Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']Ale ja Ci to wsadzę przy następnej wizycie w schronisku! Ha, więc się nie ciesz zbyt wcześno.

Ej, my jesteśmy mądre. Zapisałyśmy się w Wielki Piątek... :evil_lol:

Na szczęście, bo inaczej to nie wiem co bym Ci zrobiła zboczuchu. :lol:[/quote]

Ilona nie groź mi tu bo powiem publicznie gdzie Ty mi to wsadzasz :evil_lol: zboczuchu!:eviltong:

Wielki Piątek :evil_lol: faktycznie trza sie odpisać i zpisać na kolejny :eviltong:

Posted

[quote name='Kaya93']A pozatym Ilona z tego co wiem to Ciebie teraz w kinie nie ma :evil_lol: bo widziałam Cie na gadu :eviltong:, wiec te włosy sama se wsadz :diabloti: tam gdzie mi je wsadzałaś :evil_lol:
Ciesze sie, że paluszek nie boli :evil_lol:miałabym jeszcze jakieś wyrzuty xD
[/quote]

Ale ja Ci to wsadzę przy następnej wizycie w schronisku! Ha, więc się nie ciesz zbyt wcześno.

Ej, my jesteśmy mądre. Zapisałyśmy się w Wielki Piątek... :evil_lol:

Na szczęście, bo inaczej to nie wiem co bym Ci zrobiła zboczuchu. :lol:

Posted

[quote name='Kaya93']Ilona nie groź mi tu bo powiem publicznie gdzie Ty mi to wsadzasz :evil_lol: zboczuchu!:eviltong:

Wielki Piątek :evil_lol: faktycznie trza sie odpisać i zpisać na kolejny :eviltong:[/quote]

A chcesz, żebym ja coś powiedziała publicznie, co zrobiłaś mi 3 razy w piątek? :diabloti:

Posted

Wracając do tematu sterylazji ..
Moja mama zmieniła zdanie .. znowu jest na [B]NIE[/B] :shake:
Twierdzi, że jestem podła, bo Fionka później będzie b. słaba i to wszysto będzie wyglądać jak by zdychała .. :placz:
Nie wiem co o tym myśleć . :roll:
Pomóżcie mi przemówić mamie do rozumu .

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Wy tu dziewczyny nie off topujcie! :mad::eviltong:
o czym mowa? :roll:

aa. i są u mnie fotki! :cool3::)[/quote]
Hejo dziewczyno:loveu:
mowa o wszystkim i o niczym ta w sumie xD :eviltong:
Już do Was lecimy:multi:

[quote name='psiulka']A chcesz, żebym ja coś powiedziała publicznie, co zrobiłaś mi 3 razy w piątek? :diabloti:[/quote]
Ja Tobie:crazyeye: no wiesz :eviltong: nic w porownaniu co Ty mi robiłaś :diabloti:
Ilona zapisujemy sie na środe:razz: bo w piątek tak jakoś nie damy rady xD:evil_lol:

[quote name='Iś & Chester']trochę mnie nie było na dogo, ale już nadrabiam :oops:
matko jakich Maja ma natarczywych wielbicieli :D
:loveu::loveu:[/quote]

Hejo:loveu: witamy witamy:loveu: po dłuuugiej nie obecności:eviltong::loveu::multi:
[quote name='Mqrtynq']Wracając do tematu sterylazji ..
Twierdzi, że jestem podła, bo Fionka później będzie b. słaba i to wszysto będzie wyglądać jak by zdychała .. :placz:
Pomóżcie mi przemówić mamie do rozumu .[/quote]

[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=Verdana][SIZE=1]No i co ja moge Ci doradzić?:roll: Poprostu Twoja mama sie nie zna i tyle bo to są głupoty;), z tego co wiem to Twoja Teqilka też jest po sterylce i co męczy sie? Pokazałaś mamie w internecie te info o sterylizacji?[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Mqrtynq']Wracając do tematu sterylazji ..
Pomóżcie mi przemówić mamie do rozumu .[/quote]

No to jeśli chodzicie do weterynarza, to niech się on wypowie na ten temat i przegada mamie do rozumu, bo uwierz, że on powinien znać się na swojej pracy, więc powie jej wszystko tak jak jest naprawdę.

*~~~~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~~~~~*

Kurczę, w środę to ja nie mogę. :shake:

Posted

[quote name='psiulka']Kurczę, w środę to ja nie mogę. :shake:[/quote]
Kurczę dlaczego?:placz:Nie proszę Was Monika nie może Ty też nie:placz:

Posted

[B]Kaya93 [/B]Jeszcze nie pokazałam ale zaraz pokaże . Mamie chodziło, że pierwsze dni po ster. bd tak się czuć, ale ja to doskonale wiem ! A ona nic nie rozumie :roll:
[B]psiulka [/B]i chyba idziemy w środę ;)

Posted

[quote name='Kaya93']Kurczę dlaczego?:placz:Nie proszę Was Monika nie może Ty też nie:placz:[/quote]
To moze inny dzien :loveu:Tylko jaki:roll:
Albo jedz sama i znow nas zostaw więsz:placz:

