dysia-u Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Daria no wróć ze wreszcie!!! pusto bez ciebie Quote
*Jot* Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cześć Daria :multi: Wypoczywaj ile się da.Niebawem szkoła się zaczyna i koniec laby :shake: Quote
karkakarka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 A ta to już na dobre sobie poszła?? De Wracaj! Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Hej Daria ! Gdzie Ty się podziewasz , zapomniałaś już o nas ? :( Quote
Paulinka10 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Hej dziewczyny:)wracajcie już w końcu! Quote
chrupcia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Cześć Daria :multi: rokordy bijesz normalnie w wczasowaniu :lol: mam nadzieję że wkrótce wrócisz, chyba że o nas całkiem zapomniałaś :shake: Quote
Borówka16 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Daria :multi: rokordy bijesz normalnie w wczasowaniu :lol: mam nadzieję że wkrótce wrócisz, chyba że o nas całkiem zapomniałaś :shake:[/QUOTE] No właśnie , mam nadzieję ,że o nas nie zapomniałaś... Quote
*Agnieszka* Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Daria??haloooo?jesteś tam???ale będziesz miała nadrabiania u nas w galeriach...ups. Quote
Pegaza Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Cze dziewczyny:) no wlasnie sie zasiedzialam na tej dzialce;) ale juz wrocilam.. pogoda pod koniec nam dopisala.. a tak to nic nowego.. psy musze wykapac bo po 2 tygodniach wygladają strasznie..ale glowa mnie tak boli ze nic mi sie nie chce.. dzieki ze odwiedzaliscie galerie:loveu: nawet Was przez chwile podgladnelam heh ale nie udalo mi sie z fonu nic napisac nie wiem czemu.. i chyba dzis juz sobie neta odpuszcze..wpadne jutro pa:) Quote
Borówka16 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Pegaza']Cze dziewczyny:) no wlasnie sie zasiedzialam na tej dzialce;) ale juz wrocilam.. pogoda pod koniec nam dopisala.. a tak to nic nowego.. psy musze wykapac bo po 2 tygodniach wygladają strasznie..ale glowa mnie tak boli ze nic mi sie nie chce.. dzieki ze odwiedzaliscie galerie:loveu: nawet Was przez chwile podgladnelam heh ale nie udalo mi sie z fonu nic napisac nie wiem czemu.. i chyba dzis juz sobie neta odpuszcze..wpadne jutro pa:)[/QUOTE] Cześć Daria :multi: Suuuper ,że już jesteś :loveu: Quote
chrupcia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Cześć Daria :multi: w końcu sie pokazałaś :) super że wróciłaś :multi: Quote
Borówka16 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Cześć Daria i dziewczynki z rana :multi: Quote
*Jot* Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Cześć Daria :multi: Super,że już Jesteś :bigcool::bigcool: Oczywiście tęskniłam za Tobą :buzi: Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='jot11']Cześć Daria :multi: Super,że już Jesteś :bigcool::bigcool: Oczywiście tęskniłam za Tobą :buzi:[/QUOTE] Wszyscy za Tobą ,pracusiu tęskniliśmy :buzi: Cześć Daria :multi: Quote
Pegaza Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Witam Was dziewczyny:) kurcze mam ostatnio malo czasu by tu z Wami posiedziec bo po powrocie trzeba sie wziac za porzadki w domu a i ciagle gdzies jezdzimy(szukam auta dla siebie):) no ale mysle ze dzis moze na dluzej wpadne.. aa chcialam jeszcze napisac ze Filipek mial wzdecia bylam z nim u weta przed wyjazdem dostal nospe w zastrzyku i kupilam mu kropelki dla niemowlat na te wzdecia..i na szczescie mu przeszlo...ja od razu wiedzialam ze cos nie tak bo jak swinia ma jedzenie i go nie je to z nia cos nie tak;) podejrzewalam zęby lub te wzdecia bo potem mu wyskoczyly takie balony po bokach.. pedze do kuchni ogarnac ten syf bo potem znow nas w domu nie bedzie nara:) Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Pegaza']Witam Was dziewczyny:) kurcze mam ostatnio malo czasu by tu z Wami posiedziec bo po powrocie trzeba sie wziac za porzadki w domu a i ciagle gdzies jezdzimy(szukam auta dla siebie):) no ale mysle ze dzis moze na dluzej wpadne.. aa chcialam jeszcze napisac ze Filipek mial wzdecia bylam z nim u weta przed wyjazdem dostal nospe w zastrzyku i kupilam mu kropelki dla niemowlat na te wzdecia..i na szczescie mu przeszlo...ja od razu wiedzialam ze cos nie tak bo jak swinia ma jedzenie i go nie je to z nia cos nie tak;) podejrzewalam zęby lub te wzdecia bo potem mu wyskoczyly takie balony po bokach.. pedze do kuchni ogarnac ten syf bo potem znow nas w domu nie bedzie nara:)[/QUOTE] Hej Daria :) To dobrze ,że z Filipkiem już ok ;) U mnie też taki syf..teraz sprzątam ,ale w doskoku na dogo jestem :eviltong: Quote
chrupcia Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Cześć Daria :) super że z Filipkiem już dobrze :multi: pewnie znowu Cię nie będzie na dogo i nie pozaglądasz do nas i nie dasz żadnych fot, ale cóż jak trzeba czekac to trzeba :p a autko jakie chcesz zakupić, jeśli można wiedzieć ?;) Quote
*Jot* Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Daria,nie przesadzaj już......wracaj do nas szybko :mad::mad::mad: Byłaś i znowu uciekłaś,nieładnie :shake: Quote
dzasta Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Daria wpadasz wypadasz a my tęsknimy buuuu :( Quote
Recommended Posts