Magda779 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Pracownik schroniska wydał Pręgusa. Pies mieszka na wsi... tyle wiem, podejrzewam, że niestety będzie w budzie... Quote
Alicja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Magda779']Pracownik schroniska wydał Pręgusa. Pies mieszka na wsi... tyle wiem, podejrzewam, że niestety będzie w budzie... ....masakra :mad:....szkoda psiaczka :shake: Quote
Magda779 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Żal psiny :-(:-(, nie mam pojęcia jacy ludzie go zgarnęli... Quote
Greven Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Psy wydaje pracownik? Nie ma tam jakiegoś kierownika? Współczuję Ci, ile Ty musisz tam nerwów stracić :shake: Quote
Magda779 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Greven napisał(a):Psy wydaje pracownik? Nie ma tam jakiegoś kierownika? Współczuję Ci, ile Ty musisz tam nerwów stracić :shake: Właśnie... a potem nie daje mi spokoju gdzie taka psina trafiła i czy aby nie ma gorzej jak miała:-( Quote
andzia69 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Magda779 napisał(a):Pracownik schroniska wydał Pręgusa. Pies mieszka na wsi... tyle wiem, podejrzewam, że niestety będzie w budzie... taki fajny psiulek:-( pewnie siedzi na metrowym łańcuchu:-(:-( Quote
fioneczka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 andzia69 napisał(a):taki fajny psiulek:-( pewnie siedzi na metrowym łańcuchu:-(:-( może nie jest tak źle - przecież na wsiach też mieszkają NORMALNI ludzie Quote
Recommended Posts