mgie Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Zofia.Sasza']A czy ja bym mogła dostać MOJE zdjęcia z Noną? Bo miło, że wysłałyście mgie, ale ja też jestem poniekąd zainteresowana :cool3::mad:[/QUOTE] Ja niczego nie dostałam :lol: Quote
jola_li Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='ostatniaszansa']Zosiu, być może za moment odwiozą i mnie i Agnieszkę na psychiatryk VII Oddzial na Nowowiejskiej :( Agnieszka biegiem w pks w drodze do Boguszyc, u mnie w pracy ... :angryy::-( Ewa[/QUOTE] Ajajaj, trzymam kciuki za uspokojenie sytuacji :(... A z osiągnięć Dexa (który genialnym psem jest :-)) cieszę się ogromnie :-)!!! i jeszcze bardziej z czekającego go domu, który oby na Dexa zasługiwał :-)!!! Quote
ostatniaszansa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Byłam widziałam, przeczytałam i podziwiałam :) Agnieszka nie ma jak wrócic do W-w,y brak miejsc w autobusie a następnych nie będzie :( Gdzie my żyjemy ? Ewa Quote
ostatniaszansa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='mgie']Ja niczego nie dostałam :lol:[/QUOTE] Miałaś Madziu zrobić sobie przerwę :mad: dostaniesz jak odpoczniesz a Agnieszka ochlonie bo aż paruje z wściekłości . Jeszcze jedna rundka z zaszczańcem Ebonym i biegiem na dyżur. Ewa Quote
sleepingbyday Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 o matko, te zdjęcie parcourowca roksiego powinny pójść do ogłoszeń :-). świetne! a, doczytałam o policzeniu psiaków i to mi przypomniało, ze strasznie, ale to strasznie chciałabym jakies wieści od rawianina. najlepiej z pierwszej reki. czy macie gdzieś jeszcze telefon do tej pani, która w imieniu swojej koleżanki do mnie w jego sprawie dzwoniła? ja nie mam, a bym zadzwoniła. baaardzo jestem ciekawa, jak on teraz wygląda, jaki jest, jako szczęśliwy posiadacz ludzia. Quote
ostatniaszansa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ewuniu o kim piszesz ? Szczeniaki ? Nia, są w Boguszycach , oddzielny kolejec , wypuszczane na łakę i dzięki darom mają rewelacyjną karmę oraz zabawki. no i sa uczone chodzenia na smyczy. Oczywiście są na wszechno zaszczepione . Ogłaszane od ponad miesiąca :( Ewa Quote
jola_li Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Na wątku adopcyjnym ([url]http://www.dogomania.pl/threads/183134-Boguszyce!!!W%C4%85tek-adopcyjny-Prosz%C4%99-nie-zamieszcza%C4%87-wpis%C3%B3w[/url]!!!) brakuje informacji o adopcji Cywila :-). Quote
Ewa i flatki Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Pytałam o kocięta, sama mam szczeniaka - córkę Vanty i na razie w psy "nie idę" :P Quote
ostatniaszansa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ewuniu to jest 1, słownie jedno kocię CUDO, przerzucony na podwórko gospodarzy gdzie biegał pies :angryy: odwiedzająca ich córka uratowała malucha , bo psu bardzo się nie spodobał nowy lokator. Niestety idzie do szpitala i nie może kociaka zatrzymać i tak wylądował u nas w wielkiej klatce. Szczepienia i ogłaszamy malucha. Taki whiskas , po prostu Boguś :) Najchętniej to by na rączkach siedział. Ewa Quote
Zofia.Sasza Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='ostatniaszansa']Ewuniu to jest 1, słownie jedno kocię CUDO, przerzucony na podwórko gospodarzy gdzie biegał pies :angryy: odwiedzająca ich córka uratowała malucha , bo psu bardzo się nie spodobał nowy lokator. Niestety idzie do szpitala i nie może kociaka zatrzymać i tak wylądował u nas w wielkiej klatce. Szczepienia i ogłaszamy malucha. Taki whiskas , po prostu Boguś :) Najchętniej to by na rączkach siedział. Ewa[/QUOTE] Słodki i puchaty. Łapki z klatki do ludzia wyciąga... Quote
Ewa i flatki Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Bogusia na DT mogłabym zabrać :) Quote
Zofia.Sasza Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='ewa i flatki']bogusia na dt mogłabym zabrać :)[/quote] na-pra-wdę???? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 :) aż mi się uśmiech pojawił w ten marny dzień dziś...super , że Boguś miałby dt Quote
ostatniaszansa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja chyba śnię ? w tej g...ny, koszmarny dzien ( maaasa pracy a do tego kontrolaz zewnątrz, wiskanie dokumentów ) taaaka wiadomość?:multi: Ewuniu :loveu::loveu::loveu: Quote
