Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już nie mogę doczekać się Poznania :loveu:

Liczę również na sparing VI FCI vs. VII FCI- trzeba tylko znaleźć wystawę gdzie są blisko dobre tereny :diabloti: Niech swetery ćwiczą kondychę :evil_lol:

A ja znajdę jakieś wsparcie dla Cynamona, bo Nuki niestety ledwo chodzi więc nie nadaje się na sparingi :shake:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 W awaryjnych sytuacjach, gdy inne są pobłocone/mokre po praniu... Jak najbardziej :D Śladów użytkowania na razie nie zobaczyłam

Tebusa rude już się cieszą, bo lokalnie tylko setery dają im radę :D

Posted

Jak ja tu dawno nie zaglądałam...

Zdjęcia jak zawsze przecudne!!

Wczoraj miałaś taką super pogodę? U nas już od niedzieli cały czas pada.... A dzisiaj się budzę i co? Śnieg...
I w końcu doszłam do wniosku, że trzeba się zaopatrzyć w te skafandry, bo inaczej cienko widzę tą zimę:P

Do zobaczenia w Poznaniu;)

Kielce też zaliczacie?
A Presto gdzie debiutuje?

Posted

Pada, ale wczoraj chwilkę nie padało więc wzięłam aparat...Dziś sypie śnieg, więc jak zadymka się do południa skończy to też wezmę aparat ;)

Presto debiutuje właśnie w Poznaniu ;)

My jedziemy jeszcze w tą niedzielę do Zabrza pokazywać Brandulcowego, potem Poznań i przerwa do nowego roku. Cieńko widzę to Zabrze pod gołym niebem przy takiej pogodzie...

Posted

Brando debiutował w szczeniorach 24 maja na krajówce w Radomiu, miał wtedy 6 i pół miesiąca

Presto będzie debiutował w szczeniakach na międzynarodowej w Poznaniu 8 listopada, będzie miał wtedy 7 miesięcy i 5 dni :)

Tebusa, jak będzie miała ring gdzieś blisko to się postaram :)

Ewcia38 - a znalazł jakąś szmatkę w trawie :)

Posted

Albo może Corba będzie gdzieś obok Ciebie przechodzić- podobna do Cynamona tylko ma brązowy nochal. Właściciel mega fajny i jak powiesz, że Teba Cię poprosiła to na pewno nie będzie protestował przed małą sesją.

Cynamonowy Dom- Rhodesian Ridgeback Cynamon Ciepły Dom- Wystawy -> to mój plan na 2010. Katowice raczej odpadną. Czy obstawiasz też którąś z tych wystaw? Trzeba ten sparing zorganizować :eviltong::lol:

Posted

Działasz kobieto w zupełnie innym regionie niż ja ;)

Tak na oko, może - i zależnie od sędziów - międzynarodowe: Łódź, Warszawa, Poznań, Kielce. Na krajówki jeździmy bardziej lokalnie :D

Posted

To widzę, że się będziemy spotykać:D
Ja też się wybieram tam gdzie Ty, z tym, że dodaję jeszcze Katowice, Rzeszów, może uda się jeszcze Sopot:D
A z krajówek, to napewno wiem, że do Częstochowy jadę;)

Posted

Konikowa, moja lista na pewno jest dłuższa, wypisałam tylko te,które mi sie ewentualnie pokryją z Tebusą :)

Zaraz przejrzę listę wystaw i wkleję, gdzie można się mnie i dwóch rudych spodziewać :D

Posted

Cześć Baranduś,
trzymamy mocno kciuki za Zabrze.
Hawana na światówce w Baratysławie - ocena doskonała, w klasie championów (16 suk)

Buzi od mamy-Hawany.

Posted

GRATULACJE dla Mamusi Brandulca:D

A mam do Ciebie takie pytanie, nie wiesz czy wybiera się któraś z sióstr Branda do Poznania?
Jest 6 suczek w młodzieży (i 3 psy w młodzieży) i zastanawiam się kto jedzie.
1. Gloria z Mahagonii (czyli ja:P)
2. Greta od Orszaku z Mahagonii (moja siostra)
Ale dalej nie wiem...

Posted

Buziaki i gratulacje od dumnego z mamusi synka - Brandulca :loveu::multi::loveu:

Ciekawa jestem, jak będzie wyglądać wystawa w Zabrzu pod chmurką z tą zadymką śnieżną....:mad::shake: