Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pisałam o możliwości transportu Frania pociągiem, ale odwołałam,bo miał jechać z Pati.Mam nadzieję,że nie straci szansy na DS.

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem Poker dziekuje za to i przykro mi ze tak wyszło, jestem w stałym kontakcie z domkiem Franka cały czas na niego czekaja. Byłam juz zPati na jutro umowiona ale napisala mi popoludniu ze jednak nie jedzie w trase, cos ten franek nie moze sie wybrac do domku. Prosze o pomoc jeszcze raz....

Posted

chcialam poinformowac ze franek dzis pojechal do wrocka do domku i dzwonila juz do mnie jego nowa pani ze jest swietnym psem, przestraszony bo go jeden kot straszy ale zadowolony, bal sie jechac autobusemw wiec z peronu zamowila taksowke i bylo ok, z suczka sie dogadal z jednym kotem tez tylko go ten 2 kot straszy podchodzi napuszony i prycha a franek sie go boi i chowa sie za nogi ;p mysle ze sie przyzwyczaja sie siebie za pare dni

prosze o usuniecie ogloszeń :p a ja zmieniam tytuł

Posted

Nareszcie mały Franuś trafił do domku! :multi: Biedaczek tyle się naczekał. Bardzo się cieszę! Są jakieś szanse na fotki Franka z nowego domu ? :loveu: I trzymam kciuki za to, żeby kot przestał na niego prychać, bo jak nie to będzie miał z nami doczynienia ! :mad::lol:

Posted

Panstwo fogorafia cyfrowa sie nei bawia wiec moze byc ciezko ale moge dzwonic ile chce zeby wiedziec co u psiaka i odwiedzic tez oczywiscie jak tylko bede we Wrocku :loveu:

Posted

tak na pozegnanie wklejam chlopakow przylapanych na goracym uczynku, bo Pakosław nauczył Franka ze jak panci nie ma w domu to mozna skakac po lozkach :diabloti: no i chlopakom sie usnelo i nie zdazyli zwiac z lozka jak wrocilam wiec udawali głupkow ze nie wiedza o co mi chodzi :roll:

Posted

Melduje ze u Frania ok :lol:
czasem jeszcze na niego ten kociak fuknie ale juz znaczna poprawa jest w jego zachowaniu wiec Franek juz sie tak nie boi

a widzisz mozna sie pozbyc takiego cudu bo niszczyl strasznie dywany firanki, ksiazki wszytsko jak zostawal sam

trafil do mnie jak mial 8 miesiecy, do 2 roku zycia jeszcze demolki mu sie zdazaly a teraz aniol nie pies przespi jak nas nie ma, nie zjadl nic od dawien dawna :crazyeye: a kastracja pomogla zlikwidowac jego zapedy seksualne i jest super

Jesli Franek bedzie sie zapuszczal na swoja kolezanke domowa to go tez ciachna, ale narazie jest ok a nie chca tego robic jesli nie bedzie wyraznej potrzeby

Franio wcina ze smakiem hepatica i jest bardzo zadowolony :loveu: