magda z. Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 łobuz-terrorysta:evil_lol: oby się udało z tym szkoleniem Quote
Dyzia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Nio! Żeby się to szkolenie udało! hihih;p kochaniutki;* Quote
magda z. Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 na razie to u nas tyle sniegu, że masakra, pada i pada:shake: pewnie intruktor nie ma jak do schronu dojechać Quote
lolka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 od wczoraj nie wiem co się u małego dzieje.......... złapał mnie jakiś masakryczny bakcyl i tak jestem naprochowana , że mi normalnie godziny dziwnie uciekają:-o treser miał się skontaktowac z Mariola i razem pojechać do schroo ...... wiem tylko, że nasz Diabolo jest teraz w boksie z innym szczeniorem ale równym sobie gabarytowao i jest ok ja wogóle myślę że tu ktos baaaaardzo przesadził z tą decyzją albo wykazał się mega wisielczym poczuciem humoru ...... dla mnie maluch nie wymaga żadnej tresury tylko swojego ludzia, który go nauczy zycia i to wszystko ............. to zwykły szczeniak, głupol i tyle Quote
lolka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 mały rozbójnik grzeje już doopke w nowym domku, co prawda został wydany prosto ze schroo ale ludzie zostali poinformowani o jego zapędach i mimo tego go chcieli:multi::multi::multi: .....nasz mały kofany zbój:loveu: Quote
zuziaM Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 lolka napisał(a):mały rozbójnik grzeje już doopke w nowym domku, co prawda został wydany prosto ze schroo ale ludzie zostali poinformowani o jego zapędach i mimo tego go chcieli:multi::multi::multi: .....nasz mały kofany zbój:loveu: Ojej, no to rewelacja ! Bo tak naprawde to on sliczny jest przeciez :loveu:, wiec sie nie dziwie wcale, ze sie na niego uparli ! Poza tym niektorzy ludzie chca takiego psa, ktory w razie niebezpieczenstwa potrafi stanac w obronie i postraszyc zabkami :lol:..... nie wszyscy chca takie kolankowe piszczochy :lol:. No i koniecznie trzeba powiedziec panu doktorowi, zeby nastepnym razem sie 10 razy zastanowil zanim wyda wyrok na jakiegos psiaka :mad:...... to by bylo straszne gdyby spelnil swoj zamysl w stosunku do niunka ! ! ! Quote
Recommended Posts