*Jot* Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No ja niestety w tym Ci nie pomogę....szkoda bo bardzo bym chciała :lol: Połóż się to może ból głowy minie ;) Quote
Nati28 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Pegaza napisał(a):Zrobilam porzadki w szafie w przedpokoju..nieduzo do wyrzucenia niecala reklamowka..;) glowa mnie znow rozbolala ale jak....buu wzielam tabletke i nie przechodzi.. sluchajcie szukam transportu Swiebodzice okolice Wroclawia do Zabrza,Katowic..okolic Rudy Śląskiej.. narazie nie powiem dlaczego bo znow zapesze..;) jakbyscie cos wiedzieli to dajcie znac.. A ja juz wiem dla kogo Ty transportu szukasz :razz: Quote
Aga&Dakar Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Witam. Masz dziewczyno zapal. Ja chyba bede w nocy sprzatac... Quote
Pegaza Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Jola na chwile sie polozyłąm ale na film wstalam.. Natii to ciiii;) Aga musze wykorzystac ten zapal to on szybko moze minac hehe Quote
Marzena* Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Pegaza napisał(a):Zrobilam porzadki w szafie w przedpokoju..nieduzo do wyrzucenia niecala reklamowka..;) glowa mnie znow rozbolala ale jak....buu wzielam tabletke i nie przechodzi.. sluchajcie szukam transportu Swiebodzice okolice Wroclawia do Zabrza,Katowic..okolic Rudy Śląskiej.. narazie nie powiem dlaczego bo znow zapesze..;) jakbyscie cos wiedzieli to dajcie znac.. Cze Daria :) Świebodzice to raczej okolice Wałbrzycha (13 km), do Wrocławia znacznie dalej 68 km ;) Quote
Paulinka10 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 a u Was też sie jakaś niespodzianka szykuje?:) Quote
Pegaza Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Witam czwartkowo:) aa no widzisz nie wiedzialam Marza.. hmm nie chce nic pisac bo jak narazie nie wiem na czym stoje..czy wogole to wypali. Dzis jakies fotki porobie bo juz dawno dziewczyn nie bylo;) Quote
*Jot* Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Cześć Daria !! Masz rację foteczki bardzo wskazane :cool3: Dawno nie było. Co za niespodziankę szykujesz? :razz: Quote
Marzena* Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 dysia-u napisał(a):Vikuśki czy wy w nocy nie sypiacie?? Sypiamy, sypiamy tylko o odpowiedniej porze :evil_lol: Pegaza napisał(a):Witam czwartkowo:) aa no widzisz nie wiedzialam Marza.. hmm nie chce nic pisac bo jak narazie nie wiem na czym stoje..czy wogole to wypali. Dzis jakies fotki porobie bo juz dawno dziewczyn nie bylo;) Tak myślałam bo to nie Twoje rejony ;) Dawaj te foty Daria i tajemnice zdradź bo mnie ciekawość zżera :evil_lol: Quote
chrupcia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Witam:) no fotki oczywiście czekam:) a co za tajemnica to się domyślałam o co chodzi;) Quote
*Jot* Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Daria,czy to nie chodzi o świnkę z hodowli? ;) Quote
Yoko2009 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Nadrabiam zaległości wiec jestem....i pomykam dalej:) Pozdrawiam piątkowo Quote
Doti1986 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 No właśnie fotki by się przydały:) A tak poza tym to cześć dziewczyny:) Quote
karkakarka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='jot11']Daria,czy to nie chodzi o świnkę z hodowli? ;) Ja też obstawiam świnkę:cool3: No i fotki miały być :mad: Quote
Paulinka10 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 ale jestem ciekawa co to za tajemnica;) nasz pan Filip ma już wszystkie zębole,jednak odrosły:) Quote
*Jot* Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='karkakarka']Ja też obstawiam świnkę:cool3: No i fotki miały być :mad: Właśnie świnka i fotki :p Daria,gdzie dzisiaj Jesteś? Całe mieszkanie sprzątasz? Quote
Pegaza Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Dziewczyny duzo by opowiadac.. narazie nic nie mowie gdyz znow od dzis mam inną opcję tym razem kierunek Wawa;) zresztą bede tam jechac z moim M, dostal propozycje zagrania w reklamie.. no no bede miec miedialnego faceta:evil_lol: a co przywioze z Wawy sie okaze:eviltong: fotki wiem obiecalam ale nawet nie mialam kiedy zrobic obiecuje je zrobic jutro.. pisze tak krociotko bezemotkowo bo zanim sie strona z emotami zaladuje to jutra predzej doczekam..pisze je slownie te co pamietam hehe narazie pa:loveu: Quote
Marzena* Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 O kurcze medialny M :) A Ty będziesz chciała jeszcze z nami gadać jak będziesz żoną gwiazdy reklamy ??? Quote
karkakarka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No no to może i ty do reklamy się załapiesz :) Napisz coś więcej, boś ostatio się jakaś taka tajemnicza zrobiła :p Quote
chrupcia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Czesc Pegaza:) hehe no to super będziesz mogła oglądać męża w reklamie jak będzie w pracy, nie będziesz tęsknić;) Pozdrawiam!:) Quote
Recommended Posts