LuDżaX Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Renata5 napisał(a):Co słychać u psiaka? Grzeczny jest? pewnie że grzeczny :) :cool3: byłam dziś u chłopaczyny, a On jak zadowolony, merdający obwąchał mnie i nie mógł się nacieszyć.... Quote
agatkia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Czasu mało na wszystko... do góry Fighterku!! Quote
Lionees Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 LuDżaX napisał(a):pewnie że grzeczny :) :cool3: byłam dziś u chłopaczyny, a On jak zadowolony, merdający obwąchał mnie i nie mógł się nacieszyć.... Dobrze,że w realu jest komu odwiedzać Fighterka,bo na wątku z odwiedzinami kruchooooo:shake: Quote
LuDżaX Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Renata5 napisał(a):Dobrze,że w realu jest komu odwiedzać Fighterka,bo na wątku z odwiedzinami kruchooooo:shake: niestety :( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Renata5 napisał(a):Dobrze,że w realu jest komu odwiedzać Fighterka,bo na wątku z odwiedzinami kruchooooo:shake: A jednak - odwiedziny ! Przydałyby się nowe fotki Fighterka może... :loveu: Quote
LuDżaX Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 dana napisał(a):A jednak - odwiedziny ! Przydałyby się nowe fotki Fighterka może... :loveu: będą jutro :) jeśli tylko aparat mnie nie zawiedzie :roll: Quote
black_cat Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 a jak wyglada sytuacja Fightera? ktos może streścic na czym stoi ? Quote
agatkia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Sytuacja wygląda tak, ze Fighter jest już zdrowym psem, gotowym do adopcji w każdym momencie, tylko domu brak. Mordka wygląda wspaniale, nie ma śladu po niedawnym zdarzeniu. Mam problem z załadowaniem zdjecia...:-( Quote
Lionees Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='agatkia']Sytuacja wygląda tak, ze Fighter jest już zdrowym psem, gotowym do adopcji w każdym momencie, tylko domu brak. Mordka wygląda wspaniale, nie ma śladu po niedawnym zdarzeniu. Mam problem z załadowaniem zdjecia...:-( No właśnie...gdzie ten domek,no gdzie?:-( Quote
agatkia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Podnoszę.... Fighter, czas najwyższy! :angryy: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 agatkia napisał(a):Podnoszę.... Fighter, czas najwyższy! :angryy: Dokładnie Fighter :thumbs::thumbs: Quote
Lionees Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Małe zainteresowanie jest Tobą psinko...a szkoda:shake:,bo fajny z Ciebie chłopanio:loveu: Quote
Lionees Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Już miesiąc nikt Cię na wątku nie odwiedził psinko :-( Quote
Lionees Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Renata5 napisał(a):Już miesiąc nikt Cię na wątku nie odwiedził psinko :-( Drugi miesiąc ciszy na wątku:roll: Quote
brazowa1 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Pieskek jest ciagle w schronisku,dobrze wyglada. Quote
clo Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 to i ja dolacze do reni i podniose fighterka..czy on ma jakies ogloszenia? Quote
brazowa1 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 w tym momencie nie ma żadnych.Pewnie pies bylby wdzieczny za jakiekolwiek,bo sam ich sobie nie zrobi,ech.W poniedziałek obiecuje podejsc do niego i zrobic mu fotki. Byłam w Dabrówce,widzialam go,to taki pies,ktory przyciaga wzrok i dobrze mu patrzy z oczu. Quote
brazowa1 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 generalnie po obrażeniach nie pozostał ZADEN ślad. Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Widzę,że ogłoszeń niet.Poprosze jedną cioteczkę,może porobi:roll:;) Quote
Recommended Posts