Kaya93 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='Izuuus']Leeeeń ! :evil_lol: Gadu mi nie działa :shake:[/quote] Mam to po Tobie! :diabloti: Mi też nie :placz: Quote
Izuuus Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Leeeeń ! :evil_lol: Gadu mi nie działa :shake: Quote
Kaya93 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='psiulka']Ale ja Ci to wsadzę przy następnej wizycie w schronisku! Ha, więc się nie ciesz zbyt wcześno. Ej, my jesteśmy mądre. Zapisałyśmy się w Wielki Piątek... :evil_lol: Na szczęście, bo inaczej to nie wiem co bym Ci zrobiła zboczuchu. :lol:[/quote] Ilona nie groź mi tu bo powiem publicznie gdzie Ty mi to wsadzasz :evil_lol: zboczuchu!:eviltong: Wielki Piątek :evil_lol: faktycznie trza sie odpisać i zpisać na kolejny :eviltong: Quote
psiulka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Kaya93']A pozatym Ilona z tego co wiem to Ciebie teraz w kinie nie ma :evil_lol: bo widziałam Cie na gadu :eviltong:, wiec te włosy sama se wsadz :diabloti: tam gdzie mi je wsadzałaś :evil_lol: Ciesze sie, że paluszek nie boli :evil_lol:miałabym jeszcze jakieś wyrzuty xD [/quote] Ale ja Ci to wsadzę przy następnej wizycie w schronisku! Ha, więc się nie ciesz zbyt wcześno. Ej, my jesteśmy mądre. Zapisałyśmy się w Wielki Piątek... :evil_lol: Na szczęście, bo inaczej to nie wiem co bym Ci zrobiła zboczuchu. :lol: Quote
Aga&Ganja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Wy tu dziewczyny nie off topujcie! :mad::eviltong: o czym mowa? :roll: aa. i są u mnie fotki! :cool3::) Quote
psiulka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Kaya93']Ilona nie groź mi tu bo powiem publicznie gdzie Ty mi to wsadzasz :evil_lol: zboczuchu!:eviltong: Wielki Piątek :evil_lol: faktycznie trza sie odpisać i zpisać na kolejny :eviltong:[/quote] A chcesz, żebym ja coś powiedziała publicznie, co zrobiłaś mi 3 razy w piątek? :diabloti: Quote
Avaloth Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 trochę mnie nie było na dogo, ale już nadrabiam :oops: matko jakich Maja ma natarczywych wielbicieli :D :loveu::loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Wracając do tematu sterylazji .. Moja mama zmieniła zdanie .. znowu jest na [B]NIE[/B] :shake: Twierdzi, że jestem podła, bo Fionka później będzie b. słaba i to wszysto będzie wyglądać jak by zdychała .. :placz: Nie wiem co o tym myśleć . :roll: Pomóżcie mi przemówić mamie do rozumu . Quote
Kaya93 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Wy tu dziewczyny nie off topujcie! :mad::eviltong: o czym mowa? :roll: aa. i są u mnie fotki! :cool3::)[/quote] Hejo dziewczyno:loveu: mowa o wszystkim i o niczym ta w sumie xD :eviltong: Już do Was lecimy:multi: [quote name='psiulka']A chcesz, żebym ja coś powiedziała publicznie, co zrobiłaś mi 3 razy w piątek? :diabloti:[/quote] Ja Tobie:crazyeye: no wiesz :eviltong: nic w porownaniu co Ty mi robiłaś :diabloti: Ilona zapisujemy sie na środe:razz: bo w piątek tak jakoś nie damy rady xD:evil_lol: [quote name='Iś & Chester']trochę mnie nie było na dogo, ale już nadrabiam :oops: matko jakich Maja ma natarczywych wielbicieli :D :loveu::loveu:[/quote] Hejo:loveu: witamy witamy:loveu: po dłuuugiej nie obecności:eviltong::loveu::multi: [quote name='Mqrtynq']Wracając do tematu sterylazji .. Moja mama zmieniła zdanie .. znowu jest na [B]NIE[/B] :shake: Twierdzi, że jestem podła, bo Fionka później będzie b. słaba i to wszysto będzie wyglądać jak by zdychała .. :placz: Nie wiem co o tym myśleć . :roll: Pomóżcie mi przemówić mamie do rozumu .[/quote] [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=Verdana][SIZE=1]No i co ja moge Ci doradzić?:roll: Poprostu Twoja mama sie nie zna i tyle bo to są głupoty;), z tego co wiem to Twoja Teqilka też jest po sterylce i co męczy sie? Pokazałaś mamie w internecie te info o sterylizacji?[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] Quote
psiulka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Mqrtynq']Wracając do tematu sterylazji .. Moja mama zmieniła zdanie .. znowu jest na [B]NIE[/B] :shake: Twierdzi, że jestem podła, bo Fionka później będzie b. słaba i to wszysto będzie wyglądać jak by zdychała .. :placz: Nie wiem co o tym myśleć . :roll: Pomóżcie mi przemówić mamie do rozumu .[/quote] No to jeśli chodzicie do weterynarza, to niech się on wypowie na ten temat i przegada mamie do rozumu, bo uwierz, że on powinien znać się na swojej pracy, więc powie jej wszystko tak jak jest naprawdę. *~~~~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~~~~~* Kurczę, w środę to ja nie mogę. :shake: Quote
Kaya93 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='psiulka']Kurczę, w środę to ja nie mogę. :shake:[/quote] Kurczę dlaczego?:placz:Nie proszę Was Monika nie może Ty też nie:placz: Quote
Tequila1017 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [B]Kaya93 [/B]Jeszcze nie pokazałam ale zaraz pokaże . Mamie chodziło, że pierwsze dni po ster. bd tak się czuć, ale ja to doskonale wiem ! A ona nic nie rozumie :roll: [B]psiulka [/B]i chyba idziemy w środę ;) Quote
Moniek193 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Kaya93']Kurczę dlaczego?:placz:Nie proszę Was Monika nie może Ty też nie:placz:[/quote] To moze inny dzien :loveu:Tylko jaki:roll: Albo jedz sama i znow nas zostaw więsz:placz: Co do sterylki. Jezeli Twoja mama sie nie zgodzi a Twoja suka bedzie rodzila i rodzila to w koncu jej brzuch bedzie wygladal jak worek na ziemniaki i wtedy sie bedzie meczyla nie mowiac juz o szczeniakach ktore albo znajda odpowiedzialny dom albo nie:shake: Sterylka to nic zlego dla suki, a nawet ulga jezeli nie zamierza miec dzieci bo bedzie miala urojone ciaze itp. Rownie dobrze Twoja mam moze powiedziec zeby nie operowac chorego psa po operacji bedzie sie meczyl z tymi szwami czy cos tam. Albo nie amputowac nie sprawnej lapy bo bedzie kustykac itd. przykladow mozna mnozyc. A sterylka psa nie okalecza:shake: Quote
Tequila1017 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 To mówi moja mama: Dlaczego nie ster. się upośledzonych dzieci, zboczeńców, gwałcicieli, pedofili itd. ? Czy rasa ludzka jest gorsza od psiej ? Czy psy mają inne uczucia, inne emocje ? To jest istota żywa tak jak i my. Tylko rozmawiają innym językiem, którego wy na prawdę nie rozumiecie i polecam same sie wysterlizujcie . Pozdrawiam mama Martyny . A ja nie wiem co o tym myśleć . :roll: Wydaje mi się, że mamę poniosło lub coś w tym stylu . Na prawdę sorry .. wstyd mi za nią :shake: Quote
Izuuus Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Martyna co do sterylki to jak najszybciej mame przekonaj, dziewczyny mają racje. Tymbardziej,że nie potrafisz jej upilnować podczas cieczki :roll: Hej Paulinko :cool3: Quote
