Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie bardziej się trzeba bać nie odpowiedzialnych właścicieli niż samych psów okrzykniętych mianem mordercy.
Ile ja się na słucham że moje to mordercy a są wielkości takiej że do kolana sięgają ledwo :D Ale już przywykłam do tego.
Ty Daria się pewnie też nieźle nasłuchasz na temat jakiego to mordercę masz.
Ja się boję wielu psów przez ich lekkomyślnych i nie odpowiedzialnych właścicieli.

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dzasta']No właśnie bardziej się trzeba bać nie odpowiedzialnych właścicieli niż samych psów okrzykniętych mianem mordercy.Ja się boję wielu psów przez ich lekkomyślnych i nie odpowiedzialnych właścicieli.[/QUOTE]

No własnie to jest to najgorsze jak pies ma niemyślącego właściciela :angryy:

Posted

Ja tez boje sie duzych psow, moj sasiad ma rotka i on jak zauwazy ze ktos idzie to skacze po bramce i zeby pokazuje, a raz moja mama mi odpowiadala ze byla w sklepie i wlasciciel byl z tym psem i moja mama przechodzila a ten pies do niej skoczyl, a ze wlasciciel taki maly to ledwo psa utrzymal.. nie wiem jak by sie to skonczyło...

Posted

Ja też czuje respekt przed większymi psami bo jak miałam 8 lat i byłam na wakacjach u cioci to jej pies zaatakował mnie jak wyszłam z kanapką na taras i niestety pozostawiło mi to spotkanie ponad 30 szwów na twarzy:( i od tej pory nie powiem że jak przechodzi kolo mnie duży pies to czuję niepokój:(

Posted

ja nie mam tego respektu chociaż nie powiem kiedyś rottek się na mnie rzucił. Znaleźliśmy go przy stacji całego poturbowanego ktoś go wyrzucił z pociągu najprawdopodobniej. Chłopak wziął go do domu od kurował no a potem pies zaczął się rzucać na wszystkich prócz niego. Próbowali z psim psychologiem stwierdził że pies napewno był trenowany do walk.. Pies został uśpiony po tym jak ugryzł rękę jego mamy no i też było koło 20 szwów.. Widze jak Do tej pory to przeżywa bo no przywiązał się do tego psa. Już mineły ze dwa lata a nawet teraz mi o nim mówi. Ja jakoś jestem przyzwyczajona do dużych psów;)

Posted

[quote name='Nati28'][url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/125.jpg[/url] pieknie razem wygladaja :)[/QUOTE]

Zgadzam się z Tobą Nati, pięknie wyglądają :)

Cze Daria, smutno tu teraz jak Ciebie ciągle nie ma :(

Posted

Cześć Daria :multi:
[URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/125.jpg[/URL] miny bezbłędne ;) A Somie zaćma na oczko wlazła czy światło tak dziwnie pada?

Posted

Cze dziewczyny :)
alescie sie rozgadaly hehe no coz tak jak Justyna napisala czesto slyszalam opinie o moim psie morderca..mimo ze w zaden sposob na to nie zasluguje,bo ona nie rzuca sie na ludzi wrecz traktuje ich obojetnie no chyba ze zna kogos kogo lubi to sie lasi i chce byc glaskana..ktos nas nie zna moze myslec to zly pies ale czesto sa zaskoczeni po chwili ze ona taka spokojna taka lagodna..ja tez jestem osobą niska ,drobną powiedzialabym ale utrzymac ją na smyczy umiem..;) na spacerach nas nie ciagnie a czesto widze jak inni szusują za swoimi psami kundelkami..heheh a co do oczka to lampa musiala tak te oko pokazac ale ona juz ma oczy zmienione zauwazylam, starosc nie radosc ;) a poza tym miala 5 zabiegow na te oczy i zadnej poprawy nie ma..

Posted

Jestem jestem ale komp dalej chodzi jak chodzi..nie wiem kiedy sie zjawi ten informatyk oby jak najszybciej bo jobla dostane..;)
chce moj laptop buu
ktos pytal o swinke i wartowniczki..w chwili obecnej przyzwyczaili sie do niej..ale jak podchodze do swinki to one obie juz są przy niej rowniez..male zazdrosnice;) lub ciekawskie psy;)a ja mam pytanie do Justyny czy Ty swojej swince podawalas witamine C?

a tak swoją drogą to mile ze za mna tesknicie:loveu:
:oops:

Posted

Na poprzedniej stronie rowniez Wam odpowiedzialam to tak dla tych zeby nie czuli sie urazeni ;)ze potem na posty nie odpowiadam;)

Justyna skonczy w marcu 10 lat

oo i szybko bys sie przekonala ze to laksyra nie pies;)

Posted

[quote name='Pegaza']a ja mam pytanie do Justyny czy Ty swojej swince podawalas witamine C?

a tak swoją drogą to mile ze za mna tesknicie:loveu:
:oops:[/QUOTE]

Tak podawałam śwince witaminę C w postaci płynnej. Dodawałam jej do wody. Lub kilka kropel cytrynki.
Ale ona jest taka maleńka że nie wiem czy już można. Albo poprostu jest mała. Kiedyś znajoma miała taką kruszynkę.
[quote name='Pegaza']Na poprzedniej stronie rowniez Wam odpowiedzialam to tak dla tych zeby nie czuli sie urazeni ;)ze potem na posty nie odpowiadam;)

oo i szybko bys sie przekonala ze to laksyra nie pies;)[/QUOTE]

[quote name='Pegaza']Na poprzedniej stronie rowniez Wam odpowiedzialam to tak dla tych zeby nie czuli sie urazeni ;)ze potem na posty nie odpowiadam;)

oo i szybko bys sie przekonala ze to laksyra nie pies;)[/QUOTE]

Tęsknimy tęsknimy.
A to Soma ma sporo jak na Rottka one raczej chorowite są. A ma problemy ze stawami bo to najczęściej im dokucza plus skręty żołądka :( Ale Soma wygląda na zdrową kobitkę :)

Posted

A no widzisz bo na forum swinkowym wyczytalam ze niby mozna juz podawac ale np 1 lub 2 kropelki..
problemy z stawami narazie nie ma moze dlatego ze nie jest spasiona..;) za to wiecznie od malego z oczami ma problemy..niby to genetyczne ma..:roll:zadnych skretow zalądka tez, ale zauwazylam ze juz ma ten zoladek wrazliwy bo czesto zdarza sie jej miec biegunki..:roll: co kiedys bylo zadkoscią..no coz to chyba z racji tego ze sie starzeje...

Posted

wczoraj mój synal kończył 16 lat i spokojnie całuje mnie w czółko , taki dryblas. Kurcze , a może to ja sie na starość kurcze buuuu. Nie wiem czy biegunki też mi grożą ??hihihihihi

Posted

Ula hihi no nie wiem nie wiem Tobie raczej klimakterium moze sie wydarzyc najpierw bo Soma juz cieczki nie dostala hihi a ja zobaczysz ze biegunki ida to wiedz ze to juz starosc!;)