Pegaza Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Cze:) chcialam dam foty ale nic takiego nie mam zeby sie nadawalo do ogladania:roll: Quote
Paulinka10 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Cześć dziewczyny,Daria gdzieś czytałam że Ciebie też ktoś zaraził i przyszłam zdrówka życzyć;) Ja też sie źle czuje a już prawie zdrowa byłam...chyba ide dalej nyny... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 No powiedzmy sobie szczerze... nie ktoś, tylko podobno ja:D hehehe Kurujemy się razem ..;) ;P Quote
Pegaza Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Dzis mija rok odkad Cie nie ma z nami.[*]..a mi sie wydaje jakby to bylo miesiac temu...czas szybko leci ale nadal jestes w moim sercu..mimo ze nigdy bym nie pomyslala ze uplynie tyle czasu a mi ciagle bedzie Ciebie brakowac..nie raz nie dwa mowilam znajomym zobaczysz zapomnisz kupisz nastepnego psa i jakos to bedzie..no i sama sie przekonalam na sobie ze nie ma to jakos..to ciagle boli..moze gdybym nie byla przy Tobie moze byloby mi latwiej..ale z drugiej strony zalowalabym ze nie jestem z Toba w tym ostatnim momencie...chyba najbardziej boli mnie fakt ze to Ja musialam podjac te decyzje..mimo ze wiem ze juz Cie nic nie boli, ze w zasadzie nie bylo ratunku dla Ciebie..ale jednak ta mysl ciagle mi siedzi w glowie..siedze tutaj piszac te kilka slow o Tobie.. lzy znow kapią :-(..nie ma dnia bym sobie nie chlipnela za Toba..tymi lzami niejedną psią miske bym juz zapelnila..ale teraz musze sie opanowac gdyz wychodze do pracy za 2 godz i glupio bym wygladala z oczami czerwonymi;)chcialam tylko powiedziec ze My wszyscy tu o Tobie nadal pamietamy i kochamy..czyli ja, Twoj pan, ta mniejsza pancia, Pipi, Livka..babcia Twoja i reszta znajomych..spij sobie nadal spokojnie:candle: i odwiedz czasem pancie w snach;) te sny mi pomagaja bo moge Cie znow zobaczyc i poglaskac..mialam juz nie plakac :-(ale nie moge przestac... wiec koncze..Twoja pancia.. kilka fotek dla przypomnienia dzieci uwielbialas :loveu: co widac.. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/4a6f14d08b0a607bgen.jpg[/IMG] [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/NIKIISOMA.jpg[/IMG] a tu witanko z Livka.. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/c83db4d38df8e6e1gen.jpg[/IMG] fotki moze sie juz powtarzaja ale nie mam mozliwosci z drugiego dysku inne sciagnac;) ciezki dzien a jeszcze praca mnie czeka...wpadne pozniej .. Quote
dysia-u Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/NIKIISOMA.jpg[/url] pamiętamy, a jakże śliczna foteczka przy takich wspomnieniach zawsze łezka sie w oku kręci Quote
Yorkomanka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 o matko to już rok:crazyeye: dla Somki [*] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dla Somki... biega szczęśliwa teraz... [*] Quote
Yorkomanka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 dziś to ja mam historyjkę ;) wpadnij ;) Quote
Pegaza Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Dziękuje dziewczyny:loveu: Kasia mialam dac fotki swin ale nic nie mam..:roll: Quote
chrupcia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Pegaza']Dziękuje dziewczyny:loveu: Kasia mialam dac fotki swin ale nic nie mam..:roll:[/QUOTE] no właśnie, właśnie, a ja codziennie zaglądam zobaczyć czy zdjęcia dla mnie są.... ;) Quote
Pegaza Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='chrupcia']no właśnie, właśnie, a ja codziennie zaglądam zobaczyć czy zdjęcia dla mnie są.... ;)[/QUOTE] Kasia poprosze core zeby chlopakom cos porobila w weekend:) Quote
