ostatniaszansa Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 chodzi o pomieszcenia po MK? Czy nowy domek Azulki ? Mam chroniczny zespół niedospania i za tym zaćmienie umysłu... :( sorry ewka Quote
joanna83 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dziewczyny mam ogromną prośbę. Czy któraś z Was mogłaby zrobić wizytę przeadopcyjną w Piasecznie dla suni z tego wątku? http://www.dogomania.pl/threads/188831-101-dalmaty%C5%84czyk%C3%B3w-DOGOMANIACY-POMOCY-DT-dla-mikrusk%C3%B3w-na-cito-potrzebne Quote
ostatniaszansa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 OGROMNA PROSBA O WIZYTE PRZEADOPCYJNA W NOWEJ RUDZIE! Panstwo sa zainteresowanie jednym z naszych slynnych Dobkow... Wizyta potrzebna na cito, gdyz Pani w przyszlym tygodniu ma urlop i moglaby posiedziec z nowym podopiecznym - czy ktos mieszka w tamtym rejonie? Pliiiiizzz/Agnieszka Quote
jola_li Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Może zamieścić tę prośbę na wątku Metamorfozy - tam dużo ludzi zagląda. Quote
Soema Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 ostatniaszansa napisał(a):OGROMNA PROSBA O WIZYTE PRZEADOPCYJNA W NOWEJ RUDZIE! Panstwo sa zainteresowanie jednym z naszych slynnych Dobkow... Wizyta potrzebna na cito, gdyz Pani w przyszlym tygodniu ma urlop i moglaby posiedziec z nowym podopiecznym - czy ktos mieszka w tamtym rejonie? Pliiiiizzz/Agnieszka Może spróbujcie zadzwonić do Fundacji SOS Bokserom, kiedyś mieli tam wolontariusza. Może pomogą? Quote
mgie Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Agnieszka gdy elzunia nie będzie dawała znaku życia to napisz. Fiorsteinbock obiecała pomóc ją złapać ;) [quote name='ostatniaszansa']OGROMNA PROSBA O WIZYTE PRZEADOPCYJNA W NOWEJ RUDZIE! Panstwo sa zainteresowanie jednym z naszych slynnych Dobkow... Wizyta potrzebna na cito, gdyz Pani w przyszlym tygodniu ma urlop i moglaby posiedziec z nowym podopiecznym - czy ktos mieszka w tamtym rejonie? Pliiiiizzz/Agnieszka Popek w nowym domu. Więcej zdjęć na jego wątku Quote
ostatniaszansa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Mgie, nie daje znaku zycia, napisalam wczoraj od razu po Twoim mailu :( /Agnieszka Quote
mgie Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='ostatniaszansa']Mgie, nie daje znaku zycia, napisalam wczoraj od razu po Twoim mailu :( /Agnieszka Wysłałam PW, Edyta pomoże znaleźć jej numer kom. Quote
ostatniaszansa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 :) super, dopadniemy ja telefonicznie :) /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 No to trzymamy kciuki za wizytę przed adopcyjną a potem jak dobrze pójdzie szybki transport . Rozmawiałam z zainteresowaną, wydaje się być bardzo sensowna, odpowiedzialna. domek wygląda na fajny. Za kogo? No jak to za kogo, za Dobka !!! :multi:Bo tą czwórką ; brat i trzy siostry to się już daaaaaaawno nikt nie interesował. A one w maju br skończyły 3 lata , do nas podrzucone w wieku ok 3 miesięcy. Cud, przeżyły i nie złapały parwo. Ale... zapadł wyrok- do uśpienia! Za hałaśliwe, za ekspresyjne i takie denerwujące... :shake:Miały wówczas ponad rok. Pracownicy stanęli okoniem , na szczęście. Teraz trzeba nadać imiona dziewczynom, bo to wstyd , mówić do psów ; Dobki... :oops: E Quote
ostatniaszansa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 DOBRE WIESCI - wizyta przebiegla pozytywnie, wiec tym razem mam kolejny apel - SZUKAMY TRANSPORTU DLA DOBKA Z BOGUSZYC DO NOWEJ RUDY!!! Nowi wlasciciele pokryja koszty. Zalezy nam na tym, aby Dobcio trafil do nich jak najszybciej, gdyz Pani ma w przyszlym tyg urlop, wiec moglaby sie zajac nowym domownikiem. Wszelkie sugestie kogo mam prosic - ogromnie mile widziane :):):) /Agnieszka Quote
