malawaszka Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 tamte są stare więc już i tak nikt ich nie ogląda:shake: Quote
Ewelina.w38 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Może wreszcie komuś w oko wpadnie!:oops: Trzymam kciuki:) Quote
malawaszka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Rubi bardzo potrzebuje własnego domu i to szybko Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 zapraszam na bazarek dla psiaków i kociaków u missieek http://www.dogomania.pl/forum/f99/tusze-hp-czarne-no-15-kolor-no-22-na-utrzymanie-tymczasow-u-missieek-do-20-v-137553/#post12272991 Quote
malawaszka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Rubinia czeka i nie może się doczekać... :shake: Quote
malawaszka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 smutno, że nikt laleczki nie chce - ona na pewno szybko się przyzwyczai, tylko niech ktoś da jej szansę! :-( Quote
Kenny Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 oj Rubi, Rubi...gdzie ten Twój domek !? może zrobię nowe plakaciki Rubi...może jej przyszły domek nie ma dostępu do internetu :razz: hm... Quote
Kenny Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 umieściłam Rubi na tym wątku : http://www.dogomania.pl/forum/f97/warszawa-dom-dla-rudej-suczki-sredniej-duzej-138871/ może akurat się spodoba :razz: chociaż konkurencja ogromna :crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Kenny']umieściłam Rubi na tym wątku : http://www.dogomania.pl/forum/f97/warszawa-dom-dla-rudej-suczki-sredniej-duzej-138871/ może akurat się spodoba :razz: chociaż konkurencja ogromna :crazyeye: no i zerowe szanse przy normalnych psach :shake: Quote
Kenny Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 no tak :placz: ale może te jej słodkie oczy się wybiją z tłumu...nie wiem, mam nadzieję...a jak to jest z Rubi właściwie? dalej się tak boi? w jakim stopniu? Quote
malawaszka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Kenny napisał(a):no tak :placz: ale może te jej słodkie oczy się wybiją z tłumu...nie wiem, mam nadzieję...a jak to jest z Rubi właściwie? dalej się tak boi? w jakim stopniu? w takim stopniu, ze ja jak jestem u missieek to jej nie widuję - schowana w budzie i nawet coś próbuje burczeć jak się zbliżam, jak mnie nie ma to biega, do znanych osób jest lepiej, ale też nie tak jak powinno - mnie nie zna bo bardzo rzadko bywam ostatnio :placz: Quote
zdwrdwd Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 malawaszka napisał(a):w takim stopniu, ze ja jak jestem u missieek to jej nie widuję - schowana w budzie i nawet coś próbuje burczeć jak się zbliżam, jak mnie nie ma to biega, do znanych osób jest lepiej, ale też nie tak jak powinno - mnie nie zna bo bardzo rzadko bywam ostatnio :placz: Ona jest na łańcuchu przy budzie tak na tyłach podwórka?? Jak byłam u missieek to coś wspominała o jakimś strachliwym psie (nie wychylił nosa z budy), nie skojarzyłam Rubi... :-(:-( Quote
malawaszka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 zdwrdwd napisał(a):Ona jest na łańcuchu przy budzie tak na tyłach podwórka?? Jak byłam u missieek to coś wspominała o jakimś strachliwym psie (nie wychylił nosa z budy), nie skojarzyłam Rubi... :-(:-( tak - jest przy budzie bo nauczyła się od Iskry uciekać przez ogrodzenie i biegała po ulicach :mad: Quote
Kenny Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 kurcze blade...:mad: moim zdaniem przydałby się jej DT i to jak najszybciej, co missieek na to, żeby ją umieścić w DT? Quote
malawaszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Kenny napisał(a):kurcze blade...:mad: moim zdaniem przydałby się jej DT i to jak najszybciej, co missieek na to, żeby ją umieścić w DT? missieek na to jak na lato tylko chętnych nie widać :placz: bardzo by jej się to przydało bo ja jestem pewna, że ona szybko może zrobić postępy jakby miała indywidualną opiekę Quote
zdwrdwd Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 malawaszka napisał(a):tak - jest przy budzie bo nauczyła się od Iskry uciekać przez ogrodzenie i biegała po ulicach :mad: Mój jeden pies nauczył drugiego, że NIE DA SIĘ, NIE MA MOŻLIWOŚCI by móc jeść kulki (w sensie suchy pokarm) przy misce. Trza brać kilka kulek do pyszczka, przechodzić przez całą kuchnię na dywan, wypluwać wszystkie kulki i jeść pojedynczo. Po prostu psy nie są anatomicznie przystosowane do tego by jeść kulki przy misce :D Quote
malawaszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 nooo tych "gorszych rzeczy" uczą się od siebie błyskawicznie - moja Luna nauczyła się od Pepy grzebania w śmieciach przy kazdej możliwej okazji :mad: Quote
malawaszka Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 i dzisiejsza Rubi :shake: missieek mówi, ze jak nie ma obcych ludzi na podwórku (czyli np mnie) to Rubi jest inna - weselsza, śmielsza, a jak ja byłam to trzeba było wyciągać z budy bo sama wyjsć nie chciała :shake: i fotki znowu takie wystraszone Quote
Recommended Posts