chrupcia Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Daria na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki :kciuki: Quote
Paulinka10 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 dysia-u napisał(a):Paula ja mieszkam na wsi to o "zapachach" wiem wszystko. Wystarczy że sasiad kurzy nawóz w pole wywiezie to musimy zmienić trase spacerów z Mejsulą bo to jest nie do wytrzymania, a i po spacerze tylko wanne trzeba zaliczyć oj takie sa też uroki wiejskiego zycia ale tych dobrych jest chyba zdecydowanie więcej więc nie narzekam...tak tylko mówie hihihi Ja zas dobrych widze o wiele mniej niż złych...i narzekam...hihi czasami sie nie da wyjść z domu!!!!a wkoło nas pooooooola,ale co tam nie można mieć wszystkiego;) Daria wszystko bedzie dobrze;) ja planuje sterylke Tosi miała być w lutym a teraz odłożyłam na maj...już mnie trzęsie na samą myśl Quote
Marzena* Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Cze Daria :) Będziemy trzymac kciuki w poniedziałek ... Biedne maleństwo :( Ja byłam w pensjonacie więc w sprawie domków nie pomogę ;) Quote
Connected Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Hej Daria :hand: My nad morzem byliśmy z Pączkiem u takiej pani która wynajmuję pokoje u siebie w domku. Mała wieś w sumie dość daleko od morza, ale jak ma się samochód to w sumie żaden problem. ;) A z Pipi na pewno będzie ok:kciuki: Quote
Pegaza Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Cze wieczorne:) Fredka Pipi dostala w odstepie 2 miesiecy kolejną cieczke..byl sluz bylo male plamienie i jest intensywny wabiący psy zapach.. sluchajcie moj M to dopiero wymyslil..ha ze nie bedziemy wybierac gdzie jechac tam czy tam ..poprostu...pojedziemy w oba miejsca :D noo pomysl genialny i jestem za..:) jutro bede dzwonic robic rezerwacje.. aa moje auto wredne na poniedzialek tez jest umowione u mechanika ale innego niz bylam ostatnio...i mam nadzieje ze błedy komputer wykaze i mi to naprawią bo gorzej bedzie jak znow sie nie podlacza do tego kompa lub podlacza a bledow widac nie bedzie..a wogole to wydaje mi sie ze wiem co temu aucie dolega ale co tam niech sie mechanik sam poglowkuje hihi (ostatnio dosc duzo czytam o mechanice usterkach itp..)pasjonujaca lektura hihi jeszcze troche i sama sie wezne za naprawe tego auta;) no i ta Pipi tez poniedzialek troche zwariowany dzien bedzie bo godziny oddania auta i zabiegu Pipi sa bliskie ale inaczej sie nie dalo.. dobra mykam bo juz powinnam dawno spac;) pa.. moja Soma jutro by obchodzila swoje urodziny.. Quote
megi82 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 kochanie nie wiem czy dam rade jutro wejść na dogo-dla Somci [*] pamietam o niej w pn o której Pipi ma zabieg?chcę wiedzieć w jakich godz.mam zaciskac kciuki Quote
Pegaza Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 megi82 napisał(a):kochanie nie wiem czy dam rade jutro wejść na dogo-dla Somci pamietam o niej w pn o której Pipi ma zabieg?chcę wiedzieć w jakich godz.mam zaciskac kciuki Megi to dzis ..ja to pisalam wczoraj..;) a Pipi ma o 9:30.. Dla Somy skonczylabys dzis 11 lat.. nie ma dnia bym nie myslala o Tobie a lez ile wyplynelo..przez mysl mi nie przeszlo ze bede tak tesknic..:( mialam juz miec od jutra wolne a tu zonk telefon ale na szczescie jade na 9 ;) Quote
kiniaaa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Również zapalam znicza dla Somki [*] I trzymam kciuki za jutro!! Quote
Pegaza Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 kiniaaa napisał(a):Również zapalam znicza dla Somki I trzymam kciuki za jutro!! chyba za poniedzialek;) dzieki.. Quote
kiniaaa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Kolejna niedoczytana :evil_lol: Trzymam kciuki w poniedziałek w takim razie ;) Quote
Pegaza Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 kiniaaa napisał(a):Kolejna niedoczytana :evil_lol: Trzymam kciuki w poniedziałek w takim razie ;) no widzi widzi przylapalam Cie :eviltong: Quote
eria Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wszystko napewno będzie OK, chociaż nerwy przed narkozą w zupełności rozumiem . Jak Foxi miała zęby czyszczone myślałam,że na zawał zejdę... Quote
Pegaza Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 eria napisał(a):Wszystko napewno będzie OK, chociaż nerwy przed narkozą w zupełności rozumiem . Jak Foxi miała zęby czyszczone myślałam,że na zawał zejdę... No pracowalas tam to chyba wiesz czy jakis zabieg sie nie udal;) Quote
karkakarka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 No to ja też trzymam kciukasy za poniedziałek za Pipi :) [*] Soma Quote
eria Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Pegaza napisał(a):No pracowalas tam to chyba wiesz czy jakis zabieg sie nie udal;) Przez 7 miesięcy ani raz nie zdarzyło się tam by jakiś pies umarł przy operacji ;) Quote
dysia-u Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Daria musisz mysleć pozytywnie. A my tu wszystkie trzymamy za was kciuki i wspieramy was w myślach. Odezwij sie koniecznie w poniedziałek Quote
megi82 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ojć-nie doczytałam,ale na szczęście zapaliłam świeczkę dla niej jak się czujesz po tym dniu?dajesz radę,czy cię przytulić? Quote
ewa2909 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 I ja zapalam [*]dla Somci:-( i trzymam kciuki za Pipi .Pozdrawiam:lol: Quote
Pegaza Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Witam:) juz spi..i zabieg trwa przed 11 ją odbieram;) dzieki za kciukasy.. co do auta to ja chyba zmienie zawod hihi zanim ja te auto oddalam wiedzialam co tam moze byc..i dzwoni mechanik i potwierdza moją diagnoze :cool1: taa ale ubozsza jestem o 450 zeta 8-) pytalas Megi jak przezylam ten dzien..w sumie to nie ma dnia zeby o niej nie myslala czasem i lzy sie poleją wiec ten dzien byl podobny do kazdego.. Quote
dzasta Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 DE trzymam kciuki za Pipi!!! O Somce to i ja często myślę...tak dobrze ją wspominam i zawsze wyczekiwałam jej zdjęć... Quote
Pegaza Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Dziewczyny nawet nie wiem jak to napisac gdyz.. nie byla to zwykla sterylizacja..troche sie pokomplikowalo.. poprostu oprocz tej torbieli..miala zwyrodniana macice i to niestety sa po cesarce błedy lekarza..nawet nie chce o tym myslec..bo byla dzis znow w rekach tego samego weta..nie chce opisywac wszystkiego.. teraz mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie dobrze bo macica wycieta ale reszta...eh..czas pokaze.. Pipi jeszcze spi..tzn oczka juz otwiera ale nadal lezy i slaba.. Quote
Recommended Posts