dzasta Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nie nie lepię :) A no dobra to jesteś Daria niezła sztuka i jaki obrazek teraz wkleisz ;p Quote
*Jot* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='tigrunia']Czyżby Brda? :eviltong:[/QUOTE] Brda :evil_lol: Tylko u nas jest czystsza woda niż u Was :eviltong: Ta laska Ci nie dorównuje :loveu: Quote
Pegaza Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Heh oj obrazkow by bylo sporo ale wybralam ten;) cos tam o sztuce pisze..:eviltong: [IMG]http://www.mmwarszawa.pl/rep/meeting/1387.3.jpg[/IMG] aa no to spoko bo ja myslalam ze latem sie nie da na tym siedziec... Quote
Pegaza Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Dobra bede sie zbierac.. dobranoc...:bye::sleep2: Quote
*Jot* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Pegaza']Dobra bede sie zbierac.. dobranoc...:bye::sleep2:[/QUOTE] Dobranoc Dario :bye: Ja też już znikam ,do jutra :calus: Quote
iwa63 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Wpadłam życzyć Szczęśliwego Nowego Roku i na fotki się załapałam,podzielam zdania wszystkich bo niezła sztuka jesteś ,tylko nie rozumie o co chodzi z tymi latami, bo na moje oko to ja bym Ci nie dała więcej jak 30 Lece bo już b późno Quote
Nati28 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Hey :) Co do kretow to my tez je mamy, nic sie ie poradzi ..., a co do kanapy to mamy ze skory naturalnej i jak narazie jest cala ;) Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Dzien dobry sobotnio chociaz czuje sie jakby poniedzialek byl..;) Iwa dziekuje i nawzajem:) pochlebiasz mi z tymi latami...heh Nati mozna z nimi powalczyc na allegro sa rozne przedmioty odstraszajace dla kretow myszy i innych gryzoni...;) Hej Doti:loveu: bola mnie dziasla cos zjadlam ostrego i se je podraznilam musze w necie poszukac czym to plukac...:roll: a po zatym rano wstalam iiii snieg zobaczylam sypie mocno ciekawe na jak dlugo sie utrzymie... Quote
eria Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ja się załamałam wstając dzisiaj jak zobaczyłam to za oknem brrrrrr ;) Quote
Yoko2009 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Witam w nowym roczku i dużo szcześcia życzę:) Quote
*Jot* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Hej Daria ! Jak tam,dziąsła jeszcze bolą? :cool3: Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 No wlasnie Jola bola jak cholera.. az mnie nos boli..bo to bola gorne dziasla..:roll: Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Cze Yoko i Princes dziekuje i nawzajem:) Quote
dysia-u Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Cześć Daria pozdrowienia noworoczne coś ty takiego ostrego jadła że aż dziąsła podrażnione? żyletke czy co?! Najlepszy jest żel SACHOL Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Hej Ula,wlasnie nie wiem.. spalam teraz juz ich tak nie czuje...moze tabletka tez pomogla... Quote
*kleo* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Cześć Daria :) Jak zwykle u Ciebie miałam najwięcej do nadrobienia :roll::evil_lol: Na krety znam jeden bardzo dobry środek, wabi się Tina :evil_lol: A Joli na pocieszenie powiem, że u nas na podwórku kiedyś ścięli wierzbę i został sam pieniek, ale po jakimś czasie wypuściła nowe gałązki i taki fajny krzakor się zrobił :p Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Klaudia a co Ty, dzis malo gadali:) no to pozycz te Tine na wiosne zapolujemy na krety;) no widzi nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.. jeszcze jej urosną fajne krzaki i bobrom bedzie dziekowac:) Quote
*kleo* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ale mnie od wczoraj popołudnia nie było :eviltong: Polująca Tina to niezłe widowisko, tylko że przy okazji cały trawnik przeorany wzdłuż i wszerz ;) Ona słyszy jak kret chodzi pod ziemią i potrafi się wkopać do 3/4 długości swojego ciała :evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Klaudia,u mnie też te wierzby odrastają,ale następnej zimy bobry znowu je ciachają :angryy:A bobrom to na pewno nie podziękuję :lmaa: U Ciebie Tina poluje na kreciska u mnie Rubin i Bello :lol: Quote
karkakarka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Hejka :) A ja nie mam krecika - tylko nornicę na działeczce :) I od wyganiania jest dziadek heh Quote
*kleo* Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='karkakarka']Hejka :) A ja nie mam krecika - tylko nornicę na działeczce :) I od wyganiania jest dziadek heh[/QUOTE] Nornicę Tina też załatwi :evil_lol: Kiedyś mojej mamie żywą przyniosła. Quote
Pegaza Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Nie ucieklam bylam sie myc i przy okazji psy wyczesalam do lozka:evil_lol: zeby rano znow wstaly i poczochrane wygladaly..;) Quote
Recommended Posts