Jump to content
Dogomania

szczeniak z chorymi stawami - JUŻ ZDROWY, w trakcie szkolenia - MA DOM!!

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

od wczoraj nie wiem co się u małego dzieje.......... złapał mnie jakiś masakryczny bakcyl i tak jestem naprochowana , że mi normalnie godziny dziwnie uciekają:-o

treser miał się skontaktowac z Mariola i razem pojechać do schroo ......
wiem tylko, że nasz Diabolo jest teraz w boksie z innym szczeniorem ale równym sobie gabarytowao i jest ok
ja wogóle myślę że tu ktos baaaaardzo przesadził z tą decyzją albo wykazał się mega wisielczym poczuciem humoru ...... dla mnie maluch nie wymaga żadnej tresury tylko swojego ludzia, który go nauczy zycia i to wszystko ............. to zwykły szczeniak, głupol i tyle

Posted

mały rozbójnik grzeje już doopke w nowym domku, co prawda został wydany prosto ze schroo ale ludzie zostali poinformowani o jego zapędach i mimo tego go chcieli:multi::multi::multi: .....nasz mały kofany zbój:loveu:

Posted

lolka napisał(a):
mały rozbójnik grzeje już doopke w nowym domku, co prawda został wydany prosto ze schroo ale ludzie zostali poinformowani o jego zapędach i mimo tego go chcieli:multi::multi::multi: .....nasz mały kofany zbój:loveu:

Ojej, no to rewelacja !
Bo tak naprawde to on sliczny jest przeciez :loveu:, wiec sie nie dziwie wcale, ze sie na niego uparli !
Poza tym niektorzy ludzie chca takiego psa, ktory w razie niebezpieczenstwa potrafi stanac w obronie i postraszyc zabkami :lol:..... nie wszyscy chca takie kolankowe piszczochy :lol:.

No i koniecznie trzeba powiedziec panu doktorowi, zeby nastepnym razem sie 10 razy zastanowil zanim wyda wyrok na jakiegos psiaka :mad:...... to by bylo straszne gdyby spelnil swoj zamysl w stosunku do niunka ! ! !