Kaya93 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Izuuus napisał(a):Aj.. te taty.. a czmu usunął? Jak masz to na co czekasZ? :cool3: Usuną bo go denerwowało, że tyle zdjęć na kompa pakuje ze schroniska i te Majki a potem całą pamięć zapycha :evil_lol: ale ja sie nie dam, zaraz ściągam od nowa picase :diabloti: Mam mam i już dałam:eviltong: Quote
Izuuus Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Aj.. te taty.. a czmu usunął? Jak masz to na co czekasZ? :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Izuuus napisał(a):en Borys na łańcuchu jest? Czemu ? Nie :eviltong: tylko chwilowo bo sie tak na Majke napalił, że Maja piszczeć zaczęła :evil_lol:, nawet na smyczy sie z nia bawił, bo jak go spuszczała, to sie takie rzeczy działy że szok :evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 http://lh4.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SdJUXJu9aSI/AAAAAAAAAlw/ngCPe0COBa4/s640/Obraz%20071.jpg Jezu .. xd to mi się źle kojarzy .. ehmm :lol: http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SdJSd0lN-kI/AAAAAAAAAiM/im-7X2mlxL4/s640/Obraz%20049.jpg :diabloti: http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SdJSZEw4NvI/AAAAAAAAAhw/xS03zxaFStI/s640/Obraz%20046.jpg :loveu: Quote
sandrulka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 no ładny tez narzeczony Majki:) http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SdJUYz0E-OI/AAAAAAAAAl4/Wr_bOgPL-Ts/s640/Obraz%20072.jpg no pokarz czy jesteś dziewczynką :) wiesz jako twój narzeczony muszę mieć pewność;) http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SdJTGE13M2I/AAAAAAAAAlI/rI2bYRY9uHQ/s640/Obraz%20069.jpg ej no nie obrażaj się! musiałem sprawdzić:) http://lh4.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SdJS8cyggZI/AAAAAAAAAkU/wync-kDFueQ/s640/Obraz%20063.jpg jeszcze tylko dla pewności zobaczę bo może coś przeoczyłem:) http://lh5.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SdJSjYRhJkI/AAAAAAAAAis/ZIxH0pGokbs/s640/Obraz%20053.jpg no to buziak! :) Quote
Yana Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ale namolny narzeczony :evil_lol: jeszcze nie wie, że z kobietami trzeba delikatnie :razz: za to jakie piękne ma uszyska :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ale przystojniak:evil_lol:No no pilnuj Ty swojej Maji bo jak zacieczkuje to bedziemy miec nowa rase:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Mqrtynq - :evil_lol: sandrulka - Dziękować :loveu: Yana - Borysek jest słodki, ale z kobietami nie umie postępować :evil_lol:, pewnie myślał, że na brutali laski lecą :evil_lol:, ale takie numery nie z Majką o nie:mad: Moniek193 - musze Cie zmartwić będę ją pilnować i zadnej nowej rasy nie będzie :eviltong:, no ale faktycznie :hmmmm: perwsza cieczka juz na dniach bo to już 9 miesiąc :loveu: Quote
cockermaister Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Moja Koki miała pierwszą cieczkę jak miała 10 miesięcy;) Quote
Tequila1017 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A moja Fionka .. yy .. nie pamietam :eviltong: W końcu Fionka skończy 5 latek w lipcu ;) Quote
Tequila1017 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kaya93 napisał(a):O to juz duża pannica z Fionki :loveu: Tak :eviltong: Ale Fionki jak ma cieczke to sie nie da upilnować ! :diabloti: Diablica mi uciekła dwa razy x// no i wiadomo co z tego wyszło :roll: małe szczeniaki :angryy: wiem, że to słodkie, ale i zarazem straszne !! Obwiniam siebie za to, ale w końcu rodzice mówią, że jak Fionka ma cieczke to oni ją wtedy wyprowadzają .. Już chyba w czerwcu Fionka znowu dostanie i powiedziałam, że ja tym razem chce się nią zająć to na 100 % nie będzie mieć szczeniaków Quote
Kaya93 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 cockermaister napisał(a):Moja Koki miała pierwszą cieczkę jak miała 10 miesięcy;) O dzięki, dobrze wiedzieć :eviltong:;) Quote
Kaya93 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Mqrtynq napisał(a):A moja Fionka .. yy .. nie pamietam :eviltong: W końcu Fionka skończy 5 latek w lipcu ;) O to juz duża pannica z Fionki :loveu: Quote
cockermaister Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kaya93 napisał(a):O dzięki, dobrze wiedzieć :eviltong:;) Prosze bardzo ale wiesz że każdy pies jest inny to twoja może mieć wcześniej lub później cieczke;) :) Quote
Moniek193 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Hej dziewuchy:loveu: Mam nadzieje ze wiosenne foty sie robia:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Mqrtynq napisał(a):Tak :eviltong: Ale Fionki jak ma cieczke to sie nie da upilnować ! :diabloti: Diablica mi uciekła dwa razy x// no i wiadomo co z tego wyszło :roll: małe szczeniaki :angryy: wiem, że to słodkie, ale i zarazem straszne !! Obwiniam siebie za to, ale w końcu rodzice mówią, że jak Fionka ma cieczke to oni ją wtedy wyprowadzają .. Już chyba w czerwcu Fionka znowu dostanie i powiedziałam, że ja tym razem chce się nią zająć to na 100 % nie będzie mieć szczeniaków A jeśli można spytać:oops:, co z szczeniakami:razz:? Ja bym Ci radziła sterylke ;) najpewniejsza ''antykoncepcja'' bo upilnować nie zawsze sie udaje ;) Quote
Kaya93 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='cockermaister']Prosze bardzo ale wiesz że każdy pies jest inny to twoja może mieć wcześniej lub później cieczke;) :) Wiem wiem ;) juz jestem przygotowana :eviltong: ...tylko obawiam sie, że Maja nie :roll: jak na próbe zakładałam jej majciory to nie utrzymały sie na dupsku nawet 5 minut :roll: ...a już lada chwila i Majka stanie sie prawdziwą kobietą :evil_lol: Moniek - hej:loveu:, yyy tak tak :eviltong: nie wiem gdzie i jak ale foty sie robią :evil_lol: może będą za tydzień :cool3: Quote
Tequila1017 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kaya93 napisał(a):A jeśli można spytać:oops:, co z szczeniakami:razz:? Ja bym Ci radziła sterylke ;) najpewniejsza ''antykoncepcja'' bo upilnować nie zawsze sie udaje ;) Szczeniaki .. miała je dwa razy .. wszystkie jednak wiem, że są w dobrym stanie :razz: Wiem, że imienniczka mojej i jej córka to dosłownie ten sam charakter . Nie powiem, że klon, bo bym skłamała . :eviltong: Co do sterylki jestem za, ale wiem, że to męczarnia dla suki, ale porody to też męczarnia . Wiec postaram się mamę namówić, ale nie wiem co jej strzeliło do głowy ... nie chce i koniec .. :shake: Quote
Kaya93 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='Mqrtynq']Szczeniaki .. miała je dwa razy .. wszystkie jednak wiem, że są w dobrym stanie :razz: Wiem, że imienniczka mojej i jej córka to dosłownie ten sam charakter . Nie powiem, że klon, bo bym skłamała . :eviltong: Co do sterylki jestem za, ale wiem, że to męczarnia dla suki, ale porody to też męczarnia . Wiec postaram się mamę namówić, ale nie wiem co jej strzeliło do głowy ... nie chce i koniec .. :shake: To dobrze, że nie trafiły do schroniska ;) Uważam, że sterylizacja, jest najwłaściwsza, bo nawet najuważniejszy właściciel, może nie upilnować, a potem schroniska są przepełnione :shake: Wiesz co, przeczytaj sobie to: Co to jest sterylizacja / kastracja? (Przychodnia Weterynaryjna dla Zwierząt - Encyklopedia Zwierząt - Euroanimal) To są plusy i minusy sterylizacji/kastracji ;) Może przekonasz mame Zresztą na dogomani też jest tego wiele ;) Kastracja & sterylizacja - Dogomania Forum Quote
Izuuus Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Hej dziewuszki :loveu: Co tam? Paulina nie obijaj się! Ja fot nie widzę! :placz: Quote
Kaya93 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Izuuus napisał(a):Hej dziewuszki :loveu: Co tam? Paulina nie obijaj się! Ja fot nie widzę! :placz: Hej dziewuszko:loveu: a nic tam:placz: nie mam czasu na zdjęcia :placz:, ....albo będą jak nauczysz sie za mnie na 3 kartkówki z fizyki i napiszesz 4 wypracowania :evil_lol: :eviltong: To Ci wkleje zdjęć ile tylko będziesz chciała :eviltong: Quote
Tequila1017 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Kaya93']To dobrze, że nie trafiły do schroniska ;) Uważam, że sterylizacja, jest najwłaściwsza, bo nawet najuważniejszy właściciel, może nie upilnować, a potem schroniska są przepełnione :shake: Wiesz co, przeczytaj sobie to: Co to jest sterylizacja / kastracja? (Przychodnia Weterynaryjna dla Zwierząt - Encyklopedia Zwierząt - Euroanimal) To są plusy i minusy sterylizacji/kastracji ;) Może przekonasz mame Zresztą na dogomani też jest tego wiele ;) Kastracja & sterylizacja - Dogomania Forum Zaraz przejże linki, a z mamą pogadam ;) Quote
Izuuus Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kaya93 napisał(a):Hej dziewuszko:loveu: a nic tam:placz: nie mam czasu na zdjęcia :placz:, ....albo będą jak nauczysz sie za mnie na 3 kartkówki z fizyki i napiszesz 4 wypracowania :evil_lol: :eviltong: To Ci wkleje zdjęć ile tylko będziesz chciała :eviltong: Ojj biedactwo.. ja ide na 4 lekcje jutro bo na 2 wfach idziemy na basen, a ja nei mam takiego zamiaru. I kolesia od fizy nie ma i nie mam fizyki i co wazniejsze nie mam RELIGII ! :multi::multi::multi: :loveu: Ah daj to ci napiszę :evil_lol: joke. xd Quote
Recommended Posts