Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja się już nie zachwycam, bo zjadałam dziś porządny obiad :eviltong:

Wczoraj byłam w maku na wiesiu (BE widzisz to co napisałam? na wiesiu!!)

O, nie widziałam zdjęć. Jaki fajny rozczochraniec :loveu: Dobre to mleko?

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2664.jpg[/url] :loveu: :loveu: :loveu:
Cześć Daria :multi:

[quote name='Magda']A ja się już nie zachwycam, bo zjadałam dziś porządny obiad :eviltong:

Wczoraj byłam w maku na wiesiu (BE widzisz to co napisałam? na wiesiu!!)

O, nie widziałam zdjęć. Jaki fajny rozczochraniec :loveu: Dobre to mleko?[/QUOTE]

Ja na Twoim miejscu akcent dałabym na MAKU :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise](Wiesia nie jadłam, ale wierna jestem McChickenowi) :loveu:[/COLOR]

Posted

[quote name='madziasto4']
Ja mam jutro mieloniaki. Fidlasta, wpadasz do mnie? :cool3:
[/QUOTE]

zdążę jeszcze?????

rolady zrobione, kapusta czerwona też. i od tego robienia odechciało mi sie jedzenie, więc jutro na obiad zjem Big Mac'a :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']heheh no i dobrze nie bedzie mi tu dziewczyna glodna siedziec juz do kuchni wymarsz;)[/QUOTE]
Melduję posłusznie, że głodna dziś nie chodziłam, jednak obiad się znalazł :p Do współlokatorki przyjechał jej chłop i postał przy garach, no i się załapałam na talerz spaghetti z dokładką :multi:

Posted

[quote name='*kleo*']Melduję posłusznie, że głodna dziś nie chodziłam, jednak obiad się znalazł :p Do współlokatorki przyjechał jej chłop i postał przy garach, no i się załapałam na talerz spaghetti z dokładką :multi:[/QUOTE]

U mnie też dziś mężczyzna w kuchni rządził :evil_lol:
Bardzo lubię jak mój szanowny małżonek gotuje :)

Posted

[quote name='Viky i Ja']U mnie też dziś mężczyzna w kuchni rządził :evil_lol:
Bardzo lubię jak mój szanowny małżonek gotuje :)[/QUOTE]

Można wtedy siedzieć na dg i czekać aż M obiad poda :evil_lol:
Pozdrawiam :multi:

Posted

[quote name='Magda']Wybacz, ale nie zmarnowałabym go na Ciebie hihi :evil_lol:[/QUOTE]
:crazyeye: Ćwinia :obrazic:
[quote name='Pegaza']Wladza malibu jeszcze nie pila?:D
aaa wladza jesio nie ma 18 stu lat hehhe[/QUOTE]
Daria Ty w cuda wierzysz? Teraz się nei czeka z alkoholem do 18 :evil_lol:
[quote name='madziasto4']Wiesiu dobry, [B]ale wolę McChickena[/B] jak już mnie najdzie ochota na niezdrową żywność :p
Ale tortillę na przykład wolę moją własną niż tę z Maca :razz:[/QUOTE]
O, o widzisz Władzo!! 2:1 dla McChickena :loveu::loveu::loveu: :multi:

Cześć Daria :multi:

Posted

[quote name='Viky i Ja']U mnie też dziś mężczyzna w kuchni rządził :evil_lol:
Bardzo lubię jak mój szanowny małżonek gotuje :)[/QUOTE]
[quote name='Doti1986']U mnie to mąż gotuje bo stwierdził że się musi nauczyć a ja nie protestuję bo nie powiem że jest mi to na rękę:evil_lol:[/QUOTE]
Ale macie dobrze, ja się niedawno chłopa skutecznie pozbyłam to teraz co do gotowania muszę na łaskę "współlokatorkowych" facetów liczyć :evil_lol:

Posted

Cze wszystkim niedzielnie:)
a ja mam drugie danie juz gotowe a teraz sie rosol gotuje ...
od rana odrabiam zadania domowe znaczy pomagam zeby nie bylo...:) a jeszcze musze pouczyc dziecka maty wrrr kiedy beda juz wakacje...eh
a moj M to gdzies z karabinem dzis biega...
i to tyle...

Posted

Ja obiadu dziś nie robię :cool1: Do pracy idę na 14-16 więc po pracy na miasto coś zjeść skoczymy i do kina na 17:20 idę na 2012 a jeśli nie zdążę to na 17:40 na Nigdy nie mów nigdy a jeśli i na to nie zdążę to na 18 na Fame :evil_lol: