Pegaza Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Jola na chwile sie polozyłąm ale na film wstalam.. Natii to ciiii;) Aga musze wykorzystac ten zapal to on szybko moze minac hehe Quote
Marzena* Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Pegaza']Zrobilam porzadki w szafie w przedpokoju..nieduzo do wyrzucenia niecala reklamowka..;) glowa mnie znow rozbolala ale jak....buu wzielam tabletke i nie przechodzi.. sluchajcie szukam transportu Swiebodzice okolice Wroclawia do Zabrza,Katowic..okolic Rudy Śląskiej.. narazie nie powiem dlaczego bo znow zapesze..;) jakbyscie cos wiedzieli to dajcie znac..[/QUOTE] Cze Daria :) Świebodzice to raczej okolice Wałbrzycha (13 km), do Wrocławia znacznie dalej 68 km ;) Quote
Paulinka10 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 a u Was też sie jakaś niespodzianka szykuje?:) Quote
Pegaza Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Witam czwartkowo:) aa no widzisz nie wiedzialam Marza.. hmm nie chce nic pisac bo jak narazie nie wiem na czym stoje..czy wogole to wypali. Dzis jakies fotki porobie bo juz dawno dziewczyn nie bylo;) Quote
*Jot* Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [I]Cześć Daria !! Masz rację foteczki bardzo wskazane :cool3: Dawno nie było. Co za niespodziankę szykujesz? :razz: [/I] Quote
Marzena* Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='dysia-u']Vikuśki czy wy w nocy nie sypiacie??[/QUOTE] Sypiamy, sypiamy tylko o odpowiedniej porze :evil_lol: [quote name='Pegaza']Witam czwartkowo:) aa no widzisz nie wiedzialam Marza.. hmm nie chce nic pisac bo jak narazie nie wiem na czym stoje..czy wogole to wypali. Dzis jakies fotki porobie bo juz dawno dziewczyn nie bylo;)[/QUOTE] Tak myślałam bo to nie Twoje rejony ;) Dawaj te foty Daria i tajemnice zdradź bo mnie ciekawość zżera :evil_lol: Quote
chrupcia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Witam:) no fotki oczywiście czekam:) a co za tajemnica to się domyślałam o co chodzi;) Quote
*Jot* Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [I]Daria,czy to nie chodzi o świnkę z hodowli? ;)[/I] Quote
Yoko2009 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Nadrabiam zaległości wiec jestem....i pomykam dalej:) Pozdrawiam piątkowo Quote
Doti1986 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 No właśnie fotki by się przydały:) A tak poza tym to cześć dziewczyny:) Quote
karkakarka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='jot11'][I]Daria,czy to nie chodzi o świnkę z hodowli? ;)[/I][/QUOTE] Ja też obstawiam świnkę:cool3: No i fotki miały być :mad: Quote
Paulinka10 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 ale jestem ciekawa co to za tajemnica;) nasz pan Filip ma już wszystkie zębole,jednak odrosły:) Quote
*Jot* Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='karkakarka']Ja też obstawiam świnkę:cool3: No i fotki miały być :mad:[/QUOTE] [I]Właśnie świnka i fotki :p Daria,gdzie dzisiaj Jesteś? Całe mieszkanie sprzątasz? [/I] Quote
Pegaza Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Dziewczyny duzo by opowiadac.. narazie nic nie mowie gdyz znow od dzis mam inną opcję tym razem kierunek Wawa;) zresztą bede tam jechac z moim M, dostal propozycje zagrania w reklamie.. no no bede miec miedialnego faceta:evil_lol: a co przywioze z Wawy sie okaze:eviltong: fotki wiem obiecalam ale nawet nie mialam kiedy zrobic obiecuje je zrobic jutro.. pisze tak krociotko bezemotkowo bo zanim sie strona z emotami zaladuje to jutra predzej doczekam..pisze je slownie te co pamietam hehe narazie pa:loveu: Quote
Marzena* Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 O kurcze medialny M :) A Ty będziesz chciała jeszcze z nami gadać jak będziesz żoną gwiazdy reklamy ??? Quote
karkakarka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No no to może i ty do reklamy się załapiesz :) Napisz coś więcej, boś ostatio się jakaś taka tajemnicza zrobiła :p Quote
chrupcia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Czesc Pegaza:) hehe no to super będziesz mogła oglądać męża w reklamie jak będzie w pracy, nie będziesz tęsknić;) Pozdrawiam!:) Quote
*kleo* Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='karkakarka']No no to może i ty do reklamy się załapiesz :) Napisz coś więcej, boś ostatio się jakaś taka tajemnicza zrobiła :p[/QUOTE] Właśnie, a może Ty też wystąpisz, tylko nam się przyznać nie chcesz? :cool3: Quote
Nati28 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ale fajnie masz, Twoj M bedzie gwiazda :cool3: a w reklamie czego zagra? Quote
*Jot* Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='*kleo*']Właśnie, a może Ty też wystąpisz, tylko nam się przyznać nie chcesz? :cool3:[/QUOTE] [I]Pewnie wystąpi bo po co by do Warszawy jechała? Nie chce się nam przyznać :eviltong: Gratulacje dla M :multi:[/I] Quote
Recommended Posts