Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Otwarte cały czas;)
ale fotek nie ma..a dziewczyny hm no powiedzmy jedna się nadaje do mycia a druga nie;)
Agata no widzisz jaka u nas posucha na fotki..normalnie towar jak spod lady kiedys hehe
Ula ja wczoraj na dzialce ptaszkom przygotowalam zarciuszko..
a tu po blokiem mam przez siebie zrobiony karmnik z coca-coli i tez ptaki dokarmiam..ostatnio dwoch sie bilo a reszta korzystala hehe a najbardziej skubance slonecznik lubia;)

Posted

Otwarte ale gospodyni brak:mad:
też tak mam z tymi fotkami,zrobić jakieś to jeszcze ale potem te wrzucanie to mi sie nigdy nie chce...
a u nas ptaszki sie dokarmiają w misce u Czarka,tak sie zadomowiły że razem z psem jedzą:)

• 2 weeks later...
Posted

Wpadłam bo zaczyna zarastac brudem Aska nic nie dbasz o nas:eviltong:
u nas po staremu..z nowości to Kajtek znów się zakrztusił jedzeniem była potrzebna interwencja weta..
liczę dni do wiosny chce na działkę buu
jak siedze w domu to myśle zeby zrobic dziewczynom fotki na dworze a potem mi sie juz o tym przypomina jak jestem juz po spacerze..ehh

Posted

to wpadnijcie do mnie,jest co poczytać i jakaś fotka może sie znajdzie
u nas zima nie może sie zdecydować , odejśc czy zostać
ani pory dobrej na narty, ani na prace ogródkowe hahhahaha
ale może już juz wiosna zawita

Posted

Aska idz do Uli zobacz co Ona z sobą zrobiła..normalnie ma 10 lat mniej..:)
Ula wpadłam zobaczyc i czuję sie z teraz zle;) bo wyglądasz extra:) stosowałaś dietę cud?
Iwa prędzej bym sie ducha spodziewała niz Ciebie:crazyeye: witaj po długiej przerwie..:multi:
to tak na dłużej tym razem czy tylko jednorazowe odwiedziny na dogo?;)

Posted

Daria , wiesz , tak sobie mysle że jak bys zamknęła swoja galerie tak jak straszyłaś to ja też stąd spadam
no bo kto tak jak ty umie wprawiać człowieka w cudowny nastrój, no kto??!!!
ja jestem zagorzałą przeciwniczką wszelakich diet
wszystko mozna byle z ostrożna jak mówi przysłowie
cwiczenia?, hmhm no niekoniecznie, na mikołajki dostałam od synów tą ogromną piłke do ćwiczeń
mamy luty a ja dopiero znalazłam sobie w necie zestaw ćwiczeń do niej hahhaha
ale codziennie na nia patrze, może to też dobrze robi hahahaha :eviltong:
z diet to jedynie może więcej ....:evil_lol: /dobrze że m tu nie zagląda/:mad:

Posted

Ciu ja sobie kupiłam skakankę z Biedronkii..i schowałam ja do szafki bo w domu cięzko się skacze by o coś nie zahaczyc..
ale moze jak ja wyciagnę z szafki i tez będe patrzec to też schudne hehe
ja stosuje diete mniej żrej..jedynie dzisiaj sobie pofogowalam..ale jak mam nerwy to zajadam stres choc bywa czasem ze nie umiem jesc przy stresie..

Posted (edited)

Daria smutno by było bez ciebie:placz: jeszcze mniej niż nas jest już chyba nie może być:roll:. Ja miałam kilka razy ochotę zostawić to forum w cholerę bo i tak mało co się dzieje ale z nudów codziennie wchodzę, chyba że nie mam dostępu do neta;). Ciężko nie wchodzić jak się ma dogo ustawione na stronę główną.:lol:
W tym roku mam focha na tłusty czwartek... nie będę się objadać pączkami:eviltong:
Przy okazji mam doła oddam w dobre ręce w pakiecie z brakiem chęci do czegokolwiek. Chce ktoś?:cool3: Po dłuższym przemyśleniu jednak oddam w jakiekolwiek ręce, niekoniecznie dobre.;)

Edited by Yorkomanka
Posted

A ja na razie ani jednego.. czeka na mnie jeden pączek bo więcej nie bo to kaloryczne aż 300 kalorii mają..:cool3:
a mało tego ten na którego miałam ochotę nie mogłam kupic bo była kolejka jak za czasów kartek na mięso..:crazyeye:
więc kupiłam w innym sklepie a czy będzie dobry zobaczymy;)

Posted

Dzień dobry Drogie Pani :grins:

No zgadzam się, ruch na dogo lekko opadł, ale nie ma co zamykać od razu ;)
D skakanka mówisz? Podobno świetny sposób na dobrą formę, ale nie próbowałam.. Ja ostatnio ograniczyłam jedzonko i zaopatrzyłam się w piłkę ciążową oraz hantelki :evil_lol: nie powiem jak moje ćwiczenia wyglądają, ale efekty są - 3 kg w miesiąc :)

Co do pączków to popełniłam dziś 2 grzechy ;) (jak na razie :diabloti: )

Posted

Dzien dobry Ramona..:)
ooo to jak widac efekty to masz większą motywację bo ja mniej jem ale nic nie widzę bym chudła..:roll:
jedz jedz masz sprzęt do wiczeń to schudniesz szybko;)