ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ja nie miałam tego problemu... ;) Mamusia zawsze wracała zadowolona :) Jakoś chyba chwilowo podziękuję za dzieci - ale jak coś to starsze :D Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 No Paula ciap kapusta sie to nazywa i mialam to wczoraj na obiad..:) a widzisz nie posluchala i poszla do Pauli na te spagetii i teraz ma wirusa hihi Ula to musialas miec wesolo z braciszkami hehe ja tam szkoly tez nie wspominam dobrze, nigdy jej nie lubialam!! a wogole to wczoraj mialam dzien masakra.. niewyspana noc przez sąsiadke wariatke..w koncu zadzwonilismy po straz oni na pogotowie i ją zabrali potem przyjechali mi panowie montowac rolety i sie okazalo ze w trakcie transportu zlamal sie im profil i niestety rolet nie zalozyli.. popoludnie odsypialam zarwana noc.. a dzis rano Pipi zrobila do lozka kupe na szczescie nie w moim.. ale oczywiscie kupa byla z obzarstwa no a jakze.. zjem sniadanie i mykam na zakupy.. dzis sie z obiadem nie wysilam bedzie jajo sadzone..:p Quote
Paulinka10 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 A co sie sąsiadce stało? Wywiadówke przeżyłam:multi: Ramona ja też Ci chętnie wypożycze jedną,one potrzebują wakacji od siebie i sie zastanawiam gdzie by tu je wyrzucić:razz: I cześć dziewczyny;) Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Moja sasiadka pare dobrych lat temu dostala wylew..i ona zawsze byla ciezką sasiadką zachowujaca sie bardzo glosno...a po chorobie kiedys doszla do siebie i zaczela skladnie gadac potrafila drzec tego ryja na syna, synowa o 7 rabo czy o 5 czy o 12 w nocy..sa dni kiedys jest oki ale wiecej jest tych drących..i ostatnio nie pisalam wam tego ale ona od rana na klatce czekala na kolęde ktora ma u nas byc 7- czy 9 stycznia..a ona chodzila po wszystkich sasiadach i pytala gdzie ta koleda..malo tego lazila w pizamie i gdybym nie mialam drzwi zamknietych na zamek to bym ją miala w domu bo se normalnie za klamke zlapala..wiec juz zauwazylam ze cos sie nie tak z nia dzieje i sie nie mylilam..dostala na glowe..gadala od rzeczy..przez cala noc wyrabiala po czym jak ruszylam tam przed 4 rano stukajac wywrzeszczalam synowi ktory z nia mieszka bo synowa juz dawno sie wyprowadzila..ze ma zadzwonic na pogotowie bo jego matka potrzebuje pomocy..i maja sie uciszyc bo mam juz ich dosc..i myslicie ze zadzwonil nieee wiec zadzwonilm M na straz oni przyjechali i zadzwonili po pogotowie i te ją w koncu zabralo..ale ja z tych nerwow zasnac nie moglam..ciagle mialam w uszach te jej glupie teksty..1..2..3.. albo swieci swieci swieci.....hehehh dzis sie smieje ale wierzcie mi mieszkac pod taka sasiadka nie jest przyjemne...nie wiem, mam wizje ze za rok juz bedziemy realniej myslec o innym mieszkaniu lub domu..ale tu potrzeba kasy na to wiec jesli tego nie bedzie to musze sie chyba uzbroic w cierpliwosc w co nie wierze ze mi sie uda bo mam juz dosyc mieszkania w bloku..jesli bym sie miala zamienic na mieszkanie to na wieksze i na ostatnim pietrze bym nie musiala juz nikogo z gory slyszec.. dlaczego niektorzy moga miec normalnych sasiadow a ja taka wredote..co ja komu zrobilam buuu Quote
Paulinka10 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 No to współczuje...masakra... Ja miałam na blokach sąsiada który walił czymś po kaloryferach w nocy...sprowadzał kumpli potem sie bili,krew na klatce a jak policja przyjeżdżała to rzucił im śmieci na auto...długa historia co on wyprawiał... Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='Paulinka10']No to współczuje...masakra... Ja miałam na blokach sąsiada który walił czymś po kaloryferach w nocy...sprowadzał kumpli potem sie bili,krew na klatce a jak policja przyjeżdżała to rzucił im śmieci na auto...długa historia co on wyprawiał...[/QUOTE] Wiesz ta mi nie wali w kaloryfer ale ksiazke bym juz o nich tez napisala:roll: sie dowiedzialam od innej sasiadki ze ona tez prosila tego syna ze ma dzwonic po pogotowie a ten nie zadzwonil.. i podobno lezy na psychiatryku..no to zapowiada sie cudownie ..ehh Quote
dysia-u Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 też miałam taka sąsiadke kiedy mieszkałam w bloku nasza to jeszcze wieszała na klamce krzyże tym sąsiadom których sobie upatrzyła o innych cudach nie opowiem bo to żenada Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Ula moja mama miala w klatce sasiada psychicznego na punkcie kosciola..oj co ja nieraz uslyszalam..jak wyskakiwal a mieszkal na parterze i nie sposob bylo nie przejsc obok jego drzwi i slyszal kto wychodzi i otwieral drzwi spluwal i nas krzyzem swiecil..oj przezylo sie z nim duzo..raz zaatakowal chlopaka siekierką .. wylecial z ta siekiera a ja stalam z kuzynkami obok klatki ale nas minal i ja nie wiedzialam gdzie on pedzi i z czym..potem sie dowiedzialam ..zabrali go na chwile i potem jak wrocil to sie uspokoil bo go dopadla choroba i pozniej zmarl nie uwierzysz ale wszyscy odetchnelismy i tylko jedni