_ogonek_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 nie wiem czy sie nie spozniam ale Fran ma ogloszenia na razie tylko w adopcjepsow.org gieldaogloszen.pl :oops::oops: Quote
supergoga Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Niech ma te ogłoszenia. Póki nie w domu - wszystko może się wydarzyć. Dzięki.:loveu: Quote
_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 nie ma za co po prostu snuszkak pisala juz dawno temu na moim watku z rosba o ogloszenia. No i nie sledzilam tez tak uwaznie watku... Quote
snuszak Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 hmmm pisalam wczoraj do dzieczyny aby podała mi godzine i termin (sroda lub piatek) na spotkanie - nie wiem nie odzywa sie ani na tel ani na maila, mam nadzieje ze nie zrezygnowala mam jeszcze jednego chetnego pana na Franka, proponowalam wtedy poszukanie niego innego psa, odmowil twierdzac ze akurat Franek tak mu w oko wpadl a w sumie to nie szuka innego psa bo ma juz 3 zwierzaki, ale gdyby Frankowi sie z domkiem nie udało to mam dzwonic, bo on taki wyjatkowy :evil_lol: postaram sie skontaktowac z dzieczyna jesli nie bede mogla to dzwonie do Pana Quote
Lilmo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Franeczku widzisz jakie przystojniak z Ciebie, że się tak o Ciebie biją ? :cool3: W takim razie czekamy na rozwój sytuacji i dalsze wieści ;) Quote
snuszak Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Odpowiedz od dziewczyny z Poznania nie dostałam, dodzwonic sie tez nie moglam wiec zadzwonilad do Pana ktory rowniez proponowal dac domek Frankowi. Bedzie mial mała 14 letnia suczke wielkosci ratlerka do dyspozycji i tak jak u mnie 2 koty wiec Franek bedzie jak u siebie (czyli u mnie) jedno ale, Franka od DS dzieli trasport, potrzebna pomoc w transporcie Pzonań-Wrocław, pomocy! Quote
supergoga Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Kasia załóż wątek na transportowym, daj link do Franka i zapisz, że szukamy transportu na tej trasie. Quote
supergoga Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 I jak, jedzie Franek w sobotę do domku? Udało się? Quote
Poker Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 jak duży jest Franuś? spokojny z niego chłopak? dałby radę pociągiem pojechać?Jest szansa na przewiezienie go jutro wieczorem pociągiem do Wrocławia.Jedzie znajomy,który wiózł do mnie Merlisię ,ale wtedy autem. Franka trzeba by dostarczyć na dworzec PKP jutro wieczorem.Dziś będę miała konkretną odpowiedź.Czekam na Waszą odpowiedź. No , i najważniejsze, czy oferta stałego domku jest aktualna? Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Poker jeżeli dziewczyny się zgodzą to suuper :multi::multi: Quote
snuszak Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 nie mam jak jutro dostraczyc Franka na dworzec niestety, hmm no i juz z Pati sie umowilam w sumie na transport i dzwoniłam do domku Franka ze pzyjedzie z Pati samochodem, Pati pojedzie za zwrot kosztów paliwa, mam odkrecac to Goga czy nie? ale nie mam nawet jak zabrac Franka jutro na dworzec do poznania. Dobra spada bo ide z nim teraz do weta :lol: Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 POker, to wielkie dzięki. Czytam, że Kasia już domówiła szczegóły - czyli i tak jutro Franio jedzie do domku. Dziękujemy bardzo ogromnie i polecamy się na przyszłość. Mamy sporo psiaków i często kursują. Trzymajmy kciuki za psiaka i jego domek. Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 supergoga napisał(a):POker, to wielkie dzięki. Czytam, że Kasia już domówiła szczegóły - czyli i tak jutro Franio jedzie do domku. Dziękujemy bardzo ogromnie i polecamy się na przyszłość. Mamy sporo psiaków i często kursują. Trzymajmy kciuki za psiaka i jego domek. oj trzymam, nawet nie wiesz jak bardzo :loveu::loveu: Quote
