Marzena* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Moja córka bardzo długo żyła ze świadomością, że nasze papugi są w sanatorium bo chorują a one bidulki dawno za TM były :( Quote
Pegaza Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Zmieniajac temat.. dzis zniklo w koncu rusztowanie od strony klatki..:p narescie zobaczylam parking tyle ze chodnika juz nie zobacze heh no chyba ze sie wezna ryczka pod nogi heh bo mam taki szeroki parapet...przez te docieplenie... ale panowie jutro sie zdziwią bo beda poprawki na moim balkonie fuszerke odstawili wiec to naprawią...juz M sobie z nimi pogada...hehe Quote
*Jot* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Viky i Ja napisał(a):Moja córka bardzo długo żyła ze świadomością, że nasze papugi są w sanatorium bo chorują a one bidulki dawno za TM były :( Ha,ha tak jak u nas z żółwiem było......dokładnie to samo ;) Quote
Aga&Dakar Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Czesc Daria. Ja sobie wieczorem wchodze do Ciebie z nadzieja, ze jest ok...a tu taka wiadomosc. Tak bardzo jest mi przykro... Quote
dysia-u Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ale u nas ziąb brrrr a już myslałam że wiosna będzie buuuu Cze Daria Quote
Paulinka10 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 przyszłam z nadzieją że będą jakieś zdjęcia ślicznotek ale niema:( pozdrawiamy:) Quote
Pegaza Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Witam:) wczoraj galeria byla smutna.. ale za to dzis jest imprezka..:BIG: tak podobnie wygladala Soma 10 lat temu..zdjecie skopiowalam bo niestety nie mam jak Soma byla w okresie szczeniecym..czasem ma ciezkie dni o czym daje znac panci.:oops:..czas pokaze ile jeszcze jej stuknie latek.:cool1:.Wszystkiego dobrego a przedewszystkim zdrowka:loveu: i mniej koop w domu:evil_lol:...tego zyczy pancia z rodziną i przyrodnie siostry:loveu: Quote
Paulinka10 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 no to życzymy wszystkiego naj... Somie:loveu:i mniej tych kupali w domu;) i udanej imprezy:p Quote
*Jot* Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Śliczna fotka pluszaka :loveu: Naj,naj dla Somki :loveu: Cześć Daria ! Quote
*kleo* Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Najlepszego dla Somki, zdrówka przede wszystkim i 100 lat :) Quote
dysia-u Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Cześc Daria. Zamiast do dentysty idż może do...ginekologa. Każdy lepszy niż dentysta. W mojej galerii poczytasz Quote
iwa63 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Wszystkiego naj dla Somki z okazji urodzinek Szkoda że ze świnką tak się stało może faktycznie jakiś wirus panuje A gril na działce pierwsza klasa Quote
Marzena* Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 I od nas także wszystkiego naj, naj dla Somy :loveu: Quote
*Jot* Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Cześć Daria :multi: Śpisz jeszcze laseczko? :roll: Quote
Pegaza Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 jot11 napisał(a):Cześć Daria :multi: Śpisz jeszcze laseczko? :roll: Dziekujemy za zyczenia:loveu: zartujesz Jola ja juz ciezko pracowalam w robocie..:cool3:. a za chwile sie biore za sprzatanie.:roll: ale mi sie nie chce.. Quote
Marzena* Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Cze Daria, znowu Cie nie ma ? :( Zostaw już to sprzątanie ;) Quote
Pegaza Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Viky i Ja napisał(a):Cze Daria, znowu Cie nie ma ? :( Zostaw już to sprzątanie ;) Nie ma i nie bedzie bo mnie glowa znow boli..ide sie myc i spac..:roll: pa a co do sprzatania to mialam sie wziac za papierowe porzadki i checi znow odeszly:roll:moze jutro.... Quote
*Jot* Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Biedna Daria jasteś z tą głową :-( Niestety wiem coś na ten temat.Dla mnie najgorsze jest położyć się z bólem i rano obudzić się nadal z bólem :shake: Trzymaj się :loveu: Quote
Aga&Dakar Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Daria jestem z Toba w bolu ja tez dzisiaj cierpialam na bol glowy. Jak juz Ci przejdzie to wpadnij na Dakarowe fotki. Quote
dzasta Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ojej ja spóźniona ale WSZYSTKIEGO NAJ DLA MOJEJ KOCHANEJ SOMY!!! Dużo kosteczek i dużo zdrówka na seniorskie lata !!! A mnie jakieś przeziębienie albo cuś łapie ledwo żyje... Quote
niunka04 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 No proszę Somuśka miała urodzinki a mnie nie było... Torcik był???:) Wszystkiego najj... Też mnie jakoś ostatnio boli głowa że się odechciewa wszystkiego... Quote
Doti1986 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 No dokładnie a to wszytko przez pogodę:( Niech już będzie wiosna:) Quote
Recommended Posts