Milla.j Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Na dolnym ślasku, niedaleko Wałbrzycha/Kłodzka Quote
ostatniaszansa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Nowa Ruda - Dolny Śląsk, powiat Kłodzki, 83km od Wroclawia... naszego Dobka dalego zagna :) /Agnieszka Quote
Zofia.Sasza Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 A na peno nie ta pod Katowicami? Quote
ostatniaszansa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Nowa Ruda 57-400 (dolnośląskie) - taki kod pocztowy. wychodzi na to, ze ta kolo Klodzka. Pod Katowicami jest chyba Ruda Slaska/ Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Z Warszawy do Nowej Rudy jest prawie 470 km tak więc to poważna wyprawa...Może ktoś z Łodzi jedzie w tamtym kierunku ? Szkoda byłoby stracić domek :( /E Quote
sleepingbyday Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 wiem, co to za wyprawa, kajka przeciez wiozłam - i jedna boguszankę też - pod rawicz. masakra, cały dzień od świtu do późnej nocy.... Quote
ostatniaszansa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 wiemy i szukamy gdzie sie da :( nasz Poldzio nie da rady, a przeciez nie wyslemy Dobka w paczce ... daleko, oj daleko ten jego nowy domek... /Agnieszka Quote
Anna_33 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Witam po urlopie. Nadrabiam zaleglosci. Troche tego sie nazbieralo ((( Tranposportu dla dobka nadal brak.( Zalozylam watek psiakowi, ktory na cito potrzebuje pomocy, on nie z Boguszyc, ale sliczny, mlody, grzeczny i prawie gluchy - czas ma do jutra, inaczej schron, gdzie na pewno sobie nie poradzi, pojdzie tam na zmarnowanie... Prosimy o pomoc...http://www.dogomania.pl/threads/190945-Pies-jak-Reksio-gluchy-zginie-w-schronisku-mamy-czas-do-16.08.POMOCY?p=15194605#post15194605 Quote
Anna_33 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Nowe zdjecia Popka w jeziorze ( jezioro blisko domu, codziennie plywa, psi raj ) w jego watku: http://www.dogomania.pl/threads/178641-Amstaff-z-Boguszyc-ZNALAZ%C5%81-DOM-W-KANADZIE-!-%29?p=15195055#post15195055 Quote
ostatniaszansa Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 HELP - potrzebny transport grzecznej, sredniej suni na jutro z Boguszyc do Lodzi do schroniska na Marmurowej do godz. 10.30! Stamtad sunai jedzie wiekszym transportem do nowego domku... kto pomoze :( /Agnieszka Quote
Zofia.Sasza Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 ostatniaszansa napisał(a):Nowa Ruda 57-400 (dolnośląskie) - taki kod pocztowy. wychodzi na to, ze ta kolo Klodzka. Pod Katowicami jest chyba Ruda Slaska/ Agnieszka Sorki, mam fiksację na punkcie Rudy :( Patrz podpis Quote
sleepingbyday Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 to inne miejscowości są. http://www.dogomania.pl/threads/190992-BEZDOMNA-NASTOLATKA-W-CIĄŻY!!!-jutro-operacja.-od-piatku-potrzebny-dt-na-2-tyg. tez nie boguszanka, ale rzuccie okiem. czasowy tymczas na 2 tygodnie potzrebny. mała jest najpewniej w ciązy, dlatego została zabrana z działek na dt, które wyjżdża na wakacje. trzeba ją szybko ciąć, żeby problem sie nie zmultiplikował. od piątku wieczorem musi być już w nowym dt -ale tylko na 2 tygodnie. no chyba, ze ds się znajdzie w ekspresowym tempie... Quote
ostatniaszansa Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 hehe, zauwazylam podpis, dlatego domyslilam sie skad ta Ruda sie paletala.../Agnieszka Zofia.Sasza napisał(a):Sorki, mam fiksację na punkcie Rudy :( Patrz podpis Quote
Recommended Posts