Paulinka10 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 To już rok:-omatko jak ten czas leci...ślicznie napisane;) Dla Somci [*] Quote
Pegaza Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='Paulinka10']To już rok:-omatko jak ten czas leci...ślicznie napisane;) Dla Somci [*][/QUOTE] Rok..az niemozliwe..az by sie chcialo znow ten duzy leb przytulic..no niestety.. dzieki Paula :) Ramona ja mam dla Ciebie a moze ktos inny tez skorzysta ja w kazdym razie z tej stronki korzystam.. i nie ma mocnych napewno cos zrobisz mimo ze nie potrafisz..:) masz wsio pokazane na video.. [url]http://www.video-kuchnia.pl/[/url] no zobacz jak ja o Ciebie dbam bys mi z glodu nie padla;) ja dzis z tej strony po raz drugi robie placek po wegiersku..mniam..:) zobaczcie co mi dzis wpadlo w oko i dzis to zrobie ciekawe czy bedzie dobre.. [url]http://www.video-kuchnia.pl/video/SHUN3BGKX1UM/Pta%C5%9Bkowe-mleczko[/url] a od rana mi panowie montuja rolete..zimno mam na calym domu oprocz jednego pokoju w ktorym sie zabunkrowalam..hehe a gardlo mnie nadal boli i to jeszcze mocniej niz wczoraj buu mimo ze biore leki ktore mailam i zakupilam w aptece.. wpadne pozniej jeszcze.. Quote
dysia-u Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Daria na moje bolące gardło najlepiej robi PHNEMOWIT /aerozol do gardła/ juz byłam w swojej galerii bo w twojej i innych to jestem prawie codziennie pachnie u mnie kaszanka z kapustką , masz smaczka? wpadnij może na gardło dobrze ci zrobi hihi Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Jejku... jak Ty o mnie dbasz...:calus::calus::calus::Rose: Wiesz dawno nikt (oprócz mojej Mami) tak o mnie nie dbał - bardzo mi miło!!:loveu: Rok... u mnie już 3 lata - jak to leci -3 lata, a ja co roku jeden pies więcej... już stop:roll: Na gardełko Skarbie ja używam do ssania Orofar, a do psikania Tymsal ;) Dysia, ja bym się wprosiła na tą kaszaneczkę:evil_lol: heheh Buziolki ;) Quote
dysia-u Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 po kaszaneczce został tylko zapach hihi trudno dom wywietrzyć hahahaha Quote
Paulinka10 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 To pójdziemy sobie powąchać chociaż...:( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Cóż... tzn, że pyszna była :(.. :D Quote
dysia-u Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 zrobiłam pyszną sałatke, mówie wam , podpatrzyłam u koleżanki juz prawie zjedzona ale moge wam dać przepis sparzam kalafiorka podrobionego na różyczki, ale tak lekko żeby nie stracił twardości kukurydza szyneczka pokrojona w kostke duzooooo koperku majonez ze śmietana całośc wymieszać, nieeee no mówie wam pycha Quote
dysia-u Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 :oops::oops::oops::oops::oops: Daria matkooooooo wybacz że ci w galerii zaśmiecam ale zupełnie zapomniałam gdzie jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzisz a potem mówisz że ja nie pisze , noooo pisze tylko że nie na swoim podwórku :mad: Quote
Paulinka10 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ja wąchałam...nawet resztek nie widziałam...buuu No wygląda dobrze tylko że ja koperku nie cierpie fuuuuuuuj,ale bez koperku chyba też by mogło być... Quote
dysia-u Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 szczypiorek ale zaś ja go nie cierpie fuuujjj Quote
Paulinka10 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Szczypiorek może być;) A za tydzień bede mieć gości oni już wszystko u mnie jedli(co moja teściowa zrobiła:D)to ich zaskocze czymś nowym... Quote
Recommended Posts