Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sabinka40 napisał(a):
Ależ one są piękne.......:iloveyou: Ja już nie marzę nawet o drugim boksiu, bo jak tylko pomyslę to zaraz znajdę czwartego kota:eviltong:

oj ja odkąd mam dwa boksie wszystkim polecam... boksery co najmniej w dwupaku ;)
a cztery koty będą do pary :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
oj ja odkąd mam dwa boksie wszystkim polecam... boksery co najmniej w dwupaku ;)
a cztery koty będą do pary :evil_lol:

Tak, tak duuużoooo bokserów:multi:, ale kotów już dosć:evil_lol:
One są wszędzie, gdzie nie zajrzysz tam kot:crazyeye: Zabieraja mi wszystko , ostatnio Ryszard opanował wskakiwanie na blat i jedzenie jest w niebezpieczeństwie:eviltong: jak sie z Tofikiem dogadają to oba potrafią naprawdę napsocić:evil_lol: ale bardzo je kocham:iloveyou:

Posted

witamy :-) i dzięki za odwiedziny :-)
za nami trudny weekend...ja się strułam czymś straszliwie...
a Mela ma dużego krwiaka na grzbiecie :shake: musiała się gdzieś uderzyć
obie się leczymy i mam nadzieję wkrótce będzie lepiej :razz:

Posted

Moze to nie zatrucie tylko wirus Rota, jakoś ostatnio grasuje. Jak sie ma "małe dzieci" to sie nie uniknie guzów i krwiaków , mam nadzieję, że obie szybciutko wyzdrowiejecie. Wybierasz sie Madziu na koncert do Łomianek ?

Posted

Cheese napisał(a):
Moze to nie zatrucie tylko wirus Rota, jakoś ostatnio grasuje. Jak sie ma "małe dzieci" to sie nie uniknie guzów i krwiaków , mam nadzieję, że obie szybciutko wyzdrowiejecie. Wybierasz sie Madziu na koncert do Łomianek ?

Witaj :-)
może to i jakiś wirus, bo dwa dni poniewierało mną okrutnie, ledwo żyłam :shake:

Co do Meli to podejrzewam, że albo matka ją tak urządziła :cool3: albo sama gdzies się popiedrułka "mała" podczas zabawy urządziła :roll:

Oj na koncert bym się wybrała (ja zreszta pracuję w Łomiankach), tylko samej mi się trochę nie chce. Artur musi z dziećmi w domu zostać :razz:
A Wy się wybieracie ?

Posted

Yana napisał(a):
Witaj :-)
może to i jakiś wirus, bo dwa dni poniewierało mną okrutnie, ledwo żyłam :shake:

Co do Meli to podejrzewam, że albo matka ją tak urządziła :cool3: albo sama gdzies się popiedrułka "mała" podczas zabawy urządziła :roll:

Oj na koncert bym się wybrała (ja zreszta pracuję w Łomiankach), tylko samej mi się trochę nie chce. Artur musi z dziećmi w domu zostać :razz:
A Wy się wybieracie ?

Mam nadzieję, że uda mi sie wybrać. Nie wiem czy podjadę sama , czy z Jackiem, ale postaram sie być. To może sie spotkamy ? :-)

Posted

[quote name='Telimena']zapisuję się u dziewczynek, żeby za każdym razem nie szukać od początku :)[/QUOTE]

ach, to Ty tak po kryjomu zagladałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Yana']Dzięki :-)[/QUOTE]

Nie ma za co,ja tylko wyrażam to ,co widzę.Muszę w końcu od kumpeli skaner pożyczyć i swojej staruszki zdjęcia zeskanować i wrzucić,zobaczysz dlaczego moja twoja piękna ;)

Posted

[quote name='drzalka']Hejo,

http://img851.imageshack.us/img851/6755/imgp4364l.jpg

Z wiekiem Yanka rozkwita !! :D

no ba ! jak każda kobieta ;-)

[quote name='tatankas']Nie ma za co,ja tylko wyrażam to ,co widzę.Muszę w końcu od kumpeli skaner pożyczyć i swojej staruszki zdjęcia zeskanować i wrzucić,zobaczysz dlaczego moja twoja piękna ;)

pokaż, pokaż swoją boksię :-)

[quote name='unikatowydiament']ależ Ona jest cudowna:)

dzięki :-)