Poker Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 to ok, szczęścia życzę Franiowi w nowym domku :lol: Quote
snuszak Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 ja tylko jeszcze czekam na potwierdzenie od Pati kiedy bedzie po psiaka, szkoda ze nie mozemy skorzystac z Twojej oferty ale jak pisala Goga mamy duzo psiakow i moze kiedys cos :evil_lol: bardzo dziekuje za oferowana pomoc i zainteresowanie Goga masz w razie czego tel do Pati? jesli tak to napisz jej tylko sms aby odczytala pw :p dziekuje Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Niecierpliwie będę czekać na wieści z domu i podróży :kciuki::kciuki: Quote
snuszak Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 kurcze ale ja nie dostalam odpowiedzi jeszcze od Pati, mam nadzieje ze przyjedzie bo ja czekam nowy domek tez.... Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 snuszkak napisał(a):kurcze ale ja nie dostalam odpowiedzi jeszcze od Pati, mam nadzieje ze przyjedzie bo ja czekam nowy domek tez.... Spoko pewnie dotarl, czekajmy ;);) Quote
supergoga Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Bardzo mi przykro, że nie byłam cały dzień przy kompie. Nie wiem co z Frankiem. Czy Pati była? Mam chorą Matkę i spędziłam u niej cały dzień. Kasiu - i jak? Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 supergoga napisał(a):Bardzo mi przykro, że nie byłam cały dzień przy kompie. Nie wiem co z Frankiem. Czy Pati była? Mam chorą Matkę i spędziłam u niej cały dzień. Kasiu - i jak? :calus: Tak więc nadal czekamy na wieści :-) Dopóki one nie nadejdą nie usuwam ogłoszeń. Quote
snuszak Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Goga mam nadzieje ze juz lepiej, Pati nie przyjechała, dzwoniłam juz do wrocka ze franek nie przyjedzie, zmartwili sie pantwo by juz czekala zdenerwowani i ciekawi nowego domownika, ale nic beda czekac jeszcze, transport wiec nadal poszukiwany, jesli nic nie wypali to postaram sie kogos do wrocka wyciagnac w niedziele bo w sobote pracuje ale moze byc z tym ciezko bo kazdy zajety..... a franek zadowolony czeka :eviltong: a ja juz w dzien robiac porzadki mu poslanko do piwnicy schowalam.... Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 snuszkak napisał(a):Goga mam nadzieje ze juz lepiej, Pati nie przyjechała, dzwoniłam juz do wrocka ze franek nie przyjedzie, zmartwili sie pantwo by juz czekala zdenerwowani i ciekawi nowego domownika, ale nic beda czekac jeszcze, transport wiec nadal poszukiwany, jesli nic nie wypali to postaram sie kogos do wrocka wyciagnac w niedziele bo w sobote pracuje ale moze byc z tym ciezko bo kazdy zajety..... a franek zadowolony czeka :eviltong: a ja juz w dzien robiac porzadki mu poslanko do piwnicy schowalam.... Kurcze, a wiadomo czemu nie przyjechała? :-( Quote
snuszak Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 teraz juz wiem, Pati do mnie napisala, jak ja wyslalam jej adres i telefon do mnie i nowego domku franka to juz Pati nie bylo, a pisalam dopiero w piatek wieczorem bo w czwartek mnie nie bylo do 22 od samego rana a w piatek tez sie tak zlozylo ze na dogo bylam poznym popoludniem, nic szkoda, wymyslimy cos innego Quote
supergoga Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No to mamy jeszcze jedną nauczkę wszyscy, musimy od razu wymieniac telefony, bo z kompem jest róznie. Szkoda, były 2 mozliwości i z żadną Franiu się nie zabrał. Może jeszcze się jakoś uda. Quote
Recommended Posts