Zofia.Sasza Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Ewaaaa, co ze szczepionkąąąąą?????? :ikonka marudna: Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 to kiedy wizyta sprawdzająca dt ;-)? Quote
Zofia.Sasza Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='sleepingbyday']to kiedy wizyta sprawdzająca dt ;-)?[/QUOTE] Już była ;) Quote
Ewa i flatki Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Myślę, że mu zle nie będzie a i wizyty ewentualnych DSów łatwiej składać w sercu stolycy :P jak na tym boguszyckimzadupiu. Miałam 2 cudne tymczasy w lipcu, poszły jak burza, to może i jemu się poszczęści. Poproszę instrukcję obsługi na piśmie, to znaczy, co je, kiedy odrobaczać i szczepić :) Quote
ostatniaszansa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Ewa i flatki'] [B]jak na tym boguszyckimzadupiu.[/B] [QUOTE] ze coooo??????" wrrrrr /Agnieszka Quote
Ewa i flatki Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Hehe - chyba już patriotyzm lokalny z Agnieszki wychodzi :eviltong: Gdyby to pani B.W, która tam mieszka, ale Ty ???? Sorki,ale metropolią Boguszyce nie są :evil_lol: No dobra, dobra - nowe województwo możemy ustanowić ;) Quote
ostatniaszansa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 W Boguszycach są piekne i kofane boguszki na czterech łapakach oprócz Pani Łapki ta jest na trzech . Zadupie może i jest ,ale calkiem fajni ludzie, jak się okazało , coraz więcej osob z Rawy jest zainteresowanych pomoca wolontarystyczna , maja znacznie bliżej tylko 7 km a my 92 :( Okoliczni uczuleni na tych co psiaki z samochodów wyrzucają i zaraz taką bide zglaszaja , ale i dokarmiaja. Pani BW to zupełnie odrębne państwo, województwo, powiat :evil_lol: Boguś zostanie zaszczepiony nie wiem czy nie był odrobaczany, spytam weta. Obsługa wiadomo -prosta , na kolanka i mizianki, papu i kuwetka no i obowiązkowo wstążeczka do zabawy :) I znowu Pan Sisi zostanie sam :-( Ewa Quote
Ewa i flatki Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Boguś już na Chmielnej :lol: Przeprowadzka z zadupia :diabloti:do stolycy nie zrobiła na nim wrażenia :evil_lol: Dostał do wyłącznej dyspozycji drapak wysokości 2 m 40 cm z bajerami :cool3: Zdjęcia wkrótce :razz: Quote
ostatniaszansa Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Boguś chwilę zagościł w siedziebie fundacji i napadał na dwóch łapkach moją Tosieńkę -Babunię ,zasraniec jeden :diabloti: koty( moje ) bez ekscytacji, popatrzyły, powachąły : znowu coś przywlekła ( niby ja Ewa) no dobra jakoś to przeżyjemy . Kicie oraz psy Ewy i Flatki - CUDA , grzeczne, spokojne i jakie miziaki :) Boguś lepiej trafić nie mógł. Ewo, dziękujemy :Rose: Ewa i Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dziękujemy, Joli, Zofii, Monice i Łukaszowi ( obecni własciciele Mini ) Olimpii, Justynce i Klaudii za udział w kolejnej sesji treningu z boguszkami . :) Zosia ma szczególną podopieczną , zamiast na smyczce, myk i na kolanka Zofii :) :evil_lol: Czoko, dzisiaj pojechał do nowego domku. Ma też już zapewniony domek Willy i Wielki Rudy . No i się zrobił "problem", bowiem Willy stał sie ulubieńcem ( jest u nas od ub.roku ) pewnie wiecie już Państwo kogo ? Pani BW , i co dzisiaj usłyszalam ? ; on jest strasznie już stary, ledwo wstaje i chodzi :crazyeye: a ja nie dalej jak w miniona sobotę widziałam jak biegał z Lucjanem wzdłuż siatki . Dlaczego On jedzie gdzies tam czy On przeżyje podróż, jemu tu ( w Boguszycach) jest tak dobrze ???!!! No i mnie... pilnuje :crazyeye::crazyeye::angryy::angryy::angryy: ???!!! Willy ma ok 7 lat. Dingo miał podobno 17 ... Po tej rozmowie cała się trzęsłam z wściekłości . Pani Bw ma 28 naszych psów ( ukradzione przed naszą przeprowadzką z Jej domu we wrzesniu 2010) ) pilnie strzeżonych przez 4 Jej pracowników, no i 10 swoich z "listy" oraz 3 szczeniaki :shake: ale to za mało , jak widać za mało ... Na koniec usłyszałam skoro tak być musi ( wyjazd Willego do nowego domu ) trudno , jeszcze tylko do czasu kiedy ty rządzisz ( niby ja ). Nic dodać nic ująć. Nadal jesteśmy, działamy a boguszki szukają domów. Ewa Quote
Recommended Posts