ostatniaszansa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Olu stosunkowo blisko Rydygiera i Bemowo dałabym dla Maxi karmę i smakołyki oraz troszkę kasy . Ewa Quote
sleepingbyday Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 hej! ile karmy? bo będę z dwoma psami i bez samochodu - muszę dać radę to zawieść na pragę komunikacją miejską. będę miała duży plecak, byle to nie był mega ciężar. kasę biorę w ciemno ;-). dzwońcie jutro, powinnam wylądowac na miejscu w okolicach 18, będę tam cały wieczór. Quote
matrioszka2 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Bardzo przepraszam, ale błagam o głos dla szydłowieckich bid [quote name='kama210'][INDENT] [INDENT] [CENTER][SIZE=4][COLOR=#000000][B]BARDZO PROSZE O GŁOSY NA BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE - [/B][/COLOR][COLOR=#000080][B][SIZE=5] PRZEGRYWAMY !!!! MAMY CZAS DO godz . 24 DZISIAJ [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=4]poproście znajomych ..proszę [/SIZE][/B] [/CENTER] Psie i kocie mordki z SZYDŁOWCA czekały na chwilę od ponad roku .. wreszcie w tym miesiącu udało się - BEZDOMNAKI SZYDŁOWIECKIE zostały [B]wspólnym kandydatem dogo i miau[/B] do wygranej w POSTACI KARMY na forum KRAKVET .. [B]PROSIMY O KAŻDY GŁOS – [/B] Mamy pod opieką nie tylko psy pod naszą bezpośrednią opieką ale też ROZDAJEMY karmę dla psów z Punktu przetrzymań. Poza tym idzie zima – wtedy na ulicach rozdajemy niezliczone ilości karmy. [B]bezpośredni link do ankiety[/B] - [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498[/URL] [B]Link do naszego wątku i jednocześnie do instrukcji głosowania w Krakvecie i naszej historii w pigułce :[/B] - [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/182189-Bezdomniaki-szyd%C5%82owieckie-BARDZO-PROSZ%C4%84-O-G%C5%81OSY-NA-KRAKVET-DO-31-LIPCA?p=14327787#post14327787"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post14327787[/URL] /post 1 naszego wątku – link przekieruje na ten post / [SIZE=4][B][COLOR=#ff8c00]wydarzenie na fb - [/COLOR][/B][/SIZE][URL]http://www.facebook.com/events/234900963298302/[/URL] [/INDENT] [/INDENT] [/QUOTE] Quote
ostatniaszansa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 nie przepraszaj ,oglaszałyśmy wszędzie gdzie i jak się dało , niestety przegralismy :(:(:( Czy była to walka uczciwa ? trzeba wspomóc, Szydłowieckie Bezdomniaki , nie możemy ich teraz zostawić. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [URL="http://www.youtube.com/watch?v=OGt_6foIZDU"][COLOR=#0000ff]http://www.youtube.com/watch?v=OGt_6foIZDU[/COLOR][/URL] obejrzyjcie, nic strasznego tym razem. Ewa Quote
jola_li Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Kto jeszcze nie widział urodzinowego Ajaksa :)? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/138048-Ajaks-z-Boguszyc-znalaz%C5%82-dom-na-zawsze!-Dzi%C4%99ki-czarok-i-medarowi!!!?p=19452579#post19452579[/url] Quote
sleepingbyday Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 hej, ewa, czekałam na przesyłkę do p. ewy, a ty cisza na morzu. byłyśmy dziś u maxi i rurka, mają chwilowo nowa koleżankę, bosska mikruska, z cieczką, poderwała nawet rurka, choc ze dwa dni się opierał, a blacky zakochany od pierwszego wejrzenia. maxi zdetronizowana i nieco zaskoczona, hihi. a przy okazji uprasza się o kliknięcie w moją sygnaturę , zwł. te osoby, kóre sa posiadjące konto na fb :-) Quote
Ewa i flatki Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 A ja donoszę, że moi znajomi pretendują do ręki Babuli :) Mam ( chyba) dobrą rękę, więc wchodzę w sygnaturę koleżanki wyżej :P Quote
jola_li Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Ewa i flatki']A ja donoszę, że moi znajomi pretendują do ręki Babuli :)[/QUOTE] Ależ cudownie :)!!! Mam nadzieję, że nie dostaną czarnej polewki ;). Quote
sleepingbyday Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 ewa, dzięki, każda obecność cenna. tam jest torchę zamieszania - wydarzenie robi moja przyjaciółka, nie jest w środowisku i torszke uprtościłą info, które jej dziś po wizycie w schronie przekazałam. ale abrakadabra ma wejść i dokłądnie wyjaśnić o co kaman. Quote
