Pegaza Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 W imieniu Livki dziekuje za zyczenia :loveu: jestem taka zagoniona ze szkoda gadac...nie mam w dalszym ciagu nic kupione dla cory poszlam do empiku a tam ksiazki niet..popoludniu zostanie mi tesco..a jak nie to allegro i sie modlic by doszlo na czas... a zapomnialam Wam napisac ze wczoraj spotkalam robotnikow, oni u nas w klatce i w piwnicy przebieralnie sobie zrobili:evil_lol: panowie mi dzien dobry zaczeli mowic i pierwszy raz slyszalam jak ktos o nas powiedzial aa to ta wielka rodzina idzie :D a dzis wchodzac z tą moją wielka rodziną do klatki znow ich spotkalam oczywiscie jeden z nich szybko probowal wciagnac spodnie na majtochy i z takim wyszczezonym usmiechem sie pyta czy Soma gryzie to ja mu na to a ma co ugryzc?:evil_lol: koledzy jego pokladali sie z smiechu i jeden mowi, ze trafilam bo faktycznie nie ma co....:D. i to tyle lece obiad konczyc z psami i na jazdy, potem tesco nie wiem kiedy wroce.... kiedys....;) Quote
*kleo* Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wszystkiego naj naj naj dla Livki!!! :new-bday::tort: Quote
Truska34 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 To i my się do życzeń dla Livki dołączamy :tort: :BIG: :bday: :new-bday: Sto lat maleńka! Daria, a ten Twój torcik wygląda na baaardzo smakowity. Sama taki ukręciłaś? A i zapomniałam dodać, choć nie wypada przy święcie, że mnie ten wyświetlający się wszem i wobec mikołaj, co to allegro chyba reklamuje, do szału doprowadza!!!!! Quote
dysia-u Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 o paznokciach i fryzjerze pamiętałam ale o urodzinkach zabyłam buuuu ale nadrabiam i mizianko wysyłam. Daria ale sie uhahałam jak sobie wyobraziłam some i... hihi miał gosciu stracha dziś ziąb u nas brrrr -9 u mnie pomidorówka i sznycelki z marchewką gotowaną. Kto ma smaka ? zapraszam Quote
*Jot* Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 No to ja się zapisuję na obiadek.W ogóle na te sznycelki.:multi: Byłam w mieście,poszłam do koleżanki i obiad przywiozłam sobie od niej :eviltong: Nie musiałam gotować :eviltong: Quote
Yoko2009 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Viky i Ja']Ja w mieście byłam dzisiaj i jutro też muszę bo mi jeszcze prezentu dla taty brakuje, no i przypomniałam sobie że mój mężuś -Daruś ma w sobotę imieniny więc jeszcze coś dla niego potrzebuję :roll:[/QUOTE] Mój też jest Daruś:):) i również brak mi pomysłu na prezent dla niego:( Quote
Yoko2009 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hej hej my również życzymy solenizantce wszystkiego naj naj naj:):):) Quote
tigrunia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Cześć z wieczora :multi: I co - nie chciał Pan murarz, żeby go ugryzła ? :roll: :diabloti: Podzwoń po księgarniach jak Ci się nie chce jeździć - ja tak w zeszłym roku robiłam przed Świętami :cool3: No ale książki i tak nigdzie nie było :angryy: Quote
Pegaza Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Dziekujemy za zyczonka:loveu: Livka buziaka Wam przesyla;) ja dzis mialam na szybko spagetii... Edyta niestety ja takich torcikow nie robie... heh najlepsze jest to ze wyszlam i ktorys tam mi sie przygladal heh a ja myslalam czy to ten heh co go Soma miala ugryzc..bo w tej klatce nie swieci swiatlo i z rana za bardzo tam nie widac... Quote
Pegaza Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 A namierzylam pana ktory sprzedaje zywe choinki hehe i juz sobie obkukalam rozne drzewka tylko moj bedzie mial chwile to tam podjade autem.. mam prezent dla mojego i dla mlodej czesciowo:) Quote
tigrunia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja prezenty też już mam :multi: Po ile choinki u Ciebie Daria ? Jaką kupujesz? Quote
Pegaza Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 od 20 do 100:) taką duzą szlo nawet za 50 zeta wyciagnac facet byl wyjatkowo ugodowy co do cen heh Quote
tigrunia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Dla mnie to to za szybko odpada :shake: Wolę jodłę .. w zeszłym roku miałam kaukaską ale kiedyś mamcia kupiła syberyjską - ta to dopiero fajna była :loveu: Quote
karkakarka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Boże, ja to tych drzewek w ogóle nie odróżniam :oops: Quote
dzasta Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A ja mam właśnie Jodłę Syberyjską podobno bo ja się nie znam ale meteczkę ma z podpisem skąd ona i kim ona jest :D Wszystkiego Naj Dla Livki ja mam jakieś problemy z Netem bo nas ostro zawiało :D Ja prezentów jeszcze nie mam cholibcia tzn dla Artura mam ale dla reszty dopiero w weekend będę kupować :) Quote
Pegaza Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Be on mial rozne choinki..akurat kobieta pytala o swierk i jej pokazywal.. Karina witaj w klubie hehe dziekujemy:) Justyna wrocilam z spaceru Livka juz miala taką trzesawke, Pipi byla bardzo zadowolona, Somie do domu sie tez wracac nie chcialo jutro ma obiecany pojedynczy spacer dluzszy... Quote
Nati28 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='karkakarka']Boże, ja to tych drzewek w ogóle nie odróżniam :oops:[/QUOTE] Moj tata jest lesniczym wiec ja niestety jestem "zmuszona" odrozniac te drzewka ;) Quote
Pegaza Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Jee Nati sie masz fajnie:) czyli z natura jestescie na "Ty";) Quote
dysia-u Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Pegaza']Jee Nati sie masz fajnie:) czyli z natura jestescie na "Ty";)[/QUOTE] mój mąż jest stolarzem ale z moją wiedzą krucho Quote
Nati28 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Pegaza']Jee Nati sie masz fajnie:) czyli z natura jestescie na "Ty";)[/QUOTE] Z natura to my jestesmy bardzo na "Ty", las w kolo domu, zwierzeta pod plotem :evil_lol: Kiedys jak bylam mala to milismy dzika takie malutkiego (tata uratowal z pozaru) ale jak urosl to go wypuscilismy na wolnosc :lol: Quote
ewa2909 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla LIVKI:loveu::loveu::loveu: Daria ja też od 3 dni latam za książkami dla młodej.Na allegro są ale boje sie że już mi nie dojdą:shake:. Chyba pujde z a rada Beaty i zaczne dzwonić po księgarniach. Co kupiłaś mężowi?Ja nie mam pomysła,bo dopiero mu kupowałam na urodzinki(15.12) Quote
Pegaza Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Dzieki Ewa:loveu: wlasnie ksiazke i swetr hihi Quote
Marzena* Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='dysia-u']mój mąż jest stolarzem ale z moją wiedzą krucho[/QUOTE] A mój tato od 25 lat jest pszczelarzem-pasjonatem a ja miodu nie odróźniam :) U mnie prezenty już prawie w komplecie, jeszcze tylko imieninowy dla m i coś pod choinkę dla dziewczynek ;) Quote
Recommended Posts