Rybc!a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Czekam od dawna, kiedy trafiłam do schroniska w Elblągu. Ale choć tak bardzo chciałabym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Jestem średnia, mam ok.17 miesięcy i nie ukrywam, że w tym wieku w głowie mi tylko wygłupy! Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo.. Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Są tu rasowe, piękne pieski... One mają szansę, dużą szansę na adopcję. A czy ja ją mam? Jestem przyjaznym zwierzakiem. W schronisku jest tyle piesków, są tu z wini ludzi... Tyle się nasłuchałam o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłam. Kochający. Jestem zaszczepiona.Zechciej zamienić kratę przede mną na bezkresny obraz tego świata z Tobą w roli głównej. Po prostu weź mnie stąd!... Czekam-Kropka. Kropka w schronisku jest po raz drugi, bowiem została zaadoptowana , a po kilku miesiącach w domu, z własnym kątem, człowiekiem i miską, trafiła spowrotem do boksu, z zimną budą.. Jak wielkie musiało być jej rozczarowanie? Powodem oddania było to, że suczka.. kopie w ogródku i niszczy drzewka.. Może tym razem znajdziemy jej dom, w którym będzie bezpieczna do końca swoich dni? Kropka byłaby wspaniałą przyjaciółką dzieci. Jest zaszczepiona i zaczipowana.. Kontakt Rybc!a email [email protected] GG 5722414 GSM 691364660 Quote
basia0607 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ciekawa jestem czy pani, ktora bardzo chciala Kropkę a ktoś ją ubiegl ma już nowego psa ? Nie mam do niej namiarów. Kropka ma ogromnego pecha. Quote
Valeur248 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Kropeczka ogłoszona na: kokosy.pl kupiepsa.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl animalia.pl gumtree.pl petworld.pl eoferty.com Niestety, reszta stron ogłoszeniowych nie chciała współpracować:mad: Quote
Avaloth Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Kropeczka znów tu ? :shake: a kto ją wziął ? ci państwo co się długo decydowali ? i co jeszcze mieli wziąć Hektora(nie jestem pewna czy tak się nazywał..) pod pracę ? co się zastanawiali nad nią i mieszanką-sznaucerką ? Quote
Rybc!a Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Nie, to nie Ci. Tamci zaadoptowali sunię z Orzechowców, o ile dobrze pamiętam. Quote
Valeur248 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Kropka jest cudowna! Moja ulubienica:loveu::loveu: Taki przytulasek... Ogłoszenia zwierzęta - Petsy www.etalbica.com Ogłoszenia Kupię Sprzedam Quote
Valeur248 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Boski spacerek:diabloti: Tak zwariowanego psa nie miałam jeszcze przyjemności prowadzić. Świetna jest, a taka kochana...:loveu::loveu: Quote
Vitka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nie mogłam jej złapać na zdjęciach :evil_lol: SzAAAAlona :loveu: Quote
Valeur248 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Vitka'] SzAAAAlona :loveu:[/quote] No ba, w końcu moooooja:loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://www.adopcje.org/adopcja24499.html Quote
Valeur248 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Heeej, no i gdzie ten domek dla Kropeczki??:-( Quote
Valeur248 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Piękna! :loveu: I nikt nie chce kochanej Kropci?? Quote
Vitka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Oglądałam sobie dziś stare schroniskowe zdjęcia i mam tam Kropkę jako małego szczyla... :placz: Quote
zulugula Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Poprzednim razem zwróciło uwagę i dało efekt - to i teraz musi (z adopcjami się ruszyło - wiosna idzie) :) + banery: Quote
Valeur248 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Chciałabym pieska za 300 zł kupić mam duży ciepły dom jednorodzinny i duże podwórko mam 1 psa który jest samotny chciałby mieć kolegę/żankę proszę dostarczyć psa do Gorzowa Wielkopolskiego na ulicę Owocową tam psa odbierzemy i się nim zaopiekujemy.W razie nieprzewidzianych skutków zadzwonić po numer 0512683529. Dziś dostałam tego maila w sprawie Kropci;) Quote
Vitka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 wow... trochę rzeczowy taki... :roll: trzeba ludziom uświadomić, ze to nie jest pies "z dostawą do domu"! :shake: Quote
silke Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Taka śliczna sunia! Oj, żeby nie trafiła w nieodpowiednie ręce. Autor tego maila nie chce nic wiedzieć o psie i tyle tylko ma do powiedzenia o sobie? :crazyeye: Quote
Valeur248 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Odnowiłam Kropeczce ogłoszenia. Szukamy dalej... :loveu: Quote
Recommended Posts