Karolina. Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='Kaya93'] Ależ nic sie nie stało xD:evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic]To dobrze :loveu: :lol:[/FONT] [quote name='Kaya93'] Ja na galerii Kabika (sweetaśnej:diabloti:) jak komentowałam zdjęcia to mi sie imona pomyliły :oops: i zamiast Kabi to ja Lucky:evil_lol: [/quote] [FONT=Century Gothic]:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Widziałam to :p[/FONT] [quote name='Kaya93'] Taak cioteczka z dgm :eviltong: ale zakazała mi cokolwiek o niej mówić:diabloti::roll: wiec ciiiii:cool1: [/quote] [FONT=Century Gothic]To ja wiem kto to :p Ale ciii, już nic nie mówię :p[/FONT] Quote
Izuuus Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='Kaya93']:crazyeye: Dobrze sie czujesz? :evil_lol:[/QUOTE] Oczywiście,że tak :-o :laugh2_2: Skąd w ogóle to pytanie? :roll: Quote
Kaya93 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]To dobrze :loveu: :lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Widziałam to :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]To ja wiem kto to :p Ale ciii, już nic nie mówię :p[/FONT][/quote] Heh:cool3: A więc ciiii:cool1: [quote name='Izuuus']Kiedy fotki ?:evil_lol:[/quote] :crazyeye: Dobrze sie czujesz? :evil_lol: Quote
Izuuus Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='psiulka']Ja dostałam "polecenie", żeby wstawić swoje zdjęcia Majkowe w środę, bo te z wczoraj mają wystarczyć do owej środy. :cool3:[/QUOTE] W środę? :-o Dziś :placz: Quote
psiulka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='Izuuus']Kiedy fotki ?:evil_lol:[/quote] Ja dostałam "polecenie", żeby wstawić swoje zdjęcia Majkowe w środę, bo te z wczoraj mają wystarczyć do owej środy. :cool3: Quote
Kaya93 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 [quote name='psiulka']Ja dostałam "polecenie", żeby wstawić swoje zdjęcia Majkowe w środę, bo te z wczoraj mają wystarczyć do owej środy. :cool3:[/quote] :-D dokładnie:-D w ostateczności gdzieś po weekendzie:cool3: PS Jutro na pewno będę u Cie:multi::loveu: [quote name='Izuuus']W środę? :-o Dziś :placz:[/quote] Niee :eviltong:za dużo Wam będzie:diabloti:, musze coś na ''czarną godzine'' zostawić :cool3: Quote
ewatr Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Witam " majtkowa" królewne :evil_lol:;) i jej panią :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Hej! :multi: Co tam u was? :) a fotek coś nie widzę... :roll: u mnie też nie ma... :evil_lol: przepraszam za swoją dlugą nieobecność. :oops: Quote
Paulina_mickey Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [url]http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SgrIgsJpV6I/AAAAAAAADDA/CYPur9tc2K4/s512/Obraz%20024.jpg[/url] W natłoku pracy :evil_lol::loveu: Quote
Kaya93 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='ewatr']Witam " majtkowa" królewne :evil_lol: i jej panią :loveu:[/quote] A witamy:loveu: Majtkowa królewna dziękuje za odwiedziny:cool3::loveu: [quote name='Owczarkowa'] [CENTER]Witam się ^^ :D[/CENTER] [/quote] Dżem dobry:multi: [quote name='Aga&Ganja']Hej! :multi: Co tam u was? a fotek coś nie widzę... :roll: u mnie też nie ma... :evil_lol: przepraszam za swoją dlugą nieobecność. :oops:[/quote] Hejka:multi: A dziękujemy u nas w porządeczku, Maji cieczka sie powoli kończy:multi:, a ja wróciłam od Psiulki z nocki i okładam sobie jakimiś ziołami ręce :evil_lol:(Ilona ujawniła mi swoja drugą twarz:mad::diabloti:) Jak to, wystarczy sie cofnąć 2 str wstecz:evil_lol: Dodawałam z dwa dni temu:oops: Zaraz Do Ciebie lecę:cool3: [quote name='Dynamique']No i gdzie te zdjecia ? :mad:[/quote] Były nie dawno ^^:diabloti: A kolejnych nie mam... Jeżeli tak bardzo chcecie, to kierować prośby, prosze do Psiulki :p [quote name='Paulina_mickey'][URL]http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SgrIgsJpV6I/AAAAAAAADDA/CYPur9tc2K4/s512/Obraz%20024.jpg[/URL] W natłoku pracy :evil_lol::loveu:[/quote] A jak:evil_lol: [quote name='Moniek193']Gaduly:turn-l: Dawaj foty:mad::diabloti:[/quote] Odezwała sie mało mówna:evil_lol: .... nie mam:oops: Quote
