Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W imieniu Livki dziekuje za zyczenia :loveu:

jestem taka zagoniona ze szkoda gadac...nie mam w dalszym ciagu nic kupione dla cory poszlam do empiku a tam ksiazki niet..popoludniu zostanie mi tesco..a jak nie to allegro i sie modlic by doszlo na czas...
a zapomnialam Wam napisac ze wczoraj spotkalam robotnikow, oni u nas w klatce i w piwnicy przebieralnie sobie zrobili:evil_lol: panowie mi dzien dobry zaczeli mowic i pierwszy raz slyszalam jak ktos o nas powiedzial aa to ta wielka rodzina idzie :D
a dzis wchodzac z tą moją wielka rodziną do klatki znow ich spotkalam oczywiscie jeden z nich szybko probowal wciagnac spodnie na majtochy i z takim wyszczezonym usmiechem sie pyta czy Soma gryzie to ja mu na to a ma co ugryzc?:evil_lol: koledzy jego pokladali sie z smiechu i jeden mowi, ze trafilam bo faktycznie nie ma co....:D.
i to tyle lece obiad konczyc z psami i na jazdy, potem tesco nie wiem kiedy wroce.... kiedys....;)

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To i my się do życzeń dla Livki dołączamy :tort: :BIG: :bday: :new-bday:
Sto lat maleńka! Daria, a ten Twój torcik wygląda na baaardzo smakowity. Sama taki ukręciłaś?
A i zapomniałam dodać, choć nie wypada przy święcie, że mnie ten wyświetlający się wszem i wobec mikołaj, co to allegro chyba reklamuje, do szału doprowadza!!!!!

Posted

o paznokciach i fryzjerze pamiętałam ale o urodzinkach zabyłam buuuu
ale nadrabiam i mizianko wysyłam. Daria ale sie uhahałam jak sobie wyobraziłam some i... hihi miał gosciu stracha
dziś ziąb u nas brrrr -9
u mnie pomidorówka i sznycelki z marchewką gotowaną. Kto ma smaka ? zapraszam

Posted

No to ja się zapisuję na obiadek.W ogóle na te sznycelki.:multi:
Byłam w mieście,poszłam do koleżanki i obiad przywiozłam sobie od niej :eviltong: Nie musiałam gotować :eviltong:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Ja w mieście byłam dzisiaj i jutro też muszę bo mi jeszcze prezentu dla taty brakuje, no i przypomniałam sobie że mój mężuś -Daruś ma w sobotę imieniny więc jeszcze coś dla niego potrzebuję :roll:[/QUOTE]

Mój też jest Daruś:):) i również brak mi pomysłu na prezent dla niego:(

Posted

Cześć z wieczora :multi:
I co - nie chciał Pan murarz, żeby go ugryzła ? :roll: :diabloti:
Podzwoń po księgarniach jak Ci się nie chce jeździć - ja tak w zeszłym roku robiłam przed Świętami :cool3: No ale książki i tak nigdzie nie było :angryy:

Posted

Dziekujemy za zyczonka:loveu: Livka buziaka Wam przesyla;)
ja dzis mialam na szybko spagetii...
Edyta niestety ja takich torcikow nie robie...

heh najlepsze jest to ze wyszlam i ktorys tam mi sie przygladal heh a ja myslalam czy to ten heh co go Soma miala ugryzc..bo w tej klatce nie swieci swiatlo i z rana za bardzo tam nie widac...

Posted

A namierzylam pana ktory sprzedaje zywe choinki hehe i juz sobie obkukalam rozne drzewka tylko moj bedzie mial chwile to tam podjade autem..

mam prezent dla mojego i dla mlodej czesciowo:)

Posted

A ja mam właśnie Jodłę Syberyjską podobno bo ja się nie znam ale meteczkę ma z podpisem skąd ona i kim ona jest :D

Wszystkiego Naj Dla Livki ja mam jakieś problemy z Netem bo nas ostro zawiało :D

Ja prezentów jeszcze nie mam cholibcia tzn dla Artura mam ale dla reszty dopiero w weekend będę kupować :)

Posted

Be on mial rozne choinki..akurat kobieta pytala o swierk i jej pokazywal..
Karina witaj w klubie hehe
dziekujemy:) Justyna

wrocilam z spaceru Livka juz miala taką trzesawke, Pipi byla bardzo zadowolona, Somie do domu sie tez wracac nie chcialo jutro ma obiecany pojedynczy spacer dluzszy...

Posted

[quote name='karkakarka']Boże, ja to tych drzewek w ogóle nie odróżniam :oops:[/QUOTE]

Moj tata jest lesniczym wiec ja niestety jestem "zmuszona" odrozniac te drzewka ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Jee Nati sie masz fajnie:) czyli z natura jestescie na "Ty";)[/QUOTE]

Z natura to my jestesmy bardzo na "Ty", las w kolo domu, zwierzeta pod plotem :evil_lol:

Kiedys jak bylam mala to milismy dzika takie malutkiego (tata uratowal z pozaru) ale jak urosl to go wypuscilismy na wolnosc :lol:

Posted

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla LIVKI:loveu::loveu::loveu:
Daria ja też od 3 dni latam za książkami dla młodej.Na allegro są ale boje sie że już mi nie dojdą:shake:.
Chyba pujde z a rada Beaty i zaczne dzwonić po księgarniach.
Co kupiłaś mężowi?Ja nie mam pomysła,bo dopiero mu kupowałam na urodzinki(15.12)

Posted

[quote name='dysia-u']mój mąż jest stolarzem ale z moją wiedzą krucho[/QUOTE]

A mój tato od 25 lat jest pszczelarzem-pasjonatem a ja miodu nie odróźniam :)

U mnie prezenty już prawie w komplecie, jeszcze tylko imieninowy dla m i coś pod choinkę dla dziewczynek ;)