Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiec oswiadczam ze nogi ubrane w niebieskich gatkach rowniez roboczo-ogrodowych sa mojego M :evil_lol:
Jola nie popieram palenia wiec Ci nie dam popalic ;)

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yorkomanka napisał(a):
Ale nie w tym sensie Jolu:diabloti:

:diabloti: :diabloti::diabloti:

Pegaza napisał(a):

Jola nie popieram palenia wiec Ci nie dam popalic ;)

He he....a ja palę :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Głupa.. :p
Rzuć te fajki Jola :mad: :mad:

Daria a Liv gdzie ? Piposzka jaka uradowana, że na spacerniak wyszła :multi:
Specjalnie dla Ciebie Livoszka;)
rozszczekana..

zaganiana

no i chwile oddechu..

;)
snieg leci ludzie buuuu
chcem juz poniedzialek wtorek sroda...podobno ma byc wiosenna pogoda..

Posted

u mnie też śnieg spadł:-(

chcem juz poniedzialek wtorek sroda...podobno ma byc wiosenna pogoda..

ale ci się rymneło :cool3: mi wszystko jedno jaki dzień i jaka pogoda i tak na dłuższy niż 10 min spacer nie wyjdę to co mi tam:p zresztą mam przymusowy "urlop" do końca tygodnia - lekarka mi dziś przyznała:placz:

Posted

D się już od początku marca kropi :cool3: nie wyobrażam sobie założyć mu takiej paskudnej przeciwkleszczowej obroży:eviltong: a do tego jeszcze czytałam że te obroże nie bardzo są jak pies śpi w łużku

Posted

A no już po sankach,ale błota pełno,nie nadążam psów łapać żeby łapy umyć...ja też chce wiosne!wysępiłam od męża na nowe rolki,w końcu za dwa miesiące mam urodziny:evil_lol:jezdziłam po domu ale to nie to samo...

Posted

dysia-u napisał(a):
Paula o jakich sankach ty mówisz????!!!! matkoooooo ja wiosny chce!!!!

Takich co po śniegu jeżdżą;)rano jak wstałam serio tyle śniegu było...teraz tylko troszke zostało...a mój teść nawyciągał te swoje stołki stołeczki poduszeczki i wszystko mu zasypało:evil_lol:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
D się już od początku marca kropi :cool3: nie wyobrażam sobie założyć mu takiej paskudnej przeciwkleszczowej obroży:eviltong: a do tego jeszcze czytałam że te obroże nie bardzo są jak pies śpi w łużku

Agata a co nie bardzo takie obroże?a takie krople to nie zakłóca ich działania np,częste kąpanie i np.olejowanie psa???

Posted

Ja wiem że pa zakropieniu nie powinno się psa kąpać kilka dni, ale o niczym innym nie słyszałam, dlatego zawsze jak kropiłam to dzień przed czy jakoś tak kąpałam Jazzika :)

Posted

Aga kropelki wsiąkają w skórę a obroża nie... no i się przytulasz do takiej trującej obroży i niby nie może ci się nic stać ale ja bym już takiej szyjki nie pocałowała w tej obroży ;)