Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm pisalam wczoraj do dzieczyny aby podała mi godzine i termin (sroda lub piatek) na spotkanie - nie wiem nie odzywa sie ani na tel ani na maila, mam nadzieje ze nie zrezygnowala

mam jeszcze jednego chetnego pana na Franka, proponowalam wtedy poszukanie niego innego psa, odmowil twierdzac ze akurat Franek tak mu w oko wpadl a w sumie to nie szuka innego psa bo ma juz 3 zwierzaki, ale gdyby Frankowi sie z domkiem nie udało to mam dzwonic, bo on taki wyjatkowy :evil_lol:

postaram sie skontaktowac z dzieczyna jesli nie bede mogla to dzwonie do Pana

Posted

Franeczku widzisz jakie przystojniak z Ciebie, że się tak o Ciebie biją ? :cool3:

W takim razie czekamy na rozwój sytuacji i dalsze wieści ;)

Posted

Odpowiedz od dziewczyny z Poznania nie dostałam, dodzwonic sie tez nie moglam wiec zadzwonilad do Pana ktory rowniez proponowal dac domek Frankowi. Bedzie mial mała 14 letnia suczke wielkosci ratlerka do dyspozycji i tak jak u mnie 2 koty wiec Franek bedzie jak u siebie (czyli u mnie)

jedno ale, Franka od DS dzieli trasport, potrzebna pomoc w transporcie Pzonań-Wrocław, pomocy!

Posted

jak duży jest Franuś? spokojny z niego chłopak? dałby radę pociągiem pojechać?Jest szansa na przewiezienie go jutro wieczorem pociągiem do Wrocławia.Jedzie znajomy,który wiózł do mnie Merlisię ,ale wtedy autem.
Franka trzeba by dostarczyć na dworzec PKP jutro wieczorem.Dziś będę miała konkretną odpowiedź.Czekam na Waszą odpowiedź.
No , i najważniejsze, czy oferta stałego domku jest aktualna?

Posted

nie mam jak jutro dostraczyc Franka na dworzec niestety, hmm no i juz z Pati sie umowilam w sumie na transport i dzwoniłam do domku Franka ze pzyjedzie z Pati samochodem, Pati pojedzie za zwrot kosztów paliwa, mam odkrecac to Goga czy nie? ale nie mam nawet jak zabrac Franka jutro na dworzec do poznania.

Dobra spada bo ide z nim teraz do weta :lol:

Posted

POker, to wielkie dzięki. Czytam, że Kasia już domówiła szczegóły - czyli i tak jutro Franio jedzie do domku. Dziękujemy bardzo ogromnie i polecamy się na przyszłość. Mamy sporo psiaków i często kursują.

Trzymajmy kciuki za psiaka i jego domek.

Posted

supergoga napisał(a):
POker, to wielkie dzięki. Czytam, że Kasia już domówiła szczegóły - czyli i tak jutro Franio jedzie do domku. Dziękujemy bardzo ogromnie i polecamy się na przyszłość. Mamy sporo psiaków i często kursują.

Trzymajmy kciuki za psiaka i jego domek.

oj trzymam, nawet nie wiesz jak bardzo :loveu::loveu:

Posted

ja tylko jeszcze czekam na potwierdzenie od Pati kiedy bedzie po psiaka, szkoda ze nie mozemy skorzystac z Twojej oferty ale jak pisala Goga mamy duzo psiakow i moze kiedys cos :evil_lol: bardzo dziekuje za oferowana pomoc i zainteresowanie

Goga masz w razie czego tel do Pati? jesli tak to napisz jej tylko sms aby odczytala pw :p dziekuje

Posted

supergoga napisał(a):
Bardzo mi przykro, że nie byłam cały dzień przy kompie. Nie wiem co z Frankiem. Czy Pati była? Mam chorą Matkę i spędziłam u niej cały dzień.

Kasiu - i jak?

:calus:
Tak więc nadal czekamy na wieści :-)
Dopóki one nie nadejdą nie usuwam ogłoszeń.

Posted

Goga mam nadzieje ze juz lepiej,
Pati nie przyjechała, dzwoniłam juz do wrocka ze franek nie przyjedzie, zmartwili sie pantwo by juz czekala zdenerwowani i ciekawi nowego domownika, ale nic beda czekac jeszcze, transport wiec nadal poszukiwany, jesli nic nie wypali to postaram sie kogos do wrocka wyciagnac w niedziele bo w sobote pracuje ale moze byc z tym ciezko bo kazdy zajety.....

a franek zadowolony czeka :eviltong: a ja juz w dzien robiac porzadki mu poslanko do piwnicy schowalam....

Posted

snuszkak napisał(a):
Goga mam nadzieje ze juz lepiej,
Pati nie przyjechała, dzwoniłam juz do wrocka ze franek nie przyjedzie, zmartwili sie pantwo by juz czekala zdenerwowani i ciekawi nowego domownika, ale nic beda czekac jeszcze, transport wiec nadal poszukiwany, jesli nic nie wypali to postaram sie kogos do wrocka wyciagnac w niedziele bo w sobote pracuje ale moze byc z tym ciezko bo kazdy zajety.....

a franek zadowolony czeka :eviltong: a ja juz w dzien robiac porzadki mu poslanko do piwnicy schowalam....

Kurcze, a wiadomo czemu nie przyjechała? :-(

Posted

teraz juz wiem, Pati do mnie napisala, jak ja wyslalam jej adres i telefon do mnie i nowego domku franka to juz Pati nie bylo, a pisalam dopiero w piatek wieczorem bo w czwartek mnie nie bylo do 22 od samego rana a w piatek tez sie tak zlozylo ze na dogo bylam poznym popoludniem, nic szkoda, wymyslimy cos innego

Posted

No to mamy jeszcze jedną nauczkę wszyscy, musimy od razu wymieniac telefony, bo z kompem jest róznie.
Szkoda, były 2 mozliwości i z żadną Franiu się nie zabrał.

Może jeszcze się jakoś uda.