Pegaza Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 No tez je lubie i ciagle je podzeram.. kuna chcialam do Yoko wejsc i sie nie udaje chyba reszte galerii jutro popoludniu obskocze;) Quote
*Jot* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Już Cie nie ma.....w łóżeczku harce.... :eviltong::eviltong::eviltong: Dobranoc :multi: Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='jot11']Już Cie nie ma.....w łóżeczku harce.... :eviltong::eviltong::eviltong: Dobranoc :multi:[/QUOTE] No raczej że harce :evil_lol: inaczej tak szybko by nie zniknęła ;) Quote
iwa63 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witamy śliczne dziewczynki a może by tak jakieś foteczki? Quote
*Jot* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Viky i Ja']No raczej że harce :evil_lol: inaczej tak szybko by nie zniknęła ;)[/QUOTE] :turn-l::turn-l::turn-l: Rano znowu późno wstanie i powie,że pospała sobie :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Viky i Ja']No raczej że harce :evil_lol: inaczej tak szybko by nie zniknęła ;)[/QUOTE] no przecie nie zasypała gruszek w popiele ! młoda dziołcha hihi Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Viky i Ja']No raczej że harce :evil_lol: inaczej tak szybko by nie zniknęła ;)[/QUOTE] no przecie nie zasypała gruszek w popiele ! młoda dziołcha hihi :evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiecie , pisze w tych galeriach a tu jakieś dziadostwo mi sie robi , albo dziwnie się cytuje albo wogóle posty giną. Quote
Marzena* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='jot11']:turn-l::turn-l::turn-l: Rano znowu późno wstanie i powie,że pospała sobie :turn-l::turn-l::turn-l:[/QUOTE] [quote name='dysia-u']no przecie nie zasypała gruszek w popiele ! młoda dziołcha hihi[/QUOTE] Harce musiały się mooocno przedłużyć bo Daria teraz odsypia :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Viky i Ja']Harce musiały się mooocno przedłużyć bo Daria teraz odsypia :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć Daria,do wieczora wygrzebierz się z tego łóżka? :diabloti: Quote
Pegaza Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Czolem:) dziewczyny jak Wy mnie czytacie..:roll:pisalam ze ide rano do roboty u kogos na galerii chyba Joli albo Marzeny.. dlatego tez rano mnie nie bylo..teraz co przyszlam bylam z psami, zjadlam obiad i ide sie polozyc bo mnie plecy napierd.. aa moj paznokiec mi sie ulamal... jutro ide tipsa przykleic..ja wiedzialam ze tak bedzie bo tym razem robil mi kto inny i sie fachowo do tego nie przylozyla.. no no a co zazdroscicie:eviltong: to tez korzystajcie;) fotki hmm psow zadnych nie mam.. Quote
iwa63 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Witamy A ja dzisiaj miałam wolne,trochę dychłam ,odpoczywaj a później wpadnij do mnie na nowe fotki Buziole dla dziewczynek Quote
Truska34 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='jot11']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć Daria,do wieczora wygrzebierz się z tego łóżka? :diabloti:[/QUOTE] Cześć Darunia! U mnie kryminał, a u Ciebie widzę jakiś serial erotyczny:eviltong: Tylko nie wiem, która bohaterka ma lepiej. Ta z mojego, czy ta z Twojego filmu? A wpadłam tylko Cie pozdrowić i zaprosić do solarium:lol: Pa! Fajnie, że u Pipi to nic poważnego..... Quote
niunka04 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dzien Dobry;) a raczej wieczór;) Kurcze do wieczora w łóżku;) Quote
Marzena* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Pegaza']Czolem:) dziewczyny jak Wy mnie czytacie..:roll:pisalam ze ide rano do roboty u kogos na galerii chyba Joli albo Marzeny.. dlatego tez rano mnie nie bylo..teraz co przyszlam bylam z psami, zjadlam obiad i ide sie polozyc bo mnie plecy napierd.. aa moj paznokiec mi sie ulamal... jutro ide tipsa przykleic..ja wiedzialam ze tak bedzie bo tym razem robil mi kto inny i sie fachowo do tego nie przylozyla.. no no a co zazdroscicie:eviltong: to tez korzystajcie;) fotki hmm psow zadnych nie mam..[/QUOTE] Dobra, dobra Daria do roboty ??? :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Truska34']Cześć Darunia! U mnie kryminał, a u Ciebie widzę jakiś serial erotyczny:eviltong: Tylko nie wiem, która bohaterka ma lepiej. Ta z mojego, czy ta z Twojego filmu? A wpadłam tylko Cie pozdrowić i zaprosić do solarium:lol: Pa! Fajnie, że u Pipi to nic poważnego.....[/QUOTE] Edzia na zmiany będzie-raz erotyk,raz kryminał.Tylko,żeby się akcja super rozwijała.No i może jakieś foteczki :eviltong: Quote
Marzena* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='jot11']Edzia na zmiany będzie-raz erotyk,raz kryminał.Tylko,żeby się akcja super rozwijała.No i może jakieś foteczki :eviltong:[/QUOTE] Szczególnie z tego erotyku Darii :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Cwintuchy jedne fotkow im zachciewa:eviltong: Edyta to zalezy co kto lubi kryminaly czy ero..no romansidla;) oj ale Ty tak daleko mieszkasz to na 10 minut mi sie nie oplaca dajesz karnet darmowy na caly miesiac?:eviltong: dziewczyny umieram..tak zle sie czuje ze chyba zejde juz z tego padolu...;) chyba przesadzilam z kolacją i najchetniej bym sie jej pozbyla:roll: a dwa zmeczenie po robocie nie przeszlo..chyba pojde spac... Quote
niunka04 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 po dobrym jedzeniu wskazany jest sen;) Quote
ewa2909 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Daria może po tym wczorajszym masarzu plecków męża tak Ci niedobrze??????No tak wiesz,na 9 miesięcy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A tak na poważnie to może jakąś jelitówke podłapałaś?U nas panowała przed świętami:shake: Oj chodź Cię przytule moja Ty bido:calus: Quote
*kleo* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cześć Daria :multi: Ja tam zawsze po jedzonku albo drzemka, albo spacer z piesami :p Quote
*Jot* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Pegaza']Cwintuchy jedne fotkow im zachciewa:eviltong: dziewczyny umieram..tak zle sie czuje ze chyba zejde juz z tego padolu...;) [/QUOTE] Tylko i wyłącznie o te fotki chodzi,o nic innego :evil_lol: Nie waż mi sie więcej tak pisać,że zejdziesz z tego padołu :mad::mad: Przyjść do Ciebie...? :mad::mad: [quote name='*kleo*']Cześć Daria :multi: Ja tam zawsze po jedzonku albo drzemka, albo spacer z piesami :p[/QUOTE] Po jedzonku to tylko spanko :diabloti: Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ja jestem po masażu plecków bo mnie coś strzyknęło. eeee w tym wieku jak nie strzyka to sie człek boi. Ale mój juz sie wyspecjalizował w masażu , dobry jest skubany hihi Niech więc strzykaaaa Quote
Recommended Posts