Jump to content
Dogomania

Bzibzia - zjawiskowy szczeniak. Marzyliśmy o domu dla niej i ... ma FAJNY DOM ;))

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mgie']:evilbat:czekamy[/quote]

Zobaczcie emotkę! Co to się porobiło z naszej cichej i spokojnej [B]mgie [/B]:evil_lol:.

Dostałam kilka informacji o Bzibzi.

"Mała szczeciniasta suczka. Ma ok. 5 miesięcy. Została wyrzucona przy drodze niedaleko schroniska w Święta Bożego Narodzenia. Prawdopodobnie niszczyła rzeczy w mieszkaniu" (? - tego nie rozumiem, bo jak ją znaleźli wyrzuconą, to skąd wiedzą, że niszczyła rzeczy w mieszkaniu?)

Posted

Powiedzcie, czy ona jest do adopcji, i gdzie sie znajduje? Czy polecać ja ludziom, którzy pytaja o małe suczki, czy mozna ją wziać i przywieżć do Warszawy?

Posted

[B]malagos - [/B]zaraz uzupełnię pierwsza stronę.
Bzibzia jest na terenie należącym do P. Bożeny Wahl - schronisko Ostatnia Szansa koło Rawy Mazowieckiej. Suczka znajduje się wśród psów, którymi opiekuje się Pani Marzena (a nie P. Wahl).
Można ją polecać - takie mam zapewnienie. Myślę, że coś dałoby się załatwić z transportem, bo schronisko jest jakieś 80 km od Warszawy.

Posted

Ja wiem, że to poważny temat Dziewczyny... Naprawdę wiem...
Dzisiaj dzieje się ze mną coś dziwnego - co wejdę na jakiś wątek, to konam ze śmiechu, choroba jakaś, czy co...:oops:

Jak przeczytałam teorię nr 1 SBD i poważną odpowiedź Zofii, że Bzibzia nie miała co niszczyć, bo wszystko już zniszczone, to się uspokoić nie mogłam. Jestem zniesmaczona swoim zachowaniem :shake:.
Wczoraj były łzy, ciągle mi się chciało ryczeć, a dzisiaj...:oops: Jakieś niezrównoważenie emocjonalne- ot co!

Posted

[quote name='Chandler']Bzibzia? - jak będzie zdrobniale?

Bzibzia - mały szorstaczek czeka na dom.[/quote]
Zdobniale to Bzibziątko albo Bziubziunia :roll:

Posted

Podpowiedzcie mi proszę kogoś, kto może zrobić allegro...
Postaram się do jutra napisać jakiś sensowny tekst, zdjęcia są i ruszamy z aukcją. Co?

[B]Edit -[/B]

Dziekuję bardzo za informacje na pw [B]malagos :)[/B].
Będę od jutra działała.