Darianna Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Honey'] Darianna, wytlumacz laikowi z czego wynika taka roznica w szacie - kwestia wieku czy te chlopaki beda mialy zupelnie inna jakosciowo siersc? http://img25.imageshack.us/img25/4866/p1240050.jpg sama nie wiem, trzeba spytać kogoś bardziej zaawansowanego :diabloti:Ale wydaje mi się, że inna sierść, Brando nie był nigdy taki barankowy ;) Quote
eria Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dzięki za fotki łobuza RED WINE ;) http://img21.imageshack.us/img21/3782/p1240095.jpg kiedyś podobały mi się u setera kudłate uszy -teraz zdecydowanie nie :lol::shake: Quote
Tecia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Darianna napisał(a):sama nie wiem, trzeba spytać kogoś bardziej zaawansowanego :diabloti:Ale wydaje mi się, że inna sierść, Brando nie był nigdy taki barankowy ;) To zupelnie inne linie psow, Thendara to pies czysto angielski, psy z tej hodowli slyna ze swojej pieknej szaty, falowanej i rewelacyjnej w gatunku (lata hodowli i doswiadczenia) Nasze psy w wiekszosci maja domieszke lini amerykanskiej ktora mocno odcisnela pietno na szacie, zreszta te ktore nie maja w swoich rodowodach (dalej lub blizej) psow amerykanskich tez maja bardziej prosty i lejacy wlos ze wzgledu na taka tendencje ktora panowala przez wiele lat hodowli. Do tej pory wielu sedziow ustawia na lokatach psy z wlosem falowanym i kreconym nizej od tych z prostym sa nawet tacy ktorzy obnizaja za to ocene choc wzorzec absolutnie dopuszcza taki wlos. Quote
konikowa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Serdecznie GRATULUJEMY!!:multi: Super Wam poszło!!:cool3: A siostra Prestolka jest przecudna:loveu: I w ogóle fajnie, że tyle zdjęć udało Ci się zrobić;) http://img17.imageshack.us/img17/5062/p1240102.jpg on jest przepiękny:loveu: Do zobaczenia w Poznaniu!!:cool3: Quote
Tecia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='konikowa']Serdecznie GRATULUJEMY!!:multi: Super Wam poszło!!:cool3: A siostra Prestolka jest przecudna:loveu: I w ogóle fajnie, że tyle zdjęć udało Ci się zrobić;) http://img17.imageshack.us/img17/5062/p1240102.jpg on jest przepiękny:loveu: Do zobaczenia w Poznaniu!!:cool3: No to w tym miejscu czuje sie wywolana do tablicy:diabloti: Wielkie dzieki za tak mile slowa o moim malutkim Desiku :loveu: Mam nadzieje ze w Poznaniu sam Ci podziekuje :p Do zobaczenia :lol: Quote
konikowa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A ja mam nadzieję, że będę Go mogła bliżej poznać:D Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Miło się ogląda foteczki z wystawy.:lol: I jeszcze raz - gratulacje!:multi: Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jeszcze moje gratulacje :multi::multi: Quote
WeronikaM Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 gratuluje !!! :multi::multi: Brandulec zasłużył na taką ocenę !!! http://img4.imageshack.us/img4/6959/p1230966.jpg - stójka na wystawie ;) Quote
jamnicze Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Pięknie Brando wyglądał na tej wystawie :) gratulujemy świetnego wyniku i będę trzymała kciuki za Poznań, my jednak nie jedziemy :p. Quote
Tecia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 konikowa napisał(a):A ja mam nadzieję, że będę Go mogła bliżej poznać:D Oj napewno bedzie okazja :) A on lasuch na kizianie i mizianie jest straszny wiec jak go tylko dotkniesz to juz bedzie kupiony hihihi:) Quote
werbena520 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Darianna'] Porównanie o NJwR Brando i GRETA OD ORSZAKU z Mahagonii - gratulacje dla niej :) i koniec fot z Zabrza :) Brando...z dziewuchą musiałeś stanąć w szranki???..no nie..:mdleje: Quote
Darianna Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Nie dość, że musiał stanąć, to jeszcze został pokonany :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Darianna napisał(a):Nie dość, że musiał stanąć, to jeszcze został pokonany :D Dżentelmen zawsz puszcza damy przodem :razz: Quote
Goshka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Gratulacje, spóźnione troche, ale OGROMNE!! :multi::multi: Szkoda, ze nie będzie mnie w Poznaniu, z przyjemnościa poznałabym tych dwóch rudych przystojniaków:loveu: Quote
Tecia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Darianna napisał(a):Nie dość, że musiał stanąć, to jeszcze został pokonany :D Nie przejmuj sie teraz pokonany ale juz niedlugo to mu tylko ogonek dziewuchy beda wachac:) hihihi Quote
Darianna Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Ja póki co lightowo podchodzę do wystaw więc co mi tam, raz na wozie, raz pod wozem ;) Dziś u mnie słoneczko! Może uda się po pracy co-nieco pocykać, bo już tu dawno zdjęć nie było :) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Darianna napisał(a):Ja póki co lightowo podchodzę do wystaw więc co mi tam, raz na wozie, raz pod wozem ;) Dziś u mnie słoneczko! Może uda się po pracy co-nieco pocykać, bo już tu dawno zdjęć nie było :) No i zdażyłaś z tymi fotkami? pzdr. Quote
Darianna Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 niee :( Ale Pani od Lokisa coś robiła, jak się uda to pożyczę i tu wkleję ;) Quote
Darianna Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Nie ma na razie z dziś, ale dam Wam moją ulubiona historyjkę o powitaniu, stworzoną przez Danusię - Pańcię Lokisa: Spacer z 5 października: Presto radośnie przybiegł powitać Lokisa... Brando tez biegnie się przywitać... Zaś Lokis pognał i w pełnym impecie przywitał Darię ;) Pańcia, nie bój nic! Biegniemy z odsieczą! Obronimy Cie przed Lokisem! Quote
Darianna Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 nie damy Cię Lokisowi! My w końcu też się dogadamy, który bardziej ma Ciebie bronić! A Ty Lokis - SPADAJ!!! Odczep sie od naszej Pańci! Masz swoją!!! Pańcia, jesteśmy z Tobą! Quote
Darianna Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Prawda, że dzielnie Cię broniłem? Prawda? Koniec :) Quote
Recommended Posts