*Jot* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='Pegaza']Be ile 15 stron niemozliwe.. pewnie o glupotach pisalysmy;) Ula chyba u Joli pisalam cos o Pipi...[/QUOTE] Daria,jak możesz pisać,że o głupotach pisałyśmy :angryy: My same madrości wygłaszamy :eviltong: Wyprasowałaś już? :diabloti: Quote
dysia-u Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 u weta byLaś? ale u nas ziąb brrrr wróciłyśmy ze spaceru i grzejemy się przy kominku. Pasowało by ją wyprać ale przez święta taaakie lenistwo mnie ogarnęło i trzyma do dziś Quote
Pegaza Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Hej Bondziki:loveu: Jola no ba nic tylko z nas przyklad brac...:evil_lol: nie wyprasowalam pranie stoi tak jak stalo przyszedl m i juz 0 roboty bylo.. Ula bylam i nie bylam..bo nie bralam Pipi gdyz sie tam dodzwonic nie umialam a sie okazalo ze maja rozladowane fony,ale przy okazji wzielam cos potrzebujacego dla Liv..a jutro z rana jedziemy do niego.. Quote
Pegaza Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Bylam dzis na godzine przed zamknieciem i co sie okazalo przepuklina.. wetka inna mowila ze to nie przepuklina:roll: ten znow ze przepuklina.. na dzien dzisiejszy zabieg nie jest konieczny bo nie zagraza jej zyciu ale po nowym roku zdecyduje sie to operowac.. mowi ze jeden szew bedzie..bo to malutkie jest... Quote
Marzena* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dobrze, że tylko przepuklina. ja dziś u Carmen też wyczułam gulę na boku ale mam nadzieję że to po szczepieniu które miała 19-12. Jak po Nowym Roku nie zejdzie to też ide do weta :( Quote
*Jot* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No to dobrze,że to nic poważniejszego i nie musisz sie aż tak zamartwiać :loveu: Quote
dysia-u Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wiesz co Daria , dobrze że to "tylko "przepuklina ale mysle że zostawiona sama sobie to też nie jest nic dobrego. albo bedzie się powiekszać albo ona sama sobie to uszkodzi Quote
*kleo* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Hej Daria :) Dobrze, że tylko przepuklinka, a nie jakaś grubsza sprawa Quote
dzasta Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Przepuklina to w sumie rutynowy zabieg ale o Yorki one są takie małe zawsze drżę dobrze że moja Gabicha to okaz zdrowia. A gulka po szczepieniu może być ale trzeba to kontrolować bo takie gulki nieraz bywają nie bezpieczne! A co tak poza tym u Was Śląskie Dziewczyny ? Quote
karkakarka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hej Daria :D Bidulko martwiłaś się o nas :roll: a tu u was przepuklina :shake: I podobno śniłyśmy się tobie:cool3: - a chociaż fajne w tym śnie byłyśmy :evil_lol: Marzenka - Tola też miałą gulkę po szczepieniu, masuj jej ten bok to powinno się ładnie rozejść, u Tolki była aż przez 2 tygodnie :crazyeye: Quote
Pegaza Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Hej dziewczyny:) dzis se pospalam do 9 .... potem se skoczylam do fotografa nawet fajne fotke mam...porownujac siebie z przed 10 lat nie uwierzycie ale tamto stare zdjecie wyglada jakbym byla o 10 lat starsza anizeli mlodsza haha sama siebie bym nie poznala..katastrofa mowie Wam zeby tak kiedys wygladac hahah Pipi jak narazie spoko:) tez sie boje tego zabiegu bo zdecydowalam sie jeszcze żeby jej zęby wyczyscic przy okazji i bedzie do tego usypiana, bo niby do tej przepukliny nie musialaby miec calkowitego uspienia, gdyz to jest moment ten zabieg i po sprawie..ale zawsze strach jest zeby jej sie przy zabiegu cos nie stalo..i zeby sie wybudzila..:roll: prasowanie dalej stoi musze sie za nie wziasc w koncu... ale najpierw bede gotowac bigos..wiec zara znikam... Was odwiedze z wieczora...:) aa tej sukienki nie biore przejrzalam allegro i jedna babka tez je miala i na innej modelce wygladala brzydko i sie boje ze tak samo bedzie wygladac na mnie...:roll: jak bede miec chwile to wpadne wczesniej ale najpierw moje obowiazki domowe..;) Quote
Pegaza Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Tolinki no ja Was chyba w tym snie odwiedzilam bo gdzies bylam przejazdem i wpadlam ale nie wiem czemu tak jakby to na statku bylo..:D takie glupoty sie czasem snia... Quote
Pegaza Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 AA na dzialke sie wybieram albo w sylwka albo w nowy rok:) bo juz chcialam Was wczesniej napisac ale zapomnialam... Quote
karkakarka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 U mnie też prasowanie czeka- podrzucić ci trochę :) A co ty w zimę będziesz robić na działce? Quote
Pegaza Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Nie dziekuje juz mam dosyc.. a jade zobaczyc czy wsio tam oki... Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='karkakarka']U mnie też prasowanie czeka- podrzucić ci trochę :) A co ty w zimę będziesz robić na działce?[/QUOTE] U mnie też się coś znajdzie ;) Daria chcesz jeszcze moje poprasować ??? Quote
Nati28 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witamy wieczorkiem i zapraszamy zaraz na fotki ;) Quote
*Jot* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cześć Daria :multi: Jeszcze prasujesz? Rzuć to w kąt :eviltong: Quote
ewa2909 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Widze że duzżo tego prasowania u Ciebie bo jeszzcze Cię nie ma. ze z zimniej i śliskiej jak djabli Łodzi:shake:.Dzisiaj zaliczyłam glebe:mad: Quote
Pegaza Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Prasowania bylo sporo +posciel ale juz zrobione dawno.. bigos gotowalam przecie pisalam wiec musialam go wykonczyc przyprawic i takie tam..pozmywac..:) u nas miejscami tez gladko.. z cukierkami przyszlam..;) cos mi ostatnio znow slodkie wchodzi ...:roll: [IMG]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/113/11358.jpg[/IMG] Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Daria znowu na noc o jedzeniu gadasz i ja będę głodna :-(:angryy: Quote
*Jot* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Daj mi te galaretki,uwielbiam je :lol: Idę zdjęcia u siebie dodać :lol: Quote
Recommended Posts