Pegaza Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Cze dziewczyny.. oj Karina niedokladnie mnie czyta;) juz kiedys pisalam ze nie ma nogi w gipsie..a pojutrze ma robione przeswietlenie i zobaczymy jak sie zrosla.. czy pogoda na dzialce dopisuje tego nie wiem bo ja nie mam tej dzialki tu na miejscu;) ale mysle ze za pare dni juz tam bede..:) Marza nic sie nie chce..;). dziewczyny ostatnio co chwile slysze ze ktos z znajomych umiera..ojciec naszych znajomych 60 lat nagle zmarl 2 tygodnie temu,potem kolega Marka 36 lat..po nim mąz naszej ksiegowej 41 lat po czym spotykam kolezanke z klasy i mi mowi ze bierze chemie bo ma guza piersi, sama jest z dzieckiem 6-latkiem..a wczoraj to juz przezylam szok kolezanka tu z bloku obok miala tragiczny wypadek..25 lat ladna laska..:( wyrzucilo ją z samochodu bo nie miala z tylu zapietych pasow i wpadla prosto pod nadjezadzacy samochod z naprzeciwka smierc na miejscu..:( matka jej chyba z 3 czy 4 lata temu pochowala meza a teraz corke normalnie az mi ich szkoda bo to taka fajna rodzina..:( podobno chlopak zawinil za szybko jechal wyprzedzal i nie zapanowal nad autem..eh i czlowiek nawet sobie nie zdaje z tego sprawe ze dzis jestes a jutro albo za chwile Cie nie ma..dziewczyny trzeba sie cieszyc zyciem bo nigdy nie wiadomo kiedy na nas przyjdzie czas..dobra dosc tych smutkow za chwile jade na przeswietlenie zęba nie wiem jak to przezyje bo tego nie lubie..:roll: narazicho..:) Quote
chrupcia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Cześć Daria :) myślałam że jesteś na działce dlatego tak napisałam :) Quote
dysia-u Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Daria aleś nam zaserwowała serwis tragicznych informacji. A ja tak lubie wpadać do twojej galerii bo zawsze cos wesołego ku pokrzepieniu serc przeczytam. Może następnym razem prześwietlenie nic nie boli ...tylko kosztuje Quote
Marzena* Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Tak smutno to u Darii chyba nigdy nie było :( Quote
niunka04 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Właśnie o to w tym wszystkim chodzi żeby się cieszyć życiem każdego dnia korzystać.. A tak wogóle to cześć:razz: Quote
Aga&Dakar Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cześć Daria. Ja też uważam, że z życia trzeba korzystać i ja mam taki zamiar ;) Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cześć Daria,niestety nasze życie jest ulotne i nie wiadomo co kogo może spotkać dlatego tak jak dziewczyny piszą trzeba z niego korzystać ile się tylko da!!!! Quote
laurin Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cześć Daria :) O tak trzeba łapać każdy dzień! A Pipi się cały czas opala :D Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Oj ja chyba też muszę zacząć łapać bo za parę lat obudzę się z ręką w nocniku..... Quote
Pegaza Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Cze dziewczyny:) Ula jesli ktos ma odruch wymiotny to wierz mi ze nie jest to przyjemne i wiedzialam ze sie nie uda:roll: musialam miec inne zdjecie robione drozsze i juz nie tak dokladne.. zab narazie uratowany:multi: nawet nie mowie ile mnie kosztowal kasy:roll: chwilowo mnie nie bedzie..bo jade pomieszkac w gory:cool1: mam nadzieje ze tym razem pogoda nie nawali:cool1: trzymajcie sie pa:p Quote
Pegaza Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 A jeszcze zapomnialam dopisac ze cos mi sie dzis nie widzi Filip..:( ma mniejszy apetyt..w zasadzie tylko pije..nawet sie nie polakomi na swoje specjaly..hmm wyglada mi to na przerosniete zeby ale w jego wieku (pol roku) juz takie cos:roll: bo na ogol jak swinkom przerosną zebole to nie chca jesc albo maja problem z jedzeniem..no coz zobaczymy co dalej bedzie... Quote
