Chandler Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Zofia... Co tam u Pana Józefa :cool3:? Bzibziulka szuka domu. Quote
Chandler Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Nie rozumiem... Bzibzia czeka na Swojego Człowieka... A czas płynie, płynie, płynie.... A Bzibzia czeka, czeka, czeka...:shake: Quote
malagos Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 a ja o nią pytam i pytam... Czekam na szczegóły od Zofii - są 2 domki zainteresowane małą sunią z Warszawy, szkoda ich zmarnować. Quote
Chandler Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 malagos - wysyłam Ci pw. Mam wiadomość od Zofii. Quote
Chandler Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Bzibzia - mała piękność - miała olśnić wszystkich... Nikt jej nie widzi...:shake: Quote
sleepingbyday Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 a ja jakoś się o bzibzię nie martwię. będzie dobrze. to cacko jest, nie pies. Quote
Chandler Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='mgie']:evilbat:czekamy[/quote] Zobaczcie emotkę! Co to się porobiło z naszej cichej i spokojnej [B]mgie [/B]:evil_lol:. Dostałam kilka informacji o Bzibzi. "Mała szczeciniasta suczka. Ma ok. 5 miesięcy. Została wyrzucona przy drodze niedaleko schroniska w Święta Bożego Narodzenia. Prawdopodobnie niszczyła rzeczy w mieszkaniu" (? - tego nie rozumiem, bo jak ją znaleźli wyrzuconą, to skąd wiedzą, że niszczyła rzeczy w mieszkaniu?) Quote
malagos Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Powiedzcie, czy ona jest do adopcji, i gdzie sie znajduje? Czy polecać ja ludziom, którzy pytaja o małe suczki, czy mozna ją wziać i przywieżć do Warszawy? Quote
Chandler Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [B]malagos - [/B]zaraz uzupełnię pierwsza stronę. Bzibzia jest na terenie należącym do P. Bożeny Wahl - schronisko Ostatnia Szansa koło Rawy Mazowieckiej. Suczka znajduje się wśród psów, którymi opiekuje się Pani Marzena (a nie P. Wahl). Można ją polecać - takie mam zapewnienie. Myślę, że coś dałoby się załatwić z transportem, bo schronisko jest jakieś 80 km od Warszawy. Quote
Zofia.Sasza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Jak będzie domek, to i transport jakowyś się znajdzie. Do W-wy bez problemu :lol: Quote
sleepingbyday Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 może bzibzia cos poniszczyła u p. marzeny? a może wcale nie została porzucona na drodze? Quote
Chandler Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 SBD ...a może poszli do lasu :evil_lol: ? Quote
Zofia.Sasza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='sleepingbyday']może bzibzia cos poniszczyła u p. marzeny?[/quote] U pani Marzeny nie ma co niszczyć :shake: Wszystko dawno zniszczone... Quote
sleepingbyday Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 no to skąd to przypuszczenie, że niszczyła? stawiasz na teorię nr 2 :razz:? ;) chandler - good point ale co, pogdybac nie można? jak o.sz. może to i ja mogę :eviltong: Quote
Chandler Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Ja wiem, że to poważny temat Dziewczyny... Naprawdę wiem... Dzisiaj dzieje się ze mną coś dziwnego - co wejdę na jakiś wątek, to konam ze śmiechu, choroba jakaś, czy co...:oops: Jak przeczytałam teorię nr 1 SBD i poważną odpowiedź Zofii, że Bzibzia nie miała co niszczyć, bo wszystko już zniszczone, to się uspokoić nie mogłam. Jestem zniesmaczona swoim zachowaniem :shake:. Wczoraj były łzy, ciągle mi się chciało ryczeć, a dzisiaj...:oops: Jakieś niezrównoważenie emocjonalne- ot co! Quote
sleepingbyday Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jaka poważna odpowiedź, jaka poważna odpowiedź, ja sie pośmiałam :evil_lol:! bardzo dobrze, ze masz dobry nastrój, to cos złego? przeca to nie oznacza, że cos ci zaczęło wisieć..... Quote
Chandler Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Bzibzia? - jak będzie zdrobniale? Bzibzia - mały szorstaczek czeka na dom. Quote
malagos Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Chandler']Bzibzia? - jak będzie zdrobniale? Bzibzia - mały szorstaczek czeka na dom.[/quote] Zdobniale to Bzibziątko albo Bziubziunia :roll: Quote
malagos Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Szkoda, zeby takie maleństwo śliczne czekało na dom tyle czasu :cool1: Quote
Chandler Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Podpowiedzcie mi proszę kogoś, kto może zrobić allegro... Postaram się do jutra napisać jakiś sensowny tekst, zdjęcia są i ruszamy z aukcją. Co? [B]Edit -[/B] Dziekuję bardzo za informacje na pw [B]malagos :)[/B]. Będę od jutra działała. Quote
malagos Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pewnie, ze działaj, bo szkoda suczynki. Taka mądra niby jestem, a tymczas Muszka ma sie u mnie dobrze :evil_lol: Quote
Recommended Posts