Kaya93 Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='Izuuus']Przyszłam się przywitać :cool1:[/quote] [quote name='cockermaister']Hej wam dziewczyki :loveu:[/quote] [quote name='Feigned']heej Wam! :loveu:[/quote] Dzień doberek:loveu::loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 YO :evil_lol: :loveu: Nie było mnie trochę Wy znacie tą Goche:evil_lol: Wciaż ona pracuje Od rana haruje (nie wiem przez jakie "H"):evil_lol: Nie była dlatego Bo ciągle psa swego Tresować musiała I czasu nie miała :-( Lecz już zawitała Chodź troszkę zwlekała Już zwlekać nie będzie Znajdziecie ją wszędzie :diabloti: AHOI!!:cool1: P.S kiedy się umawiamy z Moniką z psami?:mad: Quote
Kaya93 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='gosiulaa']YO :evil_lol: :loveu: Nie było mnie trochę Wy znacie tą Goche:evil_lol: Wciaż ona pracuje Od rana haruje (nie wiem przez jakie "H"):evil_lol: Nie była dlatego Bo ciągle psa swego Tresować musiała I czasu nie miała :-( Lecz już zawitała Chodź troszkę zwlekała Już zwlekać nie będzie Znajdziecie ją wszędzie :diabloti: AHOI!!:cool1: P.S kiedy się umawiamy z Moniką z psami?:mad:[/quote] Goooś:loveu: ale sie stęskniłam:loveu::loveu::loveu::oops: wierszyk jak zwykle the best:evil_lol::loveu: jak tam Twoja miłość sie sprawuje:cool3: prosze raz, dwa galeryjke zakładać przystojniakowi:cool1: noo trzeba sie spotkać trzeba :eviltong: ale kiedy ... to ja nie wiem:roll::evil_lol: Quote
gosiulaa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Kaya93']Goooś:loveu: ale sie stęskniłam:loveu::loveu::loveu::oops: wierszyk jak zwykle the best:evil_lol::loveu: jak tam Twoja miłość sie sprawuje:cool3: prosze raz, dwa galeryjke zakładać przystojniakowi:cool1: noo trzeba sie spotkać trzeba :eviltong: ale kiedy ... to ja nie wiem:roll::evil_lol:[/QUOTE] Też się stęskniłam:loveu::loveu: A galeryjke założe jak sobie aparat sprawie, bo nie mam:oops: Cio to za galeria bez zdjęć będzie :evil_lol::diabloti: Quote
Karolina. Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [FONT="Century Gothic"]Hejka :p[/FONT][COLOR="PaleTurquoise"]......[/COLOR] Quote
Kaya93 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='gosiulaa']Też się stęskniłam:loveu::loveu: A galeryjke założe jak sobie aparat sprawie, bo nie mam:oops: Cio to za galeria bez zdjęć będzie :evil_lol::diabloti:[/quote] To ile bede musiała czekać :cool3: :roll:? Sprawuj szybciutko sobie sprzęcik i przedstaw ślicznego bojownika tu publicznie:loveu: A teraz go wymiziaj ode mnie:loveu: [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Hejka :p[/FONT][COLOR=paleturquoise]......[/COLOR][/quote] Hej:multi: [quote name='Izuuus']Dawać tu te foty :mad:[/quote] Nie mam:cool3: Ani jdego nie zrobiłam, coś ostatnio chyba brak czasu :roll: :eviltong: Ale Ilona ma jeszcze troszke Maji więc do niej kierować prośby:cool1: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 o widze ze gadacie o Basterku ;) a o to on[IMG][IMG]http://i42.tinypic.com/ofat55.jpg[/IMG][/IMG] sorki ze na twoim forum:oops: ale musialam go pokazac swiatu :D:D:D:D a jak Goska nie chcesz by wystepowal tutaj tooo niewiem raportuj post :D:D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wkońcu to twoja gwiazdka :D:D:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o widze ze gadacie o Basterku ;) a o to on [URL]http://i42.tinypic.com/ofat55.jpg[/URL] sorki ze na twoim forum:oops: ale musialam go pokazac swiatu :D:D:D:D a jak Goska nie chcesz by wystepowal tutaj tooo niewiem raportuj post :D:D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wkońcu to twoja gwiazdka :D:D:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Jaki ślicznyy:loveu::loveu: Ja chce go prituuulić:loveu: Nic sie nie stało, Maja bardzo mile wita gości w nasze skromne progi :eviltong: PS a u nas burzaa idzie:crazyeye::placz: i ja sie bać i Maja też :shake: siedzi skulona pod moimi nogami i sie trzesie:placz: Quote
Recommended Posts