Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię:Kiwi

Rasa:Mieszaniec

Nr.ew: 763/08

Kiwi trafiła do wrocławskiego Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt na początku 2008 roku.Inne psy przychodziły i odchodziły, a ona tkwiła wciąż w tym samym miejscu, w zimnym boksie, pogrążona w smutku i zwątpieniu.Z dnia na dzień obserwowałam jak blask w jej oczach przygasa.Teraz już pogodziła się ze swoim losem.Wie, że nie ma szans z innymi - młodszymi, atrakcyjniejszymi psami.Ja też to wiem, ale jednak uznałam, że warto spróbować, dlatego piszę dziś do Was te słowa.To apel o pomoc, chociaż niezbyt ładnie ubrany w słowa.. jak słowa mogą oddać krzyk duszy - bardzo rozpaczliwy, niedosięgalny,niezauważony..
Czy to serce pęknie? nie pozwólmy...

"na pewno nie będziesz mógł pochwalić się nim przed znajomymi - ot zwyczajny, stary, brzydki kundel.. ale serce bije w nim tak samo jak u najbardziej rasowego psa"

Ogłoszenia Kiwi:

1. Niemy krzyk duszy, czyli malutka Kiwi...

• 2 weeks later...
Posted

Suka ma dom :razz: Zabrała ją ponoć starsza Pani, wypatrzyła ją z ogłoszeń. P. Lidka stwierdziła że bardzo udana adopcja i suka będzie miała dobrze ;)

Posted

Negri napisał(a):
Suka ma dom :razz: Zabrała ją ponoć starsza Pani, wypatrzyła ją z ogłoszeń. P. Lidka stwierdziła że bardzo udana adopcja i suka będzie miała dobrze ;)

wspaniale:sweetCyb::bigcool::cunao::drink1:

jaka bide wstawic na jej miejsce ,na allegro??