Jump to content
Dogomania

Bzibzia - zjawiskowy szczeniak. Marzyliśmy o domu dla niej i ... ma FAJNY DOM ;))

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Bardzo sie cieszę!
A moze ktoś zna dom chętny na małą czarną suczke, moją tymczasowiczkę Muszkę?... :oops:[/QUOTE]

A czy ona ma wątek? :cool3:

Posted

oto wiadomości z pierwszej ręki: :bigok:

pani wetka ma dwa koty, w domu był westik, aha, jest jeszcze żółw. córka ma potwierdzona testami alergię, dlatego musi to być szorściak. dr onyszkiewicz, który jeździ do o.sz. (i okazał się znajomym przyszłej ewentualnej właścicielki) pomaca ją najbliższym razem (bzibzię, nie panią:evil_lol:). ja ją macałam w sobote, ale wiecie, ona jest brudna, więc szorstkość większa jest od brudu. w każdym razie córka siedziała na stole, na którym panoszyły sie koty i nic się nie działo strasznego. zwierzaki mają zakaz wejścia do sypialni i tyle. w międzyczasie wpadł siostrzeniec z szaloną suką, generalnie to fajny domek. pani zasadnicza, ale fajna, poza tym dokarmia koty, zeznawała w sprawie krzyczek, generalnie swój człowiek. jestem tylko za sprawdzeniem tej szorstkości na wszelki wypadek. jak zostanie oceniona na odpwoiednią, to bzibzię onyszkiewicz sam zawiezie tej pani.
to tyle chyba, nie?

Posted

No i warto by Bzibzię przekąpać zanim tam trafi, bo w tej chwili, to ona ma na sobie full alergenów innych piesów...
Dziś wrzucę nowe fotki królewny :loveu: Niezłe z niej ziółko, nawiasem mówiąc.

Posted

Bzibzia jeszcze nie jest w nowym domu. Pani nie ma do soboty - od razu powiedziała, że musi wyjechać na tydzień, wraca w sobotę i dogrywa transport z weterynarzem współpracującym ze schroniskiem.
Tak więc na razie nie "wyrzucaj" kontaktów, bo suczka nie jest w swoim domu (Pani wraca w sobotę).
Z podobnym psiakiem, to pewnie będzie ciężko, ale małe sunie są. Sęk w tym, że pewnie nie są podobne do Bzibzi.

Posted

bzibzia jest najmniejsza z tych wyrośniętych. ona będzie przed kolano, no, do kolana... są takie masywniejsze, wieksze beżowe, ale nie warchlakowo. możesz napisac do tych ludzi z jasnym postawieniem sprawy: jest domek który przeszedł 90% procedury, najpewnieij bzibzia tam pojedzie, a jeśli tak, to czy byliby zainteresowani innymi, bo możemy pokazac. czy mają jakies preferencje etc...? mozesz w ten sposób kontakt utzrymać?

Posted

[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/6599/img1838k.jpg[/IMG]

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/3752/img1871q.jpg[/IMG]

[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/9165/img1943t.jpg[/IMG]

[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/9890/img1944a.jpg[/IMG]
Kto poznaje? ;)

Posted

Będzie, będzie :lol:. Musimy przecież zobaczyć szczęśliwą Bzibziulkę (nawiasem mówiąc trzeba też poznać nowe imię suczki, bo Pani nie była zachwycona tym, którym ją ochrzciłyśmy na dogo, ale w moich myślach, to zawsze będzie Bzibzia :diabloti:).

Posted

[quote name='sleepingbyday']a ja sie zestresowałam, jak zobaczyłam w tytule, ze bzibzia szuka domu... :razz:[/quote]

Ranyjulek...:lol: Już, już - tytuł zmieniłam, moderatora poprosiłam o przeniesienie.

Posted

rozmawiałam właśnie z panią Mary - bo na tym wątku jest mowa o suńce o imieniu Mara :cool3:.
po tych trzech dniach: nauczyła sie sama wchodzić po schodach. przechodzi przez próg. z ociaganiem, ale jednak. dziabneła raz córkę włascicielki ale jej wytłumaczono, kto tu rządzi. z kotami się chce bawić. boi sie na zewnątrz wszystkiego, odgłosów, nagłych pojawien się zza rogu, wiadomo. ale to dopiero trzy dni.... będzie dobrze. mam zaproszenie na odwiedziny...