ChiqDeeWikiXenia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A ja tam uwielbiam z Tz choineczkę stroić:loveu: mam taka komunistyczna jak u babci:evil_lol: każda bombka z innej parafii - cudna:loveu: A co do odmładzania to ja uważam, że kobieta jest piękna dopiero jak ma swoje lata... małolatki są takie dziecinne:eviltong: Quote
FREDZIU Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Daria a co to za firma co dostarcza ubrane choinki?:crazyeye: Ja też mam babciną, każde cacuszko inne i kolorowe lampki, ja tak lubie, prawdziwa choineczka:loveu: Quote
dysia-u Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee'] A co do odmładzania to ja uważam, że kobieta jest piękna dopiero jak ma swoje lata... małolatki są takie dziecinne:eviltong:[/QUOTE] hahaha juz cie lubie Quote
Paulinka10 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ramona :beerchug:Twoje zdrówko Jak wpadne w depresje to zgłaszam sie do Ciebie:loveu: Cześć Daria i zwierzaczki:loveu: Quote
Pegaza Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Marzena jest taka jak znajde chwile to porobie fotki mojej choinki ;) kuna to ja chyba potrzebuje Ramony cos mi sie humor zwarzyl..;) czolem dziewczyny:) Quote
dysia-u Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 choinka! choinke masz ubraną i humor zważony?! u mnie pralka buczy, odkurzacz buczy , dzieci buczą....że sprzątać im sie nie chce zaraz i mnie sie humor zważy Dżoana pospiesz no tu!!!! Quote
Mała Rita Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [B]Cze Daria :) [/B]Buziaki dla Ogonków :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Daria gdzie tam zważony humor??:evil_lol: Wczoraj chciałam ubrać choineczkę, ale moje komunistyczne światełka odmówiły posłuszeństwa - bezczelne :diabloti: więc dziś dopiero to zrobię, jak nie padnę po pracy:roll: Paulinko zapraszam:p Quote
Pegaza Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Witam.. zwrocilam uwage ze napisalyscie zwazony przez samo ż hehe a ze ja na ogol nie robie bledow ortograficznych w szkole mialam 5 z dyktand.:cool1:.to sobie sprawdzilam pisownie i wyszlo ze zwarzony humor pisze sie przez rz..hehe :evil_lol: ano jakos tak bylo nie bylo humoru..sama nie wiem czemu..prezenty mi jeszcze nie podochodzily z alegro :roll: sie zaczynam denerwowac..juz tydzien czekam na kuriera:angryy: ale oczywscie wystawie odpowiedniego komenta..:razz: dzis sobie bylam u kosmetyczki..hmm bylam rano a mi do teraz jeszcze chce sie spac..:evil_lol: nastepnym razem pojde poznym popoludniem i od razu jak wroce do domu to do lozka mowie Wam taki relaks na twarzy mialam ze spanie murowane:evil_lol: w kazdym badz razie dziecko wrocilo ze szkoly i mi powiedzialo: no nie masz tych syfow na twarzy:roll: :evil_lol: taa liczy sie szczerosc.. haha wczoraj spedzilam najnudniejsza niedziele w lozku..niby sie nam nudzilo ale wyjsc sie nam tez nie chcialo nigdzie..:roll: wiec ksiazka do towarzystwa i ciepla kolderka.. jutro jeszcze raz musze wyskoczyc do plazy na zakupy prezentowe..bo nie do wszystkich mam..zostaly mi 2 osoby..ale mniej wiecej wiem co kupic wiec obedzie sie bez lazenia i szukania;) A i czesc Asia bodajze pamietam jeszcze imie;) Ramona haha za 10 zeta kupisz sobie nowoczesne;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Kiedy ja je lubię ;) a w zasadzie lubiłam;) Ja z lenistwa nie myślę o ortografii, skoro mi tu podpowiada :D Ja weny nie mam, bo zmęczona jestem... Quote
Pegaza Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Bede pozniej bo musze po raz 3 leciec do sklepu..tak to jest jak sie juz powinno kartki pisac w moim wieku..a ze sie nie pisze to teraz musze latac..;) Ramona a mi sie nie chce pisac ą czy ę no coz kazdy ma cos za uszami hehe Quote
Paulinka10 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Heloł Zwarzone dziewuchy:Djakiś taki nastrój świąteczny widze wszędzie:) Daria moja młodsza ostatnio do mnie mówi "mamo jesteś najpiękniejsza nawet jak jesteś niepomalowana" różnie to mozna rozumieć... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Hehehehehe, no to mnie rozbawiłaś :D kochaną masz córcię ;) Ja tam nastroju nie czuję, tylko jakąś taką nerwówkę... Quote