mgie Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='ostatniaszansa'][COLOR=#000000][FONT=Verdana]To jest niewidoma BERTI, w schronisku siedziala dluuuugo az wreszcie[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]udalo sie jej znalezc dom w Szwajcarii. Pojechala 2 miesiace temu, a[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]miesiac pozniej, jej nowa opiekunka podwiozla inna chetna osobe na[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]spotkanie z nami po odbior kolejnego szczesliwca i moglam sie[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]przytulic do kochanej BERTY - jak ona sie wtulila :):):) Uwielbiam to[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]zdjecie, BERTI jest na nim taka szczesliwa :)/ Agnieszka[/FONT][/COLOR][/QUOTE] [img]http://img36.imageshack.us/img36/6961/bertii.jpg[/img] Quote
jola_li Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Cudna Bertusia! Oby jak najdłużej delektowała się swoim nowym domem! Quote
jola_li Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Gdzie leży ta Ruska Wieś, z której psy do Was trafiły? Pytam, bo w warmińsko-mazurskiej było potworne gradobicie :(. Quote
ostatniaszansa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Tam wlasnie bylo gradobicie :( Niedaleko Elku jest Ruska Wies./Agnieszka Quote
jola_li Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='ostatniaszansa']Tam wlasnie bylo gradobicie :( Niedaleko Elku jest Ruska Wies./Agnieszka[/QUOTE] :( :( :( [COLOR=#ffffff].......[/COLOR] Quote
ostatniaszansa Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 UWAGA, UWAGA , z wielką radościa donoszę, że schroniskowa weteranka BABULA od dzisiaj w swoim nowym domku :) :):) [COLOR=#000000]Ewa[/COLOR] Quote
Ewa i flatki Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Cieszę się niesamowicie, bo to do moich dobrych znajomych pojechała :multi: Musiałam się pochwalić, a co :razz: Quote
ostatniaszansa Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 My Ciebie Ewuniu bardzo chwalimy i :loveu: Babula weteranka boguszycka raczej na nic specjalnego nie liczyła ot może czasem na kawałek paróweczki a tu TAKA NIESPODZIANKA :):):) :multi::multi::multi: Ewo, boguszki juz nie śmierdzą jak onegdaj :evil_lol: a Babulę opiekunka przed wyjazdem wyczesała , pożegnała się z nia i ubrała w szeleczki. Mamy grupę staruszków, staruszków, tak bardzo byśmy chciały mieć środki na to aby tylko do nich zatrudnić opiekunke i nie chodzi tu o sprzątnie, karmienie ,podawanie leków to mają zapewnione, ale żeby z nimi ktoś z nimi pobył, pogadał , pomiział po łepku... Ewa Quote
jola_li Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='ostatniaszansa']UWAGA, UWAGA , z wielką radościa donoszę, że schroniskowa weteranka BABULA od dzisiaj w swoim nowym domku :) :):) [COLOR=#000000]Ewa[/COLOR][/QUOTE] [quote name='Ewa i flatki']Cieszę się niesamowicie, bo to do moich dobrych znajomych pojechała :multi: Musiałam się pochwalić, a co :razz:[/QUOTE] Cudownie :)!!! Jak to dobrze,że na świecie są Ludzie, co patrzą sercem. (I Tacy, którzy pomagają im "ukierunkować" spojrzenie ;)). Quote
ostatniaszansa Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 w poniedziałek/wtorek miałam jechać pod W-wę na wizytę p/adopcyjna w sprawie naszego pięknego Hugo, dzisiaj telefonuje aby ustalić godzine a Pan ....poszukał w internecie i kupił sobie młodziutką sunię onka ( pewnie szczeniak ) jestem zła :angryy: raczej nie kupił z hodowli :shake:. Trudno, trzeba wznowić ogłoszenia Hugo. on niestety bardzo nie lubi się z naszym Nemo , bywa ,że go atakuje i dla bezpieczeństwa siedzi w kojcu :-( owszem wychodzi na spacery , ale...Piekny młody ok 2 max 3 letni bardzo w typie onka , czujny, mądry . Ewa Quote
sleepingbyday Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 a w dodatku maxi traci miejsce w dt. Właścicielka domu, ktory wynajmuje opiekunka, kazała pozbyć sie do końca miesiąca wszystkich psów. kuźwa!!!!!! Quote
ostatniaszansa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 wiem olu, rano po 7.oo dostałam w sprawie Maksi smsa, ponadto wraca z adopcji (blisko po roku ) Brutus, na cito szukamy mu domu, do tego czasu moze pozostać u dotychczasowych właścicieli . Powód ; b. trudna sytuacja rodzinna i ucieczki Brutusa lubi "wycieczki " . Ewa Quote
Recommended Posts