Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']dziewczyny cos Wam powiem na koniec dostalam fona od mojego ze :odpalil samochod wyszedl by oczyscic szyby i wtedy auto sie zamknelo razem z dokumentami, zapalone...m-a sie nie ma jak dostac do srodka, zapasowy pilot w domu, jest pozna godzina sasiadzi spia juz pewnie..poprostu na koniec pechowego dnia 13-tego - bajka:roll:[/QUOTE]

Wspolczuje, my tez kiedys mielismy podobna sytuacje...

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']BU!
Ja kiedyś dziecko zatrzasłam z kluczykami :roll: 8 miesięcy miał mój Sebek wtedy....:oops:[/QUOTE]

Karina dobra jesteś :evil_lol:

A ja w ubiegłym roku wracając z pracy (23 km do domu) zatrzasnęłam torebkę a w niej telefon i spora gotówka bo wypłaciłam z banku połowę kwoty na zakup działki ;) Wieczór ja w tych rejonach mieszkałam od 2 m-cy, nieznałam nikogo, jedyny nr telefonu jaki pamiętałam to do męża a on w pracy, pod ziemią :( Do domu po klucz zapasowy nie miałam jak jechać bo nie miałam ani grosza w kieszeni - wszystko w torebce, zreszta bałam się, że ktoś mi tą torebkę skubnie bo tak zachęcająco wyglądała na tym siedzeniu ;)
Dwóch facetów próbowało mi wyłamać zamek w drzwiach, ale marni z nich włamywacze bo się nie udało. W rezultacie czekałam na parkingu prawie 5 godzin aż mój m skończy zmianę, jeden z tych niedoszłych włamywaczy do niego zadzwonił i mój mężuś przyjechał z zapasowym kluczem:) Możecie sobie wyobrazić jak mnie ucieszył jego widok :evil_lol:

Posted

Dario pojechałaś po M? :cool3:
Jeśli tak to mam nadzieję,że wróciłaś do domku :diabloti:
Ale miałaś zakończenie niedzieli :cool3:
Pozdrowionka :multi:

Posted

Cze dziewczyny:)

no udalo sie mojemu macgaiverowi:D
dostal sie zawodowo drutem drzwi otworzyl..
to widze ze Wy tez mieliscie podobne przygody z autem;)

przyszlam do domku obiadek wczorajszy zrobiony zaraz se odgrzeje a potem jade z kolezanką do ikea:)

Posted

Cześć Daria! Wpadłam tylko na chwilę, bo grypa mnie dopadła, mam nadzieję, że nie świńska, bo w świnkach to teraz Klaudia się specjalizuje;). Jak się wykuruję, to przyjdę na dłużej...

Posted

[quote name='Truska34']Cześć Daria! Wpadłam tylko na chwilę, bo grypa mnie dopadła, mam nadzieję, że nie świńska, bo w świnkach to teraz Klaudia się specjalizuje;). Jak się wykuruję, to przyjdę na dłużej...[/QUOTE]
no to zdrowka zycze zebys przed swietami wyzdrowiala, bo co to za swieta w lozku....chociaz tez tam moze byc milo;)

Posted

Witam:)
a ja do Katowic mam blisko ale samochodem...;)
Jola ksiazek w ikea nie ma;)
wpadlam jesio na kawe i w odwiedzinki do mojej Tosienki:loveu:
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/5cbca5fb94.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Truska34']Cześć Daria! Wpadłam tylko na chwilę, bo grypa mnie dopadła, mam nadzieję, że nie świńska, bo w świnkach to teraz Klaudia się specjalizuje;). Jak się wykuruję, to przyjdę na dłużej...[/QUOTE]
I się na mnie zemściły te świnki, bo mnie też choróbsko dopadło, z resztą pół grupy u mnie chore. A po wydziale chodzi żart, że moda na świńską grypę się skończyła, teraz trendy jest kozia :eviltong:

Cześć Daria :multi:

Posted

A wiesz Dario,że byłam kiedyś w Ikei w Gdańsku!:eviltong:
Nie ma ksiązek ,ale jest duuuuuuuuuuzo innych ekstra rzeczy ;)
Pisz co kupiłaś :mad:

Śliczna dzidzia :loveu::loveu:

Posted

[quote name='karkakarka']BU!
Ja kiedyś dziecko zatrzasłam z kluczykami :roll: 8 miesięcy miał mój Sebek wtedy....:oops:[/QUOTE]
To jest mało .. Łukiego siory córki same się zamknęły z kluczykami w środku :crazyeye: :shake: A byli wtedy na działce, daleko od domu, kluczy zapasowych brak, dzieci w szoku i nie docierały do nich komunikaty typu "naciśnij guzik" :shake: :evil_lol: W końcu jakoś im się udało, ale było gorrąco :evil_lol:

Cze Daria :loveu:

Ikee też mam daleko :-( Albo Gdańsk 170 km albo Poznań 150 :roll:

Posted

Asia witaj faktycznie dawno Cie nie bylo..:loveu:.
no pamietam ze cos pisalas na ten temat..oj taka zalatana jestes?
jak tam obrona? chyba to byla?

a ja zara lece do fryzjera 3 godziny napewno odsiedze...a potem mam jazdy wiec chyba spotkamy sie pozno..pa;)