chrupcia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 hej Daria :) a mnie na same święta choróbsko złapało :roll: :angryy: wyleguje sie w domu, ale już mi się nie chce.... Quote
Pegaza Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Dziewczyny a mnie dzis tak leb boli ze nikomu nie zycze..momentami plakalam sciskalam te glowe nie wiedzialam gdzie ją mam wlozyc..by choc na chwile bol zelzal.. wiec sory ale dzis chyba nie dam rady posiedziec..:-( Quote
dysia-u Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Daria, kochana aleś mi nastrój poprawiła, dzieki nie żebym sie cieszyła że cię cos boli, ooooo nieee ale mnie też dziś tak łeb naparza /kiedys podsłuchałam jak syn mówił o swojej nodze hihihi/ że juz energii do niczego nie mam, a po głowie od razu zwariowane myśli chodzą no i szukam po googlach ech!!! jak to bliżni potrafi pomóc nawet nie wiedząc hahahahah Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Oby dziś było lepiej Daria :) Buzki dla Ciebie ;) Quote
Paulinka10 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 No kochana jest:loveu: Daria jak tam samopoczucie?mam nadzieje że główka już nie boli:calus: Quote
Pegaza Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='Paulinka10']No kochana jest:loveu: Daria jak tam samopoczucie?mam nadzieje że główka już nie boli:calus:[/QUOTE] No niestety..od 3 dni boli..momentami mniej lub mocniej..nie wiem co jest przyczyna tego..i od tych 3 dni chodze swaszona..wiec nie mam checi do niczego..a o swietach juz nawet nie mowie..i jeszcze ten snieg..przez niego musze wstawac wczesniej jak wychodze na rano gdyz auto musze sobie odsypac..wrrr Quote
chrupcia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Daria ja też miałam raz taki ból... ojjj już nigdy nie chce takiego :( straszne to było, a sama sobie zawiniłam bo umyłam głowe, była zima i mnie przewiało, na wymioty mnie brało potem i tak wszystko się zbierało że wylądowałam u lekarza.. :( zdrówka życzę!!!!!! Quote
Paulinka10 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [IMG]http://i39.tinypic.com/16c58x1.jpg[/IMG] Wesołych Świąt!;) I mam nadzieje że głowka już nie boli.... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wesołych Świąt Daria ;) zdrówka przede wszystkim :) [IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRyNC4Hc85XMMVJGfMH9adMd0yj1KFDzMWvNuSPjBWp1CWb4AwO[/IMG] Quote
Pegaza Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Dzieki dziewczyny:) ja rowniez zycze Ciepłych Zdrowych Wesołych Świąt:) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/wita1.jpg[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [quote name='Pegaza']Dziewczyny a mnie dzis tak leb boli ze nikomu nie zycze..momentami plakalam sciskalam te glowe nie wiedzialam gdzie ją mam wlozyc..by choc na chwile bol zelzal.. [/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak poważnie, to może to migreny jakieś? [quote name='Pegaza'] ogladam Mam talent niemieckie na RTL...wczoraj widzialam ale nie od poczatku teraz ogladam powtorke...niektorzy to maja talenty..jeden facet mnie zadziwil i obrzydzil jednoczesnie bo polykal rzeczy po czym je za chwile zwracal w stanie nienaruszonym..np wsypal w siebie cukier po czym wypil duszkiem 2 szklanki wody i za chwile wysypal ten cukier albo zjadl babcie babuszke malą za chwile znow lyknal nastepną babcie babuszke jeszcze mniejsza a po chwili wyplul babcie obie jedna w druga wlozona jak on tego dokonal w tym zoladku nie wiem..wypil plyn do mycia naczyn troche wody po czym wypuszczal buzia banki..:D itp..fajne to bylo ale obrzydzal mnie odglos jak te przedmioty wychodzily na zewnatrz z zoladka :roll:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: D-E aż się wzruszyłam czytając ten opis Jak mijają święta? U nas zero śniegu, podobno ciepło ale nie mam zamiaru się wnurzać z domu. Pozdrawiamy warszawsko i buziakujemy świątecznie :* Quote
Recommended Posts