Marlena:) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Pies ma na imię Tito.Jest pieknym 16 miesięcznym żywiołowym amstaffem. Reaguje na postawowe komendy typu leż ,siad ,nie rusz i 'zostań"-z tym zostań to różnie bywa bo niechętnie zostaje sam. Je suchą karmę,jest zdrowy i wogóle, nie ma jednak książeczki zdrowia, ani rodowodu,bo poprzedni właściciel nie dostarczył dokumentów a najwyraźniej poprostu pozbył się psa. Jego obecna opiekunka nie moze dłużej mieć go u siebie ze względu na to,że Tito jest właśnie zbyt żywiołowy w stosunku do dzieci. Nie jest agresywny - ogólnie ludzi kocha,ale dla maluchów jest zaduży , zbyt ciężki i masywny.......... Podobno został przywieziony z Rosji jako kilkutygodniowe szczenię, dlatego nie wiem jak szukać hodowli i ogólnie klapa.Albo to taki rodowód jak na giełdzie -szczeniak z książeczką zdrowia to juz pies z papierami :razz:. Na dzień dzisiejszy Tito szuka nowego domu.Obecnie przebywa w Elblągu. kontakt z jego opiekunką: [email protected] I moje śliczne uchaa :evil_lol: jak miś uszatek :loveu: Quote
Soema Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ty to już przesadzasz z tymi psami.. :roll: powiedziałabym Ci zapukaj do Ciotek od ASTów, ale u nich chyba i tak przepełnienie.. Ale może mogą go mieć na uwadze :razz: Quote
Paulina_mickey Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No to będziemy szukać :loveu: A już się wystraszyłam, że to Twoja kolejna "zdobycz" :diabloti: Quote
Marlena:) Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Soema,bo ja wariatka :evil_lol:.. A tak na serio astka wystawiam tylko grzecznościowo,przecież on z Elbląga :eviltong:. A szkoda,żeby takie cudo do schronu czy gdzies do jakiejs mordowni trafiło. Quote
Paulina_mickey Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Marlena:) napisał(a):Soema,bo ja wariatka :evil_lol:.. A tak na serio astka wystawiam tylko grzecznościowo,przecież on z Elbląga :eviltong:. A szkoda,żeby takie cudo do schronu czy gdzies do jakiejs mordowni trafiło. Do schronu jak do schronu ale kto wie gdzie potem może trafić... pseudo...:roll: Quote
Soema Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Zdążyłam zauważyć Marlenko :diabloti: no to może zapukaj nieśmiało do Ciotek, może ktoś u nich będzie szukał młodego ASTa.. A co Ty z Elblągiem masz wspólnego? Podkarpackiego się trzymaj! Ew. świętokrzyskiego :eviltong: Quote
Marlena:) Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Poprostu napisała do mnie miła dzieczyna z allegro,nasłałam ją na Białostockie schronisko i teraz zabiera stamtąd małego kołtunka :eviltong: ... do Elbląga właśnie. No a ona napisała mi o jej koleżance i stąd Tito :eviltong:. Quote
Tengusia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 jego poprzedni wlasciciel czyli osoba od ktorej byl zakupiony szczeniak, czy ktos kto mial psa i go oddal ??? a wiadomo jak sie objawia ta agresja do dzieci ??? jak jego stosunek do innych psow ??? ile ma czasu na znalezienie domu ??? Quote
Marlena:) Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Niestety więcej zdołam się dowiedzieć dopiero jutro. Możesz napisać bespośrednio do tej dziewczyny na mail podany w pierwszym poście. Ogłaszany jest od dawna,obecna właścicielka chyba jest zdesperowana :razz: Quote
doddy Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Tito ma już swój wątek na dogomanii i bardzo polecam jego całościową lekturę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/1-6-m-czny-amstaf-odroczylam-mu-wyrok-128825/ Z jakiej hodowli jest Tito? Quote
Soema Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Przeczytałam :mdleje::mdleje: Wcześniej widziałam ten wątek, ale w ogóle nie skojarzyłam.. Marlenko chyba trzeba ten wątek zamknąć, bo to jednak większy problem i dużo poważniejszy jest :roll: Quote
basia0607 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Soema napisał(a):Przeczytałam :mdleje::mdleje: Wcześniej widziałam ten wątek, ale w ogóle nie skojarzyłam.. Marlenko chyba trzeba ten wątek zamknąć, bo to jednak większy problem i dużo poważniejszy jest :roll: Może Wam dziewczyny uda sie to czego mnie sie nie udalo ! spowodujcie aby mój wątek został zamkniety. Z wlascicielką Tito mam codzienny kontakt. Prywatnie ciagle szukam mu domu. Żal mi psa. Obawiałam sie allegro i obawiam sie aby Tito nie trafił jako mięso treningowe. Quote
Marlena:) Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Basiu poproś moda,żeby zamknął Twój wątek w takim razie :roll:. Może jednak warto wystawić mu allegro,można przecież sprawdzić ewentualny dom :razz:.Zresztą sama nie wiem. Quote
Soema Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Marlenko czytałaś wątek? Nie mamy pojęcia jaki ten pies naprawdę jest :roll: przydałby się ktoś doświadczony, czy to w hotelu czy w DT, bo wg mnie on póki co jest nieobliczalny.. I trzeba go sprawdzić żeby nie było żadnej tragedii. Quote
Marlena:) Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Właścicielka Tita zalogowała sie na forum i sama napewno coś tutaj napisze. Postaram sie dowiedzieć jak to jest naprawdę i pomoge w ogłoszeniach. Nie będę pośredniczyć,a tylko pomogę. Quote
basia0607 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dzwoniła p. kasia/ właścicielka tito/. Ma kogos ainteresowanego psem/ z naszych okolic. /. Pan ma przyjechać , zobaczyć psa. Ile moglam tyle jej doradzilam. kategorycznie odradzilam wydawania psa, bez omowienie wszystkich zalet i wad psa. Poradzilam też aby sama pojechała i wszystko sprawdziła na miejscu. Spisała też wlasną umowę adopcyjną z panem . Więcej nic nie moge zrobić. Quote
Marlena:) Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Zainteresowany jak narazie sie nie zgłosił :roll:... Później dostanę obecne fotki Tito,także odrazu je wstawię. Quote
doddy Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Wiadomo może jak się potoczyła dalsza historia Tito? Quote
natalia_aa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Również czekam na informację, zaznaczam, bo usunęłam z subskrypcji. Quote
Recommended Posts