*Agnieszka* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć Daria:)mam nadzieję że z Filipkiem będzie wszystko w porządku,kocham góry:loveu:,bardziej mnie do nich ciągnie niż nad morze,dla mnie one mają tak niesamowicie odparty urok,że tam jest czuć że człowiek oddycha!!przede wszystkim przepiękne krajobrazy a zwłaszcza dla tych,którzy kochają przyrodę..ach chciałabym tam być!!! Quote
chrupcia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć Daria! właśnie czytałam że świnką zęby (siekacze) rosna cały czas i trzeba im dawać coś, żeby sobie ścierały, czy coś takiego :roll: mam nadzieję że wszystko będzie z nim w porządku :p Quote
Paulinka10 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć dziewczyny:)udanego wypoczynkui zdrowia Filipkowi życze;) Quote
tigrunia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Pegaza napisał(a):A jeszcze zapomnialam dopisac ze cos mi sie dzis nie widzi Filip..:( ma mniejszy apetyt..w zasadzie tylko pije..nawet sie nie polakomi na swoje specjaly..hmm wyglada mi to na przerosniete zeby ale w jego wieku (pol roku) juz takie cos:roll: bo na ogol jak swinkom przerosną zebole to nie chca jesc albo maja problem z jedzeniem..no coz zobaczymy co dalej bedzie... Zajrzyj mu w papkę to się zobaczy w jakim stanie są ząbki ale pamiętam jak moja siostra miała królika to musial mieć już faktycznie długie, żeby apetyt stracił ;) Baw się dobrze na działeczce! :loveu: Quote
*Jot* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć Daria :multi: Na świnkach niestety się nie znam....nie pomogę Ci :shake: Wypoczywaj sobie :lol: Quote
*kleo* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 U nas w lecznicy ostatnio byli ze szczurem podciąć zęby, okazało się, że ich nie ściera bo ma wadę zgryzu :crazyeye: Miłego wypoczynku :p Quote
Marzena* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Pegaza napisał(a):Cze dziewczyny:) Ula jesli ktos ma odruch wymiotny to wierz mi ze nie jest to przyjemne i wiedzialam ze sie nie uda:roll: musialam miec inne zdjecie robione drozsze i juz nie tak dokladne.. zab narazie uratowany:multi: nawet nie mowie ile mnie kosztowal kasy:roll: chwilowo mnie nie bedzie..bo jade pomieszkac w gory:cool1: mam nadzieje ze tym razem pogoda nie nawali:cool1: trzymajcie sie pa:p Buuu a ja chyba "zaraziłam" się od Ciebie i po nieprzespanej z bólu nocy wylądowałam dziś u dentysty... Diagnoza - zapalenie miazgi i leczenie kanałowe :shake: Też muszę zrobić zdjęcie i będzie problem bo ja nawet myjąc zęby mam odruch wymiotny :shake: Baw się dobrze na działeczce :lol: Quote
chrupcia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Cześć Daria :) Marzenka nie zazdroszcze :roll: :) Quote
Borówka16 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Hej Daria :loveu: Ale ja do nadrobienia u Ciebie mam - Ty u mnie też :lol: Smutno ,że ludzkie życie jest tak ulotne , trzeba się nim cieszyć i żyć chwilą.... Niestety nie mogę Ci nic w sprawie Filipka doradzić - do weta idź najlepiej. Aga , co Ty gadasz , morze rządzi ,a nie góry :lol::multi: Nie no ,góry też są ok :p Zapraszam na foto :multi: Quote
dysia-u Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Daria ! kiedy wreszcie wracasz? bo pogoda u nas fatalna to i dogo lekiem na całe zło Quote
Paulinka10 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ale sie dziewczyny wakacjują:)a już niedługo koniec laby:placz: Quote
Yoko2009 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Witam, widzę, ze tu nikogo nie ma, dziewczyny sie wczasują ale i tak serdecznie pozdrawiam i na wakacyjne foteczki zapraszam:) Quote
Recommended Posts