Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok pw mam.. zorientuje się gdzie wogóle jest ta ulica i czy mam tam jakikolwiek dojazd...
Dam znać , tylko powedzcie mi na co szczególnie mam zwrócić uwagę podczas kontroli???

Posted

Skoro Junior jest u swoich pierwszych właścicieli to pewnie znajdą mu nowy dom więc chyba możemy usunąć mu ogłoszenia.

A co do Dżaka to rozchorował się. Na szczęście to tylko przeziębienie, bo kaszle i ma trochę ropy w nosie. Dostaje od dzisiaj antybiotyki, ale jest mocno osłabiony. Czekam na wiadomości dotyczące tej wizyty, a jesli ten dom nie wypali to PILNIE potrzebny DT.

Posted

Witam serdecznie. ASTA17 to my prawdopodobnie rozmawialysmy wczoraj na gg w sprawie Dżaka..... hehehehe w koncu sie odnalazlam na tym forum. Ja wraz z siostra zastanawiamy sie nad przyjeciem malego do nas. Wszystko musimy obgadac i przemyslec..... Nie ukrywam ze byl by kompanem dla 1,5 rocznej suni amstaffa. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Posted

Wiesz co...jak rezygnuję z Pani z Krakowa. Dżaka może zabierze Aira z Warszawy, która też zajmuje się astami albo tacy znajomi mojej koleżanki z Rudy Śląskiej.

Posted

[quote name='kasiaNDM']Asior dzięki!
Szukam suni młodej dla Pewnej Pani[/quote]
kasiu, na bullowatych ostatnio pojawiła się śliczna sunia łagodna taka ciemno brązowo-biała...sindi

Posted

[quote name='kasiaNDM']Asior dzięki!
Szukam suni młodej dla Pewnej Pani[/QUOTE]
Basiagk mi właśnie pisała że musi pilnie znaleść dom dla szczeniaka astka.... pilnie!!!!!

Posted

[quote name='Asta17']Tak, będzie miał swój domek, ale nie chcę jeszcze zapeszać póki w nim nie jest. ;)[/quote]
przepraszam za offa:
asta, wysłałam ci 2 razy pw w sprawie ajsi, proszę odpisz bo nie wiem co dalej.