Pegaza Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Aga&Dakar napisał(a):Pozdrawiam Was wszystkie tutaj, bo tutaj najwiecej osob wchodzi. Nie mam w chwili obecnej glowy do forum...ale bede po malutku nadrabiala galerie... Aga oo miło mi ze mnie wyrozniłas..:oops: i dziewczynki tutaj pozdrowiłas..:loveu: Quote
Pegaza Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 dzasta napisał(a):No u mnie też wczoraj głowa szalała :( ja bym moją glowe chętnie wymienila na nowszy model.. co chwile mnie leb boli..to raz a dwa fryz mi sie nowy marzy..:p gęba tez by sie nadawala odmlodzic.. wlasciwie to calą bym siebie zmienila.. bo opony tez rosną..wrr Quote
Marzena* Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Pegaza napisał(a):Marzena a skad wiesz ktory to moj M ? hehe ich tam na fotce jest wiecej..:eviltong: no chyba ze tylko myslisz o tym malym avatarku;) powiem M ze chcecie go widziec w stroju Adama:evil_lol: wpadne pozniej bo sie musze zwijac..w droge.. Oczywiście, że myślę o tej małej fotce przy artykule podpisanym przez Twojego M (no chyba, że coś znowu pokręciłam) a poza tym reszta też nie najgorsza ;) Quote
Doti1986 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ja od dziś jestem na diecie bo przytyłam 4 kilo i boczki zaczęły sie wylewać ze spodni:( i postanowiłam się wziąć za siebie:) Quote
Pegaza Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 No tak to on ale na tamtych fotach tez jest..tyle ze dobrze zamaskowany;) Doti oo ciekawe jak dlugo wytrwasz:) Quote
Doti1986 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Pegaza napisał(a):No tak to on ale na tamtych fotach tez jest..tyle ze dobrze zamaskowany;) Doti oo ciekawe jak dlugo wytrwasz:) Też się zastanawiam ale powiem jak się zaprę to koniec;) Moja siostra schudła w pół roku 18kilo więc mam motywacje żeby się też troszeczkę odchudzić;) Quote
Pegaza Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 No ja tez ladnie schudlam w tamtym roku nawet na poczatku tego trzymalam fajną wage ..ale potem jak stres minąl..znow zaczelam jesc jak oszalala.. Quote
karkakarka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/2017.jpg śliczna moja malutka :) Też nie wiem który to twój mąż w tym biuletynie. A ja dalej słodyczy nie jem :) Piję czerwoną herbatę i duże ilości wody :) Quote
*Jot* Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cześć odchudzająca się Dario :multi: Uważaj,żeby cień z Ciebie nie został,no bardzo Cię proszę :lol: Quote
dzasta Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No i znowu o odchudzaniu :( I co już wiadomo co z tą reklamą Twojego M :D Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Karina nono szacunio:) ten co przykucnal do fotki..w okularach..ma czarne nakolanniki na kolanach zalozone..;) Jola taa do tego cienia jeszcze mi duzo brakuje hehe Justyna dzis ma przyjsc info w tej sprawie..napewno ma byc nagranie 25 marca..reklama nowego kleju :) dzis na sniadanko zjadlam sobie bulke z pomidorem i ogorkiem malosolnym mniam..:eviltong: a teraz ide ogarnac chate.. Quote
dysia-u Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Daria jak ogarniesz swoja może bys wpadła moją ogarnąć , co?? plissss Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ula juz nie dam rady zbieram sily na jutro.. a po drugie zas mnie leb nap..:placz: Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 No co robota..jak zawsze..ta sama..;) Quote
dysia-u Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Daria a kontrolowałaś se ciśnienie? weż no zmierz bo coś za często cię łebek nap... Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ula mam tak niskie cisnienie....ze w zasadzie ta leb mnie z tego boli.. albo juz z czego innego sama nie wiem..moze cos mam w tej glowie..:roll: Quote
Aga&Dakar Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Pegaza napisał(a):Aga oo miło mi ze mnie wyrozniłas..:oops: i dziewczynki tutaj pozdrowiłas..:loveu: Ach, bo ja Ciebie bardzo lubie...:oops: Quote
*Jot* Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Aga&Dakar napisał(a):Ach, bo ja Ciebie bardzo lubie...:oops: A mnie i reszte dziewczyn??? :-( Daria gdzie Ty?? Zdjęcia u mnie dla Ciebie będą za chwilkę :razz: Quote
Aga&Dakar Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 jot11 napisał(a):A mnie i reszte dziewczyn??? :-( Daria gdzie Ty?? Zdjęcia u mnie dla Ciebie będą za chwilkę :razz: Jolu Ciebie tez bardzo lubie, reszte dziewczyn rowniez. Nie placz prosze:buzi: Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ula zartuje..;) ja wiem co w niej siedzi GLUPOTA hehe Aga to teraz ja sie zawstydze...dziekuje:loveu: Jola opozniona jestes juz tam 2 razy u Ciebie bylam :eviltong: Quote
*Jot* Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Jolu Ciebie tez bardzo lubie, reszte dziewczyn rowniez. Nie placz prosze:buzi: Już nie płaczę jak to przeczytałam Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Leb mnie juz mniej boli..tabletka dziala:) Quote
Recommended Posts