Agnieszka(Visenna) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Imię:Kiwi Płeć:Suczka Rasa:Mieszaniec Wiek: 5 lat Nr.ew: 763/08 Kiwi trafiła do wrocławskiego Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt na początku 2008 roku.Inne psy przychodziły i odchodziły, a ona tkwiła wciąż w tym samym miejscu, w zimnym boksie, pogrążona w smutku i zwątpieniu.Z dnia na dzień obserwowałam jak blask w jej oczach przygasa.Teraz już pogodziła się ze swoim losem.Wie, że nie ma szans z innymi - młodszymi, atrakcyjniejszymi psami.Ja też to wiem, ale jednak uznałam, że warto spróbować, dlatego piszę dziś do Was te słowa.To apel o pomoc, chociaż niezbyt ładnie ubrany w słowa.. jak słowa mogą oddać krzyk duszy - bardzo rozpaczliwy, niedosięgalny,niezauważony.. Czy to serce pęknie? nie pozwólmy... "na pewno nie będziesz mógł pochwalić się nim przed znajomymi - ot zwyczajny, stary, brzydki kundel.. ale serce bije w nim tak samo jak u najbardziej rasowego psa" Ogłoszenia Kiwi: 1. Niemy krzyk duszy, czyli malutka Kiwi... Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 zapisujemy... i bedziemy szukac domku dla tego cudaczka Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 czy ktoś ma możliwość wystawienia allegro? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Do gory Kiwuniu, pokazuj sie :placz: Quote
rita60 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Sliczna jestes terierowa panienko,pokazuj swoj pycholek,ktos cie musi pokochac:roll: Quote
Koperek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Zauważalna, tylko moja głowa już mała na te wszystkie bidoki...:-( Quote
Poker Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jest mała? to znaczy mniej więcej jaka?moge wysłac ogłoszenie do Wyborczej tylko musze mieć trochę więcej informacji o niej. Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kiwi... , ktora zycie czlowieka ożywi :razz: No malenstwo trzeba sciagnac tu kilak ciotek aby wspomogly dobrymi checiami i OGŁOSZENIAMI. Quote
monika083 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 oj jakie sliczne malenstwo ,moze Negri zrobi jej allegro,ja moge pare grosze wyslac na jakies wyroznione,zaraz wysle link Negri, Quote
monika083 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ogloszenia Kiwi: Malutka Kiwi szuka domu............... - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Imię:Kiwi Płeć:Suczka Rasa:Mieszan / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?w=0]Og Quote
monika083 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Malenka bidulko..ciocia monia zrobila Ci jeszcze allegro ..moze ktos Cie dostrzeze.. Agnieszka ,podalam Twoj numer do kontaktu, ****Malutka Kiwi czeka na Ciebie!!!**** (546060541) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Negri Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Agusia czyli to jednak była ta terierka do zdj ;) Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Kiwiaczek sie przypomina, że czeka, że tęskni, że chce być czyjaś... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dokładnie Kisiu ;) Dzięki Wszystkim za ogł. Quote
monika083 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='GoskaGoska']a czy ktoś dzowni z tych ogloszen?[/quote] u mnie cisza:roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 ja również podnoiosę.. Kiwi bardzo przypomina mi Maję.. Quote
monika083 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 do gory ,malenka.. dzisiaj skonczylo jej sie allegro wiec przedluzylam. Quote
Negri Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Suka ma dom :razz: Zabrała ją ponoć starsza Pani, wypatrzyła ją z ogłoszeń. P. Lidka stwierdziła że bardzo udana adopcja i suka będzie miała dobrze ;) Quote
monika083 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Negri napisał(a):Suka ma dom :razz: Zabrała ją ponoć starsza Pani, wypatrzyła ją z ogłoszeń. P. Lidka stwierdziła że bardzo udana adopcja i suka będzie miała dobrze ;) wspaniale:sweetCyb::bigcool::cunao::drink1: jaka bide wstawic na jej miejsce ,na allegro?? Quote
Recommended Posts