Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Daria :multi:
rokordy bijesz normalnie w wczasowaniu :lol: mam nadzieję że wkrótce wrócisz, chyba że o nas całkiem zapomniałaś :shake:[/QUOTE]
No właśnie , mam nadzieję ,że o nas nie zapomniałaś...

Posted

Cze dziewczyny:)
no wlasnie sie zasiedzialam na tej dzialce;) ale juz wrocilam..
pogoda pod koniec nam dopisala..
a tak to nic nowego..
psy musze wykapac bo po 2 tygodniach wygladają strasznie..ale glowa mnie tak boli ze nic mi sie nie chce..
dzieki ze odwiedzaliscie galerie:loveu: nawet Was przez chwile podgladnelam heh ale nie udalo mi sie z fonu nic napisac nie wiem czemu..
i chyba dzis juz sobie neta odpuszcze..wpadne jutro pa:)

Posted

[quote name='Pegaza']Cze dziewczyny:)
no wlasnie sie zasiedzialam na tej dzialce;) ale juz wrocilam..
pogoda pod koniec nam dopisala..
a tak to nic nowego..
psy musze wykapac bo po 2 tygodniach wygladają strasznie..ale glowa mnie tak boli ze nic mi sie nie chce..
dzieki ze odwiedzaliscie galerie:loveu: nawet Was przez chwile podgladnelam heh ale nie udalo mi sie z fonu nic napisac nie wiem czemu..
i chyba dzis juz sobie neta odpuszcze..wpadne jutro pa:)[/QUOTE]
Cześć Daria :multi:
Suuuper ,że już jesteś :loveu:

Posted

[quote name='jot11']Cześć Daria :multi:
Super,że już Jesteś :bigcool::bigcool:
Oczywiście tęskniłam za Tobą :buzi:[/QUOTE]
Wszyscy za Tobą ,pracusiu tęskniliśmy :buzi:
Cześć Daria :multi:

Posted

Witam Was dziewczyny:)
kurcze mam ostatnio malo czasu by tu z Wami posiedziec bo po powrocie trzeba sie wziac za porzadki w domu a i ciagle gdzies jezdzimy(szukam auta dla siebie):)
no ale mysle ze dzis moze na dluzej wpadne..
aa chcialam jeszcze napisac ze Filipek mial wzdecia bylam z nim u weta przed wyjazdem dostal nospe w zastrzyku i kupilam mu kropelki dla niemowlat na te wzdecia..i na szczescie mu przeszlo...ja od razu wiedzialam ze cos nie tak bo jak swinia ma jedzenie i go nie je to z nia cos nie tak;) podejrzewalam zęby lub te wzdecia bo potem mu wyskoczyly takie balony po bokach..
pedze do kuchni ogarnac ten syf bo potem znow nas w domu nie bedzie nara:)

Posted

[quote name='Pegaza']Witam Was dziewczyny:)
kurcze mam ostatnio malo czasu by tu z Wami posiedziec bo po powrocie trzeba sie wziac za porzadki w domu a i ciagle gdzies jezdzimy(szukam auta dla siebie):)
no ale mysle ze dzis moze na dluzej wpadne..
aa chcialam jeszcze napisac ze Filipek mial wzdecia bylam z nim u weta przed wyjazdem dostal nospe w zastrzyku i kupilam mu kropelki dla niemowlat na te wzdecia..i na szczescie mu przeszlo...ja od razu wiedzialam ze cos nie tak bo jak swinia ma jedzenie i go nie je to z nia cos nie tak;) podejrzewalam zęby lub te wzdecia bo potem mu wyskoczyly takie balony po bokach..
pedze do kuchni ogarnac ten syf bo potem znow nas w domu nie bedzie nara:)[/QUOTE]
Hej Daria :)
To dobrze ,że z Filipkiem już ok ;)
U mnie też taki syf..teraz sprzątam ,ale w doskoku na dogo jestem :eviltong:

Posted

Cześć Daria :)
super że z Filipkiem już dobrze :multi:
pewnie znowu Cię nie będzie na dogo i nie pozaglądasz do nas i nie dasz żadnych fot, ale cóż jak trzeba czekac to trzeba :p
a autko jakie chcesz zakupić, jeśli można wiedzieć ?;)