mgie Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Hurra ale fajny dom dla Bzibzi się znalazł:sweetCyb: Quote
malagos Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bardzo sie cieszę! A moze ktoś zna dom chętny na małą czarną suczke, moją tymczasowiczkę Muszkę?... :oops: Quote
paros Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='malagos']Bardzo sie cieszę! A moze ktoś zna dom chętny na małą czarną suczke, moją tymczasowiczkę Muszkę?... :oops:[/QUOTE] A czy ona ma wątek? :cool3: Quote
sleepingbyday Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 oto wiadomości z pierwszej ręki: :bigok: pani wetka ma dwa koty, w domu był westik, aha, jest jeszcze żółw. córka ma potwierdzona testami alergię, dlatego musi to być szorściak. dr onyszkiewicz, który jeździ do o.sz. (i okazał się znajomym przyszłej ewentualnej właścicielki) pomaca ją najbliższym razem (bzibzię, nie panią:evil_lol:). ja ją macałam w sobote, ale wiecie, ona jest brudna, więc szorstkość większa jest od brudu. w każdym razie córka siedziała na stole, na którym panoszyły sie koty i nic się nie działo strasznego. zwierzaki mają zakaz wejścia do sypialni i tyle. w międzyczasie wpadł siostrzeniec z szaloną suką, generalnie to fajny domek. pani zasadnicza, ale fajna, poza tym dokarmia koty, zeznawała w sprawie krzyczek, generalnie swój człowiek. jestem tylko za sprawdzeniem tej szorstkości na wszelki wypadek. jak zostanie oceniona na odpwoiednią, to bzibzię onyszkiewicz sam zawiezie tej pani. to tyle chyba, nie? Quote
Chandler Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Dziękuję za wiadomości z pierwszej ręki :-). Czekamy zatem na ocenę szostkości Bzibzi... [B]SBD[/B], a Pani imię się podobało :cool3:? Quote
Zofia.Sasza Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No i warto by Bzibzię przekąpać zanim tam trafi, bo w tej chwili, to ona ma na sobie full alergenów innych piesów... Dziś wrzucę nowe fotki królewny :loveu: Niezłe z niej ziółko, nawiasem mówiąc. Quote
paros Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Dostałam z allegro kilka maili w sprawie Bzibzi :roll: czy sunia już jest w domku? Czy mamy jakieś podobne sunie do zaproponowania? Quote
Chandler Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Bzibzia jeszcze nie jest w nowym domu. Pani nie ma do soboty - od razu powiedziała, że musi wyjechać na tydzień, wraca w sobotę i dogrywa transport z weterynarzem współpracującym ze schroniskiem. Tak więc na razie nie "wyrzucaj" kontaktów, bo suczka nie jest w swoim domu (Pani wraca w sobotę). Z podobnym psiakiem, to pewnie będzie ciężko, ale małe sunie są. Sęk w tym, że pewnie nie są podobne do Bzibzi. Quote
sleepingbyday Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 bzibzia jest najmniejsza z tych wyrośniętych. ona będzie przed kolano, no, do kolana... są takie masywniejsze, wieksze beżowe, ale nie warchlakowo. możesz napisac do tych ludzi z jasnym postawieniem sprawy: jest domek który przeszedł 90% procedury, najpewnieij bzibzia tam pojedzie, a jeśli tak, to czy byliby zainteresowani innymi, bo możemy pokazac. czy mają jakies preferencje etc...? mozesz w ten sposób kontakt utzrymać? Quote
mgie Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Obawiam się ,że drugiej takiej Bzibzi nie znajdą:lol: Quote
Zofia.Sasza Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [IMG]http://img10.imageshack.us/img10/6599/img1838k.jpg[/IMG] [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/3752/img1871q.jpg[/IMG] [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/9165/img1943t.jpg[/IMG] [IMG]http://img26.imageshack.us/img26/9890/img1944a.jpg[/IMG] Kto poznaje? ;) Quote
mgie Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Oczywiśćie,że to Bzibzia:p. Ale ona jakaś duża się tutaj wydaje:crazyeye: Quote
Chandler Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Dostałam wiadomość, że Bzibzia pojechała dzisiaj do swojego domu. Quote
malagos Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 To pewne? Już sie mozna cieszyć? Hurra! :multi: :multi: :multi: Quote
Chandler Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 To pewne. Bzibzia pojechała do domu. Quote
mgie Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Zaajefajnie!Niech się jej wiedzie:loveu: [SIZE=1] (ściągam ogłoszenia)[/SIZE] Quote
mgie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Czy będzie taka możliwość aby kiedyś zobaczyć zdjęcia Bzibzi z nowego domku:roll::cool3:? Quote
Chandler Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Będzie, będzie :lol:. Musimy przecież zobaczyć szczęśliwą Bzibziulkę (nawiasem mówiąc trzeba też poznać nowe imię suczki, bo Pani nie była zachwycona tym, którym ją ochrzciłyśmy na dogo, ale w moich myślach, to zawsze będzie Bzibzia :diabloti:). Quote
sleepingbyday Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 a ja sie zestresowałam, jak zobaczyłam w tytule, ze bzibzia szuka domu... :razz: Quote
Chandler Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='sleepingbyday']a ja sie zestresowałam, jak zobaczyłam w tytule, ze bzibzia szuka domu... :razz:[/quote] Ranyjulek...:lol: Już, już - tytuł zmieniłam, moderatora poprosiłam o przeniesienie. Quote
sleepingbyday Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 rozmawiałam właśnie z panią Mary - bo na tym wątku jest mowa o suńce o imieniu Mara :cool3:. po tych trzech dniach: nauczyła sie sama wchodzić po schodach. przechodzi przez próg. z ociaganiem, ale jednak. dziabneła raz córkę włascicielki ale jej wytłumaczono, kto tu rządzi. z kotami się chce bawić. boi sie na zewnątrz wszystkiego, odgłosów, nagłych pojawien się zza rogu, wiadomo. ale to dopiero trzy dni.... będzie dobrze. mam zaproszenie na odwiedziny... Quote
mgie Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Pani nie podobało się imię Bzibzia:cool3:-dziwne ..pff Masz racje Chandler dla nas zawsze nią pozostanie:p Quote
sleepingbyday Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 nie pdobało - to mało powiedziane :evil_lol:. dla mnie bzibzia ładniej niz mara, ale zawsze powtarzam, ze niech sobie psa i azor nazywają, ważne, ze dom dobry. Quote
Chandler Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 SBD, kiedy jedziesz do Bzibziaka? Foooooty... potrzebne do podziwiania :p. Quote
Recommended Posts