sasiedzi poszli na pogrzeb..a teraz ja sie musze meczyc z nastepna psycholka.. wlasnie sobie ogladalam mieszkania na sprzedaz by przynajmniej wiedziec po ile i za ile mozna sprzedac i kupic..;) a wiesz jakie niektore fajne..takie dwupoziomowe sa ciekawe:) a domy sobie obejrze jutro..heh chociaz nie tak to planowalam najpierw ziemia, potem dom...czas pokaze co da sie zrobic.. zmiana tematu.. czy ja Wam mowilam ze juz mam umyta lazienke na swieta..dzis chcialam kuchnie umyc ale jakos checi braklo...;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Pegazko im dłużej czytam te Twoje historię, tym w większym jestem szoku:crazyeye: skąd Ty bierzesz tych ludzi... jejku masakra... Ja już mam wszystko umyte na święta:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pegazko im dłużej czytam te Twoje historię, tym w większym jestem szoku:crazyeye: skąd Ty bierzesz tych ludzi... jejku masakra... Ja już mam wszystko umyte na święta:evil_lol:[/QUOTE] Taa ja chyba kiedys wydam jakas ksiazke pt "Sasiedzi" hehe noo widzisz ja chyba sciagam jakiegos pecha na siebie w postaci takich typow..buu jee tys jest gibka..ja ide z tym na spokojnie..;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Gibka, bo gimnastykę uprawiam...:diabloti: O z tą książką to super pomysł:evil_lol: zarobisz na dom w rok:lol: Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Gibka, bo gimnastykę uprawiam...:diabloti: O z tą książką to super pomysł:evil_lol: zarobisz na dom w rok:lol:[/QUOTE] No widzisz a ja zapomnialam hehe ja tez chce uprawiac ale z tv te gimnastyke hehe i teraz pewnie bedziesz myslec jak ja to zrobie haha noo wiesz po kilku stronach przeczytanych ludziom by sie obrzydlo patrzec na swoich sasiadow bo tak bym im to obrzydzila haha Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 :evil_lol: widzę to oczami wyobraźni:diabloti: Ludzie lubią czytać, ż ktoś ma gorzej:lol: Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']:evil_lol: widzę to oczami wyobraźni:diabloti: Ludzie lubią czytać, ż ktoś ma gorzej:lol:[/QUOTE] Yy ale Ty pewnie myslisz ze ja noo nie nie moge tego pisac..:diabloti: ja poprostu musze sie pozbyc opon a moj M kupil gre z cwiczeniami :cool1:..i on zaczal cwiczyc..choc w sumie nie wiem z czego on chce schudnac z kosci na osci chyba..:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Bo Kochana to trzeba porządną gimnastykę, a nie jakieś fiku miku:evil_lol: Jak chcesz to ja Ci opowiem...:roflt: Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Bo Kochana to trzeba porządną gimnastykę, a nie jakieś fiku miku:evil_lol: Jak chcesz to ja Ci opowiem...:roflt:[/QUOTE] Hmm ale to ja podobno Cie mialam uczyc tej gimnastyki..:diabloti: :lol: apropo ksiazki musze sobie poszukac w empiku tą autorke co opisywala jak sprzatala u ludzi..wiesz o kogo mi chodzi..? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 To my tak razem tą gimnastykę będziemy robić?:diabloti: Nie wiem? Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']To my tak razem tą gimnastykę będziemy robić?:diabloti: Nie wiem?[/QUOTE] Ja czekam na mojego M bo on musi mi pokazac jak sie to robi..bo on wie bo juz probowal.. buhahah noo bylo kiedys info na tv o pewnej sprzataczce ktora sprzatala u ludzi a potem wydala ksiazke o tym.. poszukam na necie moze znajde to wkleje linka.. Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Znalazlam ją ale niestety nie ma ksiazki jeszcze wydanej na jez.polski.. [url]http://swiat.newsweek.pl/justyna-polanska--ja-tylko-sprzatam,70697,1,1.html[/url] Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Musisz poczekać;)[/QUOTE] nno tez chetnie poczytam co ona tam znajdywala pod tymi lozkami..tu masz racje ze ludzie lubia takie historie hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Hhehehehe:D to pióro w dłoń i pisz;) Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hhehehehe:D to pióro w dłoń i pisz;)[/QUOTE] A wiesz ze kiedys tu znow musze wrocic do tych sasiadow co mieszkaja nademna..na necie byl kiedys opisywany artykul o sasiadach i ja napisalam tez swojego komentarza odnosnie tych wlasnie sasiadow.. a wysylajac komentarz musisz podac email i kiedys wchodze na poczte a tam z gazety Tina napisala kobieta ze ona chetnie opisze to w artykule..to sie wyobraz jak ją musialo to zainteresowac haha nawet nie wiem czy do dzis nie mam tego email na poczcie.. o Ci wkleje.. Witam! Jestem dziennikarka gazety Tina, pisze reportaze. W internecie znalazlam informacje o Pani konflikcie z uciazliwymi sasiadami. Chetnie opisalabym Pani historie na lamach tygodnika Tina. Nic tak nie dziala na ludzi, jak to, gdy zostaja opisaniw mediach! Moze to poskutkuje i zaczna zachowywac sie normalnie. Bardzo prosze po kontakt! Monika Galicka i mam nr fona do niej to wiesz moze zaczne z nia wspolprace hahah Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Działaj... zostaniesz jak ta - Oprah - milionerką:D hehehhhehe Quote
Recommended Posts