Alex78 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Na smietniku znaleziono szczeniaczka. Ma ok. 10 tyg., jest wesoły i zabawny zarazem. Obecnie przebywa w domu tymczasowym, ale konieczna jest adopcja. Mamy świadomość, że jest to trudny przypadek, bo Ząbek (tak dostał na imię) pewien defekt. Ktoś tego malucha musiał kopnąć w szczękę, bo złamana jest gałąź żuchwy i już nastąpił zrost, co spowodowało, że maluch ma teraz przesuniętą żuchwę w lewą stronę. Je pokarm normalnie, ale w rpzyszłości będzie trzeba chyba piłować niektóre zęby, aby nie kaleczyły podniebienia. Pomóżcie nam znaleźć dla niego dom, bo jest naprawdę słodki. Quote
Alex78 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Milusi, milusi i pilnie szuka domu stałego. Szczeniak w tym wieku musi mieć stały kontakt z człowiekiem. Quote
mortikia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Bidulek :-( Jak ktoś mógł... :shake: Jest ktoś zainteresowany adopcją? Oby znalazł dobry domek... Quote
Alex78 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Dopiero rozpoczęłam ogłaszanie. On jest taki słodki na spacerkach :) Pozostałe nasze psy biegają po placu, a on pobiega i zaraz do nóg wraca i czeka koło człowieka. Mimo, iż człowiek go skrzywdził, to jednak do człowieka lgnie. Takie to są właśnie istoty. Quote
enia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Boziu jakie biedactwo.... a jak on jadł po tym kopnięciu?:shake: temu kto to zrobił życze wszystkiego najgorszego...... Quote
Alex78 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Nie wiem jak wtedy jadł. Teraz już jada normalnie, bo dokonał się zrost głęzi żuchwy. Cały czas szukamy mu domu. Jest grzeczny. W porównaniu z sunią, którą też mamy do oddania, jest bardziej spokojny. Nie bawi się gryząc nachalnie po rękach. Woli głaskanie i bieganie. Gdy wypuściłam pieski na podwórko naszej lecznicowej posesji, od czasu do czasu sam biegał, a najcześciej siadał koło mnie i towarzyszył mi w pilnowaniu pozostałych rozrabiaków :) Quote
rybon36 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 mały maślady po venflonie, najwyrażniej przed tym, jak wylądował w śmietniku był gościem którejś z mińskich przychodni, właściciele uznali, ż skoro nie można mu przywrócić wyglądu nadaje się tylko na śmietnik!!!!!:angryy: Quote
rybon36 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Zomberek biedaczek nieśmiało wypatruje domku, może się ktoś zakocha? Nie będzie piękny ale z pewnością oryginalny, Zomberek odda swoje serduszko komuś, kto go pokocha. mimo wszystko. Kochani, my codziennie truchlejemy na myśl, że tym szczeniakom, którym przecież nie możemy odmówić pomocy może przydarzyć się coś złego, jesteśmy wszak lecznica dla zwierząt a to oznacza,że mamy i parvo i nosówki i cały szereg innych chorób każda rzadsza kupka, a nam serce staje dęba ale nie ma możliwości zrobić tak, żeby odizolować bezpiecznie od zagrożenia. Prosimy o pomoc w ogłaszaniu, bo komu jak komu ale właśnie szczeniakom grozi naprawdę realne niebezpieczeństwo Quote
xmartix Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 moze napisz jakis tekst łzawy, widzę że ładnie napisalas w poprzednim poscie, ja porobie ogloszenia wtedy na allegro + 4 inne portale Quote
Alex78 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Osobiście jakoś nie ufam Allegro. Ale wszelkie ogłoszenia jak najbardziej. Quote
xmartix Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 a czemu nie ufasz? dużo osób wchodzi, a domki i tak się sprawdza Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jak można było tak potraktować takie słodkie maleństwo !:angryy::mad: Co za podłość - a potem jeszcze wyrzucić na śmietnik - zgroza !:mad::angryy: Życzę ślicznocie aby szybko znalazł się kochający domek ! Takie maleństwo , słodkie , śliczne i kochane :loveu::loveu: Quote
rybon36 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Boże, czemu nikt kompletnie nawet o niego nie zapyta, on tylko ma taki dziwaczny wyraz pyszczka , poza tym to spokojny, kochany psiul, rośnie zdrowo, nic mu nie dolega z wyjątkiem tego, że nie jest kochany, ze nikt nie mówi do niego MÓJ ZOMBIK:shake::-( Quote
xmartix Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 nie ma ogłoszeń Zomberek mogę prosić o dane do ogłoszeń? Quote
xmartix Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 allegro: POMÓŻ I ADOPTUJ ZOMBERKA! szczeniak (576349026) - Aukcje internetowe Allegro poza tym na: czworonogi.eu adopcje.org kupiepsa.pl ale.gratka.pl warszawa.gumtree.pl drobne.centrumofert.pl Quote
Alex78 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Czuje się dobrze. Jednak brakuje mu człowieka. Quote
Alex78 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Czy ktos mógłby mi zrobić banerek do podpisu z Zomberkiem? Dziękuję. Quote
Recommended Posts