kiniaaa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Daria bądź dobrej myśli. Będzie dobrze, musi być!! Quote
andzia23 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Wierze, że będzie dobrze nie może być inaczej. Quote
chrupcia Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Cześć Daria :) jak Pipi się czuje po zabiegu ??? kciuki trzymam żeby się ładnie goiło :kciuki: Quote
Pegaza Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='chrupcia']Cześć Daria :) jak Pipi się czuje po zabiegu ??? kciuki trzymam żeby się ładnie goiło :kciuki:[/QUOTE] Cze Kasiu:) jest dobrze ma apetyt zrobila siku i wiecej juz chodzi..a jak bedzie za kilka dni sie okaze musze byc dobrej mysli ze tym razem wetowi sie udalo:roll: i dziekuje dziewczynom ktore trzymaly kciuki za moją Pipi..:) Quote
megi82 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 uff....dobrze,że jest lepiej informuj nas na bierząco co i jak....musi być dobrze-innej opcji nie ma!!!!!!!!!!!!!!! ślę całuski w jej noseczek Quote
Karolina. Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ja też trzymałam kciuki. Bardzo się cieszę że z Pipi już ok :) Niech odpoczywa dziewczynka po zabiegu :) Quote
Paulinka10 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ja też nadal trzymam;)musi być dobrze buziaki dla Pipi;) Quote
FREDZIU Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Cześć,oj biedna Pipi:-(. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze będzie sie goić:p i Pipi dojdzie do zdrówka. Ja teraz się martwie co sie stanie z Fredzią, narazie walcze sama z ta ciazą urojoną, spacery, ruch, mało pieszczot, nie chcę stosować kropli(hormony) no chyba że bedę musiała:shake:. Pozdrawiamy:lol: Quote
*Jot* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Cześć Daria !! Super,że z Pipi już dobrze.Ale kciuki trzymam nadal.Aż całkiem do zdrówka dojdzie . Trzymajcie się dziewczyny :loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 wpadłam zobaczyć o czym mówicie , bo u Darii to zawsze nagadane że hej!!! Quote
kiniaaa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 hej Daria:) wpadłam zobaczyć co z mała... ufff super że wraca jej apetyt i chodzi:multi: na pewno wszystko będzie dobrze ;) Quote
Marzena* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dobrze, że już lepiej :) Ja też trzymam nadal kciuki dopóki malutka zupełnie nie dojdzie do siebie ;) Quote
Pegaza Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='megi82']i jak dzisiaj?jest lepiej niz wczoraj-prawda?[/QUOTE] Witam:) tak jest lepiej bylismy jeszcze na antybiotyku..rana dobrze sie goi.. dzieki wszystkim za trzymanie kciukow.. Quote
*Agnieszka* Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Hej:)Widzisz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,już jesteście po, mała wraca do zdrowia,za Wami ten ciężki okres.... Quote
Pegaza Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='agamewa']Hej:)Widzisz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,już jesteście po, mała wraca do zdrowia,za Wami ten ciężki okres....[/QUOTE] Aga czas pokaze jak pisalam to nie byla zwykla sterylka ja widze ze czuje sie dobrze ale mam nadzieje ze zadne powiklania zwiazane z zabiegiem nie wystapia pozniej.. tu nie chodzi tylko o wycieta macice ale o szyte inne fragmenty ze tak napisze.. Quote
*Agnieszka* Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Będzie dobrze ,trzymam za Was kciuki,jesteście dzielne a co najwaźniejsze "twarde" dziewczyny!!!!!!! Quote
Pegaza Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Tez tak mysle ze musi byc dobrze.. znalazlam dwie fotki.. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/014-3.jpg[/IMG] i wylaz Filip czekam tu na Ciebie;) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/010-3.jpg[/IMG] Quote
dysia-u Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/010-3.jpg[/url] ale Pipi zarosła. Ona taka kręcona że włosa na niej sporo dziś słonko u nas to wpadłam podzielić sie nim Quote
*Agnieszka* Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/010-3.jpg[/url] West tak lubi obserwować chomika....ostatnio smok mi uciekł...myślałam że już go nie znajdę..dopiero pod koniec dnia wyszedł za szafy:)Bałam się że chłopaki zrobią mu krzywdę..na szczęście chomik miał szczęście.....:) Quote
Recommended Posts