Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Zartujesz sobie Jola ja tu dziennie sprzątam i dziennie jest syf.. wrr[/QUOTE]

No w to już nie uwierzę Dario :shake: Pokaż buty ;)

Posted

Takie buty tyle że w kolorze turkusowym idealnie mi pasują do kurtki turkusowej:)
[URL]http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=2&category=0060157100000549&product=989810[/URL]
takie cichobiezki do sklepu i nie tylko;)

dzieki Karina a u mnie hmm cos mnie meczy chodzenie do wc..nie wiem po czym..:roll: wiec jak widzisz dzis znow nieszczegolnie sie czuje..

Posted

Ale fajne te butki :) Niech się trochę cieplej zrobi to ja też się porozglądam za jakimiś, chociaż pewnie znajdzie się w szafie kilka par, o których zapomniałam :evil_lol:

Posted

Super te buciki.Ja uwielbiam baleriny i mam ich całą kolekcję.Niektóre nawet po dwie pary (te najbardziej ulubione).Nadają się i do spodni i spódnicy itd. :p

Posted

No wlasnie tez takie buty lubie co do wszystkiego pasują:)
mialam dylemata pomiedzy takimi co byly cale rozowe i z innego materialu ale w koncu wybralam te..

Posted

O biedna DE może jutro się lepiej poczujesz... ja też miałam ból głowy a od wczoraj coś mnie łapie jakieś przeziębienie ehhh...
Ja to codziennie sprzątam bo włosów pełno na podłodze po tych moich staszkach :(

Posted

[quote name='Viky i Ja']Dalej źle się czujesz ??? Bidulka :calus:[/QUOTE]

Daria albo źle się czuje albo pojechała na działkę z T :diabloti:
Czeeeeeeeeeeeść :multi:

Posted

Dziewczyny cze:)
nic mi nie jest..;)
zyje jak narazie..
mialam gosci popoludniu..:)
a od jutra tak sobie w glowie zaplanowalam;) biore sie za generalne porzadki ale takie wiecie we wszystkie kąty zajrze..bo mam zapuszczony dom..:roll: dlatego rano nie będe wchodzic na dogo..bo jak wejde to znow nic nie zrobię..:roll: jak cos juz ogarne to Was odwiedze:)
przyjemnego wieczorku życze :)

Posted

[quote name='karkakarka']Czesc DE :)

Porządki... eh... ja już podłogi pomyłam, kurze powycierałam, pranie nastawione, zupka została z wczoraj więc robić nie muszę :)[/QUOTE]

No ja też się uwinęłam z porządkami:) Pranko już rozwiesiłam :) Obiad podszykowałam a teraz już mam czas na dogo;)

Posted

Witajcie:)
wszystkiego dobrego z okazji naszego świeta :loveu:
dziewczyny ale ja robilam takie prawdziwe porządki..:roll: czyli szafki, regały oproznialam z niepotrzebnych rzeczy..
wycieralam wsie kąty czyli tam gdzie czasem trudno dojsc mopem;)..trzeba bylo na kolankach..i szmata w rekę..i zasuwac..nie powiem Wam ile razy schodzilam po schodach do smietnika..ale zeszlo to mi od 11 do 16 z przerwą na zjedzenie obiadu i wyjscie na dworek z psami... w miedzyczasie prądu braklo..wiec swoj obiad przy swieczkach odgrzewalam..okna narazie nie mylam..bo do swiąt by sie zbrudzily wiec narazie dalam spokoj..jutro nastepny pokoj ale tutaj juz takiego bajzlu nie mam;) wiec szybko zejdzie..i tak po kolei przedpokoj, kuchnia, lazienka, pokoj..i swieta przyjda hehe
wpadne z wieczora do Was:)

Posted

Wspieramy Cie kochana z calych sil. Ja tez sie przymierzam ale dla mnie okres przed swietami jest goracy, wiec nie wiem jak bedzie ze sprzataniem...
Duzo usmiechu z okazji Dnia Kobiet.

Posted

Daria aleś kawał roboty odwaliła ;) Ja chyba nie będę sprzątać na święta bo z remontem nie skończymy do świąt :(
Na szczęście i tak jadę do Rodziców więc nie będę oglądać tego bajzlu ;)
Pocieszam się, że na Boże Narodzenie to już będę miała wszyściutko zrobione :evil_lol: No może nawet trochę wcześniej ;)