejrzeć :evil_lol:

Posted

Wielkie Gratulacje dla Was:klacz::klacz::klacz:
( dopiero teraz:roll:no bo chciałam mieć chwilę żeby coś "mądrego" napisać:p)

To ogromny sukces Yanki, szczególnie, że sędziował świetny sędzia i hodowca Miquel Torrents na tytuł jak najbardziej zasłużyła i nie przeszkodziła jej nawet siwizna na twarzy:loveu::evil_lol:. Jest klasycznym typem boksera który podoba się wszędzie i tyle!

Oczywiście widziałam już fotencje Twojego "prawie boksia" i wiesz że od razu poznałam ze to Twój:cool3:przyjechał dopingować familię:loveu:

A Melcia, cóż powiedzieć...coraz ładniejsza się robi

No i wygrał i Hashish i Karol, więc wszyscy zadowoleni coś zółtego i pręgowanego:evil_lol:

Czekam na więcej fotek

Pozdrowionka!

Posted

bonita napisał(a):
Wielkie Gratulacje dla Was:klacz::klacz::klacz:
( dopiero teraz:roll:no bo chciałam mieć chwilę żeby coś "mądrego" napisać:p)

To ogromny sukces Yanki, szczególnie, że sędziował świetny sędzia i hodowca Miquel Torrents na tytuł jak najbardziej zasłużyła i nie przeszkodziła jej nawet siwizna na twarzy:loveu::evil_lol:. Jest klasycznym typem boksera który podoba się wszędzie i tyle!

Oczywiście widziałam już fotencje Twojego "prawie boksia" i wiesz że od razu poznałam ze to Twój:cool3:przyjechał dopingować familię:loveu:

A Melcia, cóż powiedzieć...coraz ładniejsza się robi

No i wygrał i Hashish i Karol, więc wszyscy zadowoleni coś zółtego i pręgowanego:evil_lol:

Czekam na więcej fotek

Pozdrowionka!

Bardzo dziękuję na miłe słowa :loveu:
Dobrze wiem, że nie byłyśmy w żadnym razie faworytkami w tak silnie obstawionej stawce. Już wejście do finałów było dla mnie wielką radością, to co się działo dalej wygrana w stawce championów i zdobycie tytułu Zwycięzcy Klubu to były takie ogromne, pozytywne emocje, że nie da się tego opisać :loveu:
Sukces tym bardziej cieszy, że tak znany i doświadczony sędzia, znawca rasy dostrzegł Yanę wsród tylu pięknych suczek, docenił jej urodę i zalety :loveu::loveu:

Cieszę się tez bardzo, że obie córeczki Yany - Mela i Megan zostały ocenione przez pana Miquela Torrentsa na ocenę doskonałą. To też mnie bardzo ucieszyło :loveu:

Posted

Kapsel napisał(a):
Ten sędzia, to po prostu ma doskonały gust, taki jak ja :D Już bardzo go lubię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ala, no nic dodać, nic ująć :evil_lol::evil_lol:

Posted

Don_Vito napisał(a):
Magda, jakie te Twoje dziewczyny są śliczne ! :loveu:
No po prostu nie mogę się na nie napatrzeć. :loveu:. ;)

dzięki :-)

Posted

:-) a wszystko w porządku :-) wczoraj wprawdzie cosik Melę udziabało i miała oko spuchniete jak prawdziwy bokser po walce :evil_lol: ale dostała zastrzyk odczulający i dzisiaj rano po opuchliżnie nie było śladu.
Noce są coraz chłodniejsze i dziewczyny pchają się pod kołdrę :cool3: ciasno nam się w łóżku zrobiło :evil_lol:

A co u Was ? wybieracie ise jeszcze w tym roku na jakąś wystawę ?
pozdrawiamy :loveu:

Posted

Sorki,że dopiero wieczorkiem odpowiadam, ale teraz mogę znależc odrobine czasu dla siebie. Melcia jak to bokser wygląda jak bokser, natomiast mnie też ciagle coś kąsa jak wychodzę wieczorkiem z psami do pareczku i nie dość ,że mam gabaryty to jeszcze jak spuchnę to dopiero -kochanego ciałka nigdy dość :evil_lol:.

Niestety my też mamy lokatorów w sypialni, ale :angryy: dwa śpią tylko na mojej połowie i wogóle się nie wysypiam, ale odkąd pamietam a moja pamięć ma juz swoje lata wszystkie moje boksery spały w łóżeczkach. Jeszcze w zeszłym roku w zimie kawaler spał na posłaniu i to pod balkonem, a teraz pcha się na pościel starość się zbliża, czy co :cool3:

Narazie nigdzie się nie zgłaszałam, może pojawie się pokibicować w Nowym Dworze :razz:, a Wasze plany ?

Trzymajcie sie cieplutko i "głaski" dla dziewczynek:lol:

Posted

My na razie też sie nigdzie nie wybieramy, może NDM ale w grudniu.

Z bokserami w łóżku może nie jest wygodnie, ale za to jak cieplutko :evil_lol: polecam zimą szczególnie :evil_lol:

Moje też głownie na mojej połówce łóżka sypają :cool3: Yana uwielbia przytłoczyć mnie swoim słodkim ciężarkiem i na przykład ułoży się na moich nogach... co się w nocy uwolnię i odsunę gdzieś na boczek to ona znowu mnie przygniecie :cool3:

Melka natomiast wtula się we mnie najlepiej pod ramię :lol: ona wogóle straszny słodziak i przylepka jest :loveu: Wczoraj rano budzę się, Mela oczywiście tuz koło mnie pod moją ręką, już nie śpi, patrzy się na mnie i czeka aż otworzę oczy, usmiecham się do niej, a ona już przeszczęsliwa młóci ogonem po łóżku i przytula się jeszcze bardziej...no radość niesamowita, bo przecież całą noc się nie widziałyśmy :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):

Melka natomiast wtula się we mnie najlepiej pod ramię :lol: ona wogóle straszny słodziak i przylepka jest :loveu: Wczoraj rano budzę się, Mela oczywiście tuz koło mnie pod moją ręką, już nie śpi, patrzy się na mnie i czeka aż otworzę oczy, usmiecham się do niej, a ona już przeszczęsliwa młóci ogonem po łóżku i przytula się jeszcze bardziej...no radość niesamowita, bo przecież całą noc się nie widziałyśmy :evil_lol:

:D:D:D:D:D cała prawda o faflunach :-D:-D:-D:-D humor mi się zdecydowanie poprawił :multi:

Posted

No ja jak wstaję o 7 rano,to moja już od 30 minut na spacerku z panem,ale jak już wróci do domku to nie daje mi się ubrać,no bo przecież wróciła i ja muszę się cieszyć,przytulać i poklepać,bo ona wróciła już :):):)

Posted

Don_Vito napisał(a):
Bardzo się cieszę, że spotkanie się udało. ;)
Pięknie Melcia wygląda! :loveu:
Zresztą cała 3 przeurocza. :razz:

oj tak spotkanie było bardzo fajne :-) na początku było troszkę jeżenia się z obu stron i drobnych zaczepek, ale potem trzy dziewczyny zgodnie szalały :-) niesamowity widok :-)

niestety Yana musiała zostac w domu, bo jej się wydaje, że musi broni Meli przed całym światem... i niestety nie potrafie tego zmienic

Posted

Ale miała księzniczka superaśny spacer, takie bieganki, skakanki. Gdzie sa takie super tereny i jeszcze takie piękne panny pyta kawaler ?:razz: Tez bym sobie tak poszalał i jeszcze w takim towarzystwie, ach...:roll:

Pozdrowionka

Posted

tatankas napisał(a):
Fajny widok-tyle boksiów bawiących się razem.śliczne zdjęcia :)

oj tak to był super widok takie mini stadko boksiowych dzieczynek :-)