Kaya93 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Moniek193']To moze inny dzien :loveu:Tylko jaki:roll: Albo jedz sama i znow nas zostaw więsz:placz:[/quote] To Wy mnie zostawiacie wiecie!:placz: [quote name='Moniek193']Co do sterylki. Jezeli Twoja mama sie nie zgodzi a Twoja suka bedzie rodzila i rodzila to w koncu jej brzuch bedzie wygladal jak worek na ziemniaki i wtedy sie bedzie meczyla nie mowiac juz o szczeniakach ktore albo znajda odpowiedzialny dom albo nie:shake: Sterylka to nic zlego dla suki, a nawet ulga jezeli nie zamierza miec dzieci bo bedzie miala urojone ciaze itp. Rownie dobrze Twoja mam moze powiedziec zeby nie operowac chorego psa po operacji bedzie sie meczyl z tymi szwami czy cos tam. Albo nie amputowac nie sprawnej lapy bo bedzie kustykac itd. przykladow mozna mnozyc. A sterylka psa nie okalecza:shake:[/quote] Dokładnie ;) Quote
Kaya93 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Izuuus'] Hej Paulinko :cool3:[/quote] Witam Izabelko:loveu::evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Kaya93']Witam Izabelko:loveu::evil_lol:[/QUOTE] Nie, tak nie wolno :evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Kaya93']Czemuż:evil_lol: Izabelko:loveu: Jak Paulinko wolno to Izabelko tyż :eviltong: a nie Paulinko tez nie wolno :mad: zapomniałam, że tak nie lubie, ...dziś mama mnie w kościele zbłaźniła, stoje koło kol, a mama przez cały kościół, ''Paulisiu chodz tu ksiądz spowiada'' :evil_lol: myslałam, że umre ze wstydu, miałam sie nie przyznawać, że to do mnie było :roll::diabloti:[/QUOTE] Nie! Ani izabela,izabelka, izabelo i izo! :shake: Iza izka moze byc ;] A co do kosciola fajnie mialas :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Izuuus']Nie, tak nie wolno :evil_lol:[/quote] Czemuż:evil_lol: Izabelko:loveu: Jak Paulinko wolno to Izabelko tyż :eviltong: a nie Paulinko tez nie wolno :mad: zapomniałam, że tak nie lubie, ...dziś mama mnie w kościele zbłaźniła, stoje koło kol, a mama przez cały kościół, ''Paulisiu chodz tu ksiądz spowiada'' :evil_lol: myslałam, że umre ze wstydu, miałam sie nie przyznawać, że to do mnie było :roll::diabloti: Quote
Yana Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Mqrtynq']To mówi moja mama: Dlaczego nie ster. się upośledzonych dzieci, zboczeńców, gwałcicieli, pedofili itd. ? Czy rasa ludzka jest gorsza od psiej ? Czy psy mają inne uczucia, inne emocje ? To jest istota żywa tak jak i my. Tylko rozmawiają innym językiem, którego wy na prawdę nie rozumiecie i polecam same sie wysterlizujcie . Pozdrawiam mama Martyny . A ja nie wiem co o tym myśleć . :roll: Wydaje mi się, że mamę poniosło lub coś w tym stylu . Na prawdę sorry .. wstyd mi za nią :shake:[/quote] no chyba trochę przesadziła... a jeśli nie chce sterylki, to pilnujcie dobrze suczki podczas cieczki, to wcale nie jest trudne Quote
kaktusek xD Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 hej dziewczyny kiedy idziecie do schroniska bo ja w piątek nie mogę i ja myślałam o czwartku co wy na to? :roll:chyba,że wolicie iść same ? Quote
Moniek193 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='kaktusek xD']hej dziewczyny kiedy idziecie do schroniska bo ja w piątek nie mogę i ja myślałam o czwartku co wy na to? :roll:chyba,że wolicie iść same ?[/quote] W paitek chyba nikt nie moze i w czwartek tez bo sa swieta kaktusku:evil_lol: Paula chce w srode aczkolwiek ja ani Lonka nie mozemy:placz:Zreszta zaraz Ci Kaya napisze czy jedzie;) Quote
Recommended Posts