Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo się podobają! uwielbiam te spacerowe zdjęcia, a ostatnio wchodząc tu pomyślałam, że z lustrzanką w rękach mogłabyś dużo zdziałać...a zaraz potem przeczytałam, że kupiłaś Canona. Super, gratuluję! :multi:

Posted

[quote name='Darianna']Przesyłka z kartą z allegro się opóźniała. Wczoraj dopiero doszła[/QUOTE]
No dlatego takich drobiazgow nie kupuje na aukcji tylko do sklepu ide i mam od razu :)

U nas zamarzaniete morze fotki :)

Posted

u mnie ten drobiazg wychodzi za połowę ceny na allegro... dałam 50 z przesyłką, w sklepie wczoraj widziałam za 99zł... dla mnie to spora różnica i wolę poczekać.

Posted

[quote name='Darianna']u mnie ten drobiazg wychodzi za połowę ceny na allegro... dałam 50 z przesyłką, w sklepie wczoraj widziałam za 99zł... dla mnie to spora różnica i wolę poczekać.[/QUOTE]
Aha to rozumiem. Ja mam takie same ceny na aukcji i w sklepie :)

Posted

Wspaniałym Rudzielcom z okazji Świąt dużo błotnistych i mokrych spacerków, wiele patyków , kumpli do zabawy i gonitw , wspaniałego zdrowia i dalszych sukcesów wystawowych.