Poker Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 pisałam o możliwości transportu Frania pociągiem, ale odwołałam,bo miał jechać z Pati.Mam nadzieję,że nie straci szansy na DS. Quote
snuszak Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Wiem Poker dziekuje za to i przykro mi ze tak wyszło, jestem w stałym kontakcie z domkiem Franka cały czas na niego czekaja. Byłam juz zPati na jutro umowiona ale napisala mi popoludniu ze jednak nie jedzie w trase, cos ten franek nie moze sie wybrac do domku. Prosze o pomoc jeszcze raz.... Quote
Poker Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/skarbus-szuka-transportu-wroclaw-poznan-prosze-o-pomoc-132925/index10.html pilnujcie na tym wątku,może uda się jakoś zgrać. Quote
snuszak Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 dzieki, bede pilnowac jak tylko czesto bede mogla :loveu: Quote
snuszak Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 w sobote chyba Franio pojedzie pociagiem do Wrocka Quote
snuszak Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 chcialam poinformowac ze franek dzis pojechal do wrocka do domku i dzwonila juz do mnie jego nowa pani ze jest swietnym psem, przestraszony bo go jeden kot straszy ale zadowolony, bal sie jechac autobusemw wiec z peronu zamowila taksowke i bylo ok, z suczka sie dogadal z jednym kotem tez tylko go ten 2 kot straszy podchodzi napuszony i prycha a franek sie go boi i chowa sie za nogi ;p mysle ze sie przyzwyczaja sie siebie za pare dni prosze o usuniecie ogloszeń :p a ja zmieniam tytuł Quote
Lilmo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Nareszcie mały Franuś trafił do domku! :multi: Biedaczek tyle się naczekał. Bardzo się cieszę! Są jakieś szanse na fotki Franka z nowego domu ? :loveu: I trzymam kciuki za to, żeby kot przestał na niego prychać, bo jak nie to będzie miał z nami doczynienia ! :mad::lol: Quote
snuszak Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Panstwo fogorafia cyfrowa sie nei bawia wiec moze byc ciezko ale moge dzwonic ile chce zeby wiedziec co u psiaka i odwiedzic tez oczywiscie jak tylko bede we Wrocku :loveu: Quote
Poker Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 to dzwoń i pisz nam jak mu jest w domku :lol: Quote
supergoga Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 To super wieści. Dobrze że zajrzałam, bo dogo powiadomień wszystkich nie wysyła jakoś. Franek - gratukacje i bądź grzeczny. Quote
snuszak Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 tak na pozegnanie wklejam chlopakow przylapanych na goracym uczynku, bo Pakosław nauczył Franka ze jak panci nie ma w domu to mozna skakac po lozkach :diabloti: no i chlopakom sie usnelo i nie zdazyli zwiac z lozka jak wrocilam wiec udawali głupkow ze nie wiedza o co mi chodzi :roll: Quote
Lilmo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Hahaha a to dwa łobuzy ! :mad::lol: Franuś piękny jak zawsze :loveu: No i zakochałam się bez pamięci w Twoim posokowcu :loveu::loveu::loveu: Quote
snuszak Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 a posok z adopcji :loveu: wiec i takie cuda mozna znalezc Quote
Lilmo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 no coś Ty ! :-o Jak można chcieć się pozbyć takiego cudu świata :shake: ale przynajmniej ma teraz wspaniały dom! :) Quote
snuszak Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Melduje ze u Frania ok :lol: czasem jeszcze na niego ten kociak fuknie ale juz znaczna poprawa jest w jego zachowaniu wiec Franek juz sie tak nie boi a widzisz mozna sie pozbyc takiego cudu bo niszczyl strasznie dywany firanki, ksiazki wszytsko jak zostawal sam trafil do mnie jak mial 8 miesiecy, do 2 roku zycia jeszcze demolki mu sie zdazaly a teraz aniol nie pies przespi jak nas nie ma, nie zjadl nic od dawien dawna :crazyeye: a kastracja pomogla zlikwidowac jego zapedy seksualne i jest super Jesli Franek bedzie sie zapuszczal na swoja kolezanke domowa to go tez ciachna, ale narazie jest ok a nie chca tego robic jesli nie bedzie wyraznej potrzeby Franio wcina ze smakiem hepatica i jest bardzo zadowolony :loveu: Quote
Lilmo Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No Franusiu teraz to już będzie tylko lepiej! :loveu: Trzymam za Ciebie kciuki maluchu! Quote
Recommended Posts