Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis mija rok odkad Cie nie ma z nami.[*]..a mi sie wydaje jakby to bylo miesiac temu...czas szybko leci ale nadal jestes w moim sercu..mimo ze nigdy bym nie pomyslala ze uplynie tyle czasu a mi ciagle bedzie Ciebie brakowac..nie raz nie dwa mowilam znajomym zobaczysz zapomnisz kupisz nastepnego psa i jakos to bedzie..no i sama sie przekonalam na sobie ze nie ma to jakos..to ciagle boli..moze gdybym nie byla przy Tobie moze byloby mi latwiej..ale z drugiej strony zalowalabym ze nie jestem z Toba w tym ostatnim momencie...chyba najbardziej boli mnie fakt ze to Ja musialam podjac te decyzje..mimo ze wiem ze juz Cie nic nie boli, ze w zasadzie nie bylo ratunku dla Ciebie..ale jednak ta mysl ciagle mi siedzi w glowie..siedze tutaj piszac te kilka slow o Tobie.. lzy znow kapią :-(..nie ma dnia bym sobie nie chlipnela za Toba..tymi lzami niejedną psią miske bym juz zapelnila..ale teraz musze sie opanowac gdyz wychodze do pracy za 2 godz i glupio bym wygladala z oczami czerwonymi;)chcialam tylko powiedziec ze My wszyscy tu o Tobie nadal pamietamy i kochamy..czyli ja, Twoj pan, ta mniejsza pancia, Pipi, Livka..babcia Twoja i reszta znajomych..spij sobie nadal spokojnie:candle: i odwiedz czasem pancie w snach;) te sny mi pomagaja bo moge Cie znow zobaczyc i poglaskac..mialam juz nie plakac :-(ale nie moge przestac... wiec koncze..Twoja pancia..
kilka fotek dla przypomnienia
dzieci uwielbialas :loveu: co widac..
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/4a6f14d08b0a607bgen.jpg[/IMG]

[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/NIKIISOMA.jpg[/IMG]
a tu witanko z Livka..
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/c83db4d38df8e6e1gen.jpg[/IMG]
fotki moze sie juz powtarzaja ale nie mam mozliwosci z drugiego dysku inne sciagnac;)
ciezki dzien a jeszcze praca mnie czeka...wpadne pozniej ..

Posted

[quote name='Pegaza']Dziękuje dziewczyny:loveu:
Kasia mialam dac fotki swin ale nic nie mam..:roll:[/QUOTE]
no właśnie, właśnie, a ja codziennie zaglądam zobaczyć czy zdjęcia dla mnie są.... ;)

Posted

[quote name='chrupcia']no właśnie, właśnie, a ja codziennie zaglądam zobaczyć czy zdjęcia dla mnie są.... ;)[/QUOTE]

Kasia poprosze core zeby chlopakom cos porobila w weekend:)

Posted

[quote name='Paulinka10']To już rok:-omatko jak ten czas leci...ślicznie napisane;)

Dla Somci
[*][/QUOTE]

Rok..az niemozliwe..az by sie chcialo znow ten duzy leb przytulic..no niestety..
dzieki Paula :)

Ramona ja mam dla Ciebie a moze ktos inny tez skorzysta ja w kazdym razie z tej stronki korzystam..
i nie ma mocnych napewno cos zrobisz mimo ze nie potrafisz..:)
masz wsio pokazane na video..
[url]http://www.video-kuchnia.pl/[/url]
no zobacz jak ja o Ciebie dbam bys mi z glodu nie padla;)
ja dzis z tej strony po raz drugi robie placek po wegiersku..mniam..:)
zobaczcie co mi dzis wpadlo w oko i dzis to zrobie ciekawe czy bedzie dobre..
[url]http://www.video-kuchnia.pl/video/SHUN3BGKX1UM/Pta%C5%9Bkowe-mleczko[/url]

a od rana mi panowie montuja rolete..zimno mam na calym domu oprocz jednego pokoju w ktorym sie zabunkrowalam..hehe
a gardlo mnie nadal boli i to jeszcze mocniej niz wczoraj buu mimo ze biore leki ktore mailam i zakupilam w aptece..
wpadne pozniej jeszcze..

Posted

Daria na moje bolące gardło najlepiej robi PHNEMOWIT /aerozol do gardła/
juz byłam w swojej galerii bo w twojej i innych to jestem prawie codziennie
pachnie u mnie kaszanka z kapustką , masz smaczka? wpadnij może na gardło dobrze ci zrobi hihi

Posted

Jejku... jak Ty o mnie dbasz...:calus::calus::calus::Rose:
Wiesz dawno nikt (oprócz mojej Mami) tak o mnie nie dbał - bardzo mi miło!!:loveu:

Rok... u mnie już 3 lata - jak to leci -3 lata, a ja co roku jeden pies więcej... już stop:roll:

Na gardełko Skarbie ja używam do ssania Orofar, a do psikania Tymsal ;)

Dysia, ja bym się wprosiła na tą kaszaneczkę:evil_lol: heheh

Buziolki ;)

Posted

zrobiłam pyszną sałatke, mówie wam , podpatrzyłam u koleżanki
juz prawie zjedzona ale moge wam dać przepis
sparzam kalafiorka podrobionego na różyczki, ale tak lekko żeby nie stracił twardości
kukurydza
szyneczka pokrojona w kostke
duzooooo koperku
majonez ze śmietana
całośc wymieszać, nieeee no mówie wam pycha

Posted

:oops::oops::oops::oops::oops: Daria matkooooooo wybacz że ci w galerii zaśmiecam ale zupełnie zapomniałam gdzie jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
widzisz a potem mówisz że ja nie pisze , noooo pisze tylko że nie na swoim podwórku :mad: