Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewtos napisał(a):
Zero zrozumienia dla baby z Mazur :-(.

..................................................... czekam w takim razie aż Daria napisze.

Posted

deer_1987 napisał(a):
ale tak trudno napisac to samo tutaj jak juz u siebie napisalas i kazdy wejdzie?

Wyniki można też zobaczyc na każdej innej stronie, a Daria niech sie pochawli u siebie.

Posted

Brando i jego magiczna handlerka Ola wybiegali 1 miejsce w pośredniej i elegancko otworzyli Championat Polski :) W wieku 16 miesięcy ;)

a oficjalnie:
Klasa pośrednia - Neiven AMOR'S ARROW "Brando" ex1/2, CWC, rozpoczął dorosły championat!

Dziękuję Oli, Ani, Stelli i wszystkim innym - było świetnie :)

Dopiero wróciłam, jestem wykończona...

Posted

[quote name='Darianna']Brando i jego magiczna handlerka Ola wybiegali 1 miejsce w pośredniej i elegancko otworzyli Championat Polski :) W wieku 16 miesięcy ;)

a oficjalnie:
Klasa pośrednia - Neiven AMOR'S ARROW "Brando" ex1/2, CWC, rozpoczął dorosły championat!.

To już teraz mogę śmiało gratulować :klacz::Cool!:, brawo Brando, brawo Daria.

Posted

Zdjęcia z Legawców:

Ja rzadko robię zdjęcia na hali, bo musiałabym podejść blisko, a nie chcę Brandulca rozproszyć ;)

opis:
"dobre proporcje głowy, dobre kątowanie, dobre przejście z karku na linię grzbietu, dobra głębokość klatki piersiowej, porusza się swobodnie"

Posted

Tak, to tego dnia była wystawa

goń mnie!

potem słońce zaszło i było po zdjęciach. Dziękuję Ani, Weronice i ich Mamie za gościnę, Ginger za patykowanie i Jogurtowi za pokazanie, kto tu jest szefem ;)