sabinka40 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ależ one są piękne.......:iloveyou: Ja już nie marzę nawet o drugim boksiu, bo jak tylko pomyslę to zaraz znajdę czwartego kota:eviltong: Quote
Yana Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 sabinka40 napisał(a):Ależ one są piękne.......:iloveyou: Ja już nie marzę nawet o drugim boksiu, bo jak tylko pomyslę to zaraz znajdę czwartego kota:eviltong: oj ja odkąd mam dwa boksie wszystkim polecam... boksery co najmniej w dwupaku ;) a cztery koty będą do pary :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 witamy się wieczorkiem i mizianki zasyłamy:) Quote
sabinka40 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Yana napisał(a):oj ja odkąd mam dwa boksie wszystkim polecam... boksery co najmniej w dwupaku ;) a cztery koty będą do pary :evil_lol: Tak, tak duuużoooo bokserów:multi:, ale kotów już dosć:evil_lol: One są wszędzie, gdzie nie zajrzysz tam kot:crazyeye: Zabieraja mi wszystko , ostatnio Ryszard opanował wskakiwanie na blat i jedzenie jest w niebezpieczeństwie:eviltong: jak sie z Tofikiem dogadają to oba potrafią naprawdę napsocić:evil_lol: ale bardzo je kocham:iloveyou: Quote
Yana Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 unikatowydiament napisał(a):miłego dzionka życzymy:) dziekuję bardzo i nawzajem życzę :-) Quote
sabinka40 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Witam i mizianki dla faflunków przesyłam:loveu: Quote
Yana Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 witamy :-) i dzięki za odwiedziny :-) za nami trudny weekend...ja się strułam czymś straszliwie... a Mela ma dużego krwiaka na grzbiecie :shake: musiała się gdzieś uderzyć obie się leczymy i mam nadzieję wkrótce będzie lepiej :razz: Quote
Cheese Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Moze to nie zatrucie tylko wirus Rota, jakoś ostatnio grasuje. Jak sie ma "małe dzieci" to sie nie uniknie guzów i krwiaków , mam nadzieję, że obie szybciutko wyzdrowiejecie. Wybierasz sie Madziu na koncert do Łomianek ? Quote
Yana Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Cheese napisał(a):Moze to nie zatrucie tylko wirus Rota, jakoś ostatnio grasuje. Jak sie ma "małe dzieci" to sie nie uniknie guzów i krwiaków , mam nadzieję, że obie szybciutko wyzdrowiejecie. Wybierasz sie Madziu na koncert do Łomianek ? Witaj :-) może to i jakiś wirus, bo dwa dni poniewierało mną okrutnie, ledwo żyłam :shake: Co do Meli to podejrzewam, że albo matka ją tak urządziła :cool3: albo sama gdzies się popiedrułka "mała" podczas zabawy urządziła :roll: Oj na koncert bym się wybrała (ja zreszta pracuję w Łomiankach), tylko samej mi się trochę nie chce. Artur musi z dziećmi w domu zostać :razz: A Wy się wybieracie ? Quote
Oscar Patric Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 witamy popołudniowo i dużo zdrówka życzymy:) Quote
Cheese Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Yana napisał(a):Witaj :-) może to i jakiś wirus, bo dwa dni poniewierało mną okrutnie, ledwo żyłam :shake: Co do Meli to podejrzewam, że albo matka ją tak urządziła :cool3: albo sama gdzies się popiedrułka "mała" podczas zabawy urządziła :roll: Oj na koncert bym się wybrała (ja zreszta pracuję w Łomiankach), tylko samej mi się trochę nie chce. Artur musi z dziećmi w domu zostać :razz: A Wy się wybieracie ? Mam nadzieję, że uda mi sie wybrać. Nie wiem czy podjadę sama , czy z Jackiem, ale postaram sie być. To może sie spotkamy ? :-) Quote
Telimena Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 zapisuję się u dziewczynek, żeby za każdym razem nie szukać od początku :) Quote
Yana Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='tatankas']Moja twoja piękna :)[/QUOTE] Dzięki :-) Quote
Yana Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Telimena']zapisuję się u dziewczynek, żeby za każdym razem nie szukać od początku :)[/QUOTE] ach, to Ty tak po kryjomu zagladałaś :evil_lol: Quote
Telimena Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Yana']ach, to Ty tak po kryjomu zagladałaś :evil_lol:[/QUOTE] no jakoś tak wyszło :) Quote
drzalka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Hejo, http://img851.imageshack.us/img851/6755/imgp4364l.jpg Z wiekiem Yanka rozkwita !! :D Quote
tatankas Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Yana']Dzięki :-)[/QUOTE] Nie ma za co,ja tylko wyrażam to ,co widzę.Muszę w końcu od kumpeli skaner pożyczyć i swojej staruszki zdjęcia zeskanować i wrzucić,zobaczysz dlaczego moja twoja piękna ;) Quote
Yana Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='drzalka']Hejo, http://img851.imageshack.us/img851/6755/imgp4364l.jpg Z wiekiem Yanka rozkwita !! :D no ba ! jak każda kobieta ;-) [quote name='tatankas']Nie ma za co,ja tylko wyrażam to ,co widzę.Muszę w końcu od kumpeli skaner pożyczyć i swojej staruszki zdjęcia zeskanować i wrzucić,zobaczysz dlaczego moja twoja piękna ;) pokaż, pokaż swoją boksię :-) [quote name='unikatowydiament']ależ Ona jest cudowna:) dzięki :-) Quote
Recommended Posts