Co do sterylki. Jezeli Twoja mama sie nie zgodzi a Twoja suka bedzie rodzila i rodzila to w koncu jej brzuch bedzie wygladal jak worek na ziemniaki i wtedy sie bedzie meczyla nie mowiac juz o szczeniakach ktore albo znajda odpowiedzialny dom albo nie:shake:
Sterylka to nic zlego dla suki, a nawet ulga jezeli nie zamierza miec dzieci bo bedzie miala urojone ciaze itp.
Rownie dobrze Twoja mam moze powiedziec zeby nie operowac chorego psa po operacji bedzie sie meczyl z tymi szwami czy cos tam. Albo nie amputowac nie sprawnej lapy bo bedzie kustykac itd. przykladow mozna mnozyc. A sterylka psa nie okalecza:shake:

Posted

To mówi moja mama: Dlaczego nie ster. się upośledzonych dzieci, zboczeńców, gwałcicieli, pedofili itd. ? Czy rasa ludzka jest gorsza od psiej ? Czy psy mają inne uczucia, inne emocje ? To jest istota żywa tak jak i my. Tylko rozmawiają innym językiem, którego wy na prawdę nie rozumiecie i polecam same sie wysterlizujcie . Pozdrawiam mama Martyny .

A ja nie wiem co o tym myśleć . :roll:
Wydaje mi się, że mamę poniosło lub coś w tym stylu . Na prawdę sorry .. wstyd mi za nią :shake:

Posted

Martyna co do sterylki to jak najszybciej mame przekonaj, dziewczyny mają racje. Tymbardziej,że nie potrafisz jej upilnować podczas cieczki :roll:

Hej Paulinko :cool3:

Posted

[quote name='Moniek193']To moze inny dzien :loveu:Tylko jaki:roll:
Albo jedz sama i znow nas zostaw więsz:placz:[/quote]

To Wy mnie zostawiacie wiecie!:placz:
[quote name='Moniek193']Co do sterylki. Jezeli Twoja mama sie nie zgodzi a Twoja suka bedzie rodzila i rodzila to w koncu jej brzuch bedzie wygladal jak worek na ziemniaki i wtedy sie bedzie meczyla nie mowiac juz o szczeniakach ktore albo znajda odpowiedzialny dom albo nie:shake:
Sterylka to nic zlego dla suki, a nawet ulga jezeli nie zamierza miec dzieci bo bedzie miala urojone ciaze itp.
Rownie dobrze Twoja mam moze powiedziec zeby nie operowac chorego psa po operacji bedzie sie meczyl z tymi szwami czy cos tam. Albo nie amputowac nie sprawnej lapy bo bedzie kustykac itd. przykladow mozna mnozyc. A sterylka psa nie okalecza:shake:[/quote]
Dokładnie ;)

Posted

[quote name='Kaya93']Czemuż:evil_lol: Izabelko:loveu:
Jak Paulinko wolno to Izabelko tyż :eviltong: a nie Paulinko tez nie wolno :mad: zapomniałam, że tak nie lubie,
...dziś mama mnie w kościele zbłaźniła, stoje koło kol, a mama przez cały kościół, ''Paulisiu chodz tu ksiądz spowiada'' :evil_lol: myslałam, że umre ze wstydu, miałam sie nie przyznawać, że to do mnie było :roll::diabloti:[/QUOTE]

Nie! Ani izabela,izabelka, izabelo i izo! :shake:
Iza izka moze byc ;]
A co do kosciola fajnie mialas :evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Nie, tak nie wolno :evil_lol:[/quote]
Czemuż:evil_lol: Izabelko:loveu:
Jak Paulinko wolno to Izabelko tyż :eviltong: a nie Paulinko tez nie wolno :mad: zapomniałam, że tak nie lubie,
...dziś mama mnie w kościele zbłaźniła, stoje koło kol, a mama przez cały kościół, ''Paulisiu chodz tu ksiądz spowiada'' :evil_lol: myslałam, że umre ze wstydu, miałam sie nie przyznawać, że to do mnie było :roll::diabloti:

Posted

[quote name='Mqrtynq']To mówi moja mama: Dlaczego nie ster. się upośledzonych dzieci, zboczeńców, gwałcicieli, pedofili itd. ? Czy rasa ludzka jest gorsza od psiej ? Czy psy mają inne uczucia, inne emocje ? To jest istota żywa tak jak i my. Tylko rozmawiają innym językiem, którego wy na prawdę nie rozumiecie i polecam same sie wysterlizujcie . Pozdrawiam mama Martyny .

A ja nie wiem co o tym myśleć . :roll:
Wydaje mi się, że mamę poniosło lub coś w tym stylu . Na prawdę sorry .. wstyd mi za nią :shake:[/quote]

no chyba trochę przesadziła... a jeśli nie chce sterylki, to pilnujcie dobrze suczki podczas cieczki, to wcale nie jest trudne

Posted

[quote name='kaktusek xD']hej dziewczyny kiedy idziecie do schroniska bo ja w piątek nie mogę i ja myślałam o czwartku co wy na to? :roll:chyba,że wolicie iść same ?[/quote]
W paitek chyba nikt nie moze i w czwartek tez bo sa swieta kaktusku:evil_lol:
Paula chce w srode aczkolwiek ja ani Lonka nie mozemy:placz:Zreszta zaraz Ci Kaya napisze czy jedzie;)