Magda Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A ja się już nie zachwycam, bo zjadałam dziś porządny obiad :eviltong: Wczoraj byłam w maku na wiesiu (BE widzisz to co napisałam? na wiesiu!!) O, nie widziałam zdjęć. Jaki fajny rozczochraniec :loveu: Dobre to mleko? Quote
tigrunia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2664.jpg[/url] :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Daria :multi: [quote name='Magda']A ja się już nie zachwycam, bo zjadałam dziś porządny obiad :eviltong: Wczoraj byłam w maku na wiesiu (BE widzisz to co napisałam? na wiesiu!!) O, nie widziałam zdjęć. Jaki fajny rozczochraniec :loveu: Dobre to mleko?[/QUOTE] Ja na Twoim miejscu akcent dałabym na MAKU :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise](Wiesia nie jadłam, ale wierna jestem McChickenowi) :loveu:[/COLOR] Quote
tigrunia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Magda']eTam :eviltong: Chcesz się bić?[/QUOTE] Dobra, dobra - wolę już spróbować tego Wiesia :evil_lol: Quote
Magda Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A! Boisz się?:mad::evil_lol: sasasasasa:diabloti: Władzy się boimy... Quote
dzasta Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 O mleko kokosowe ale takie procentowe? Witaj Daria! Troszkę mnie nie było ale i czasu nie było :D Quote
tigrunia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Magda']A! Boisz się?:mad::evil_lol: sasasasasa:diabloti: Władzy się boimy...[/QUOTE] A jakże :loveu: Boję sie, ze wiesiem dostanę :cool1::evil_lol: Quote
Magda Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wybacz, ale nie zmarnowałabym go na Ciebie hihi :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Dzasta no ba procentowe hehe co tu sie dzieje sio mi stad :eviltong: beda mi sie tu rzucac wiesiami...makami ...heh Quote
Pegaza Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Wladza malibu jeszcze nie pila?:D aaa wladza jesio nie ma 18 stu lat hehhe Quote
madziasto4 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wiesiu dobry, ale wolę McChickena jak już mnie najdzie ochota na niezdrową żywność :p Ale tortillę na przykład wolę moją własną niż tę z Maca :razz: Quote
Kasia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='madziasto4'] Ja mam jutro mieloniaki. Fidlasta, wpadasz do mnie? :cool3: [/QUOTE] zdążę jeszcze????? rolady zrobione, kapusta czerwona też. i od tego robienia odechciało mi sie jedzenie, więc jutro na obiad zjem Big Mac'a :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Kasia']zdążę jeszcze????? [/QUOTE] Zdążysz, bo nastąpiła zmiana planów i świeżutkie mieloniaki będą jutro, a dziś byliśmy na chińszczyźnie :p Quote
Pegaza Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 U mnie tez teraz sie gotuje miecho zostaną jedynie kluchy jutro... Quote
*kleo* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Pegaza']heheh no i dobrze nie bedzie mi tu dziewczyna glodna siedziec juz do kuchni wymarsz;)[/QUOTE] Melduję posłusznie, że głodna dziś nie chodziłam, jednak obiad się znalazł :p Do współlokatorki przyjechał jej chłop i postał przy garach, no i się załapałam na talerz spaghetti z dokładką :multi: Quote
Marzena* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='*kleo*']Melduję posłusznie, że głodna dziś nie chodziłam, jednak obiad się znalazł :p Do współlokatorki przyjechał jej chłop i postał przy garach, no i się załapałam na talerz spaghetti z dokładką :multi:[/QUOTE] U mnie też dziś mężczyzna w kuchni rządził :evil_lol: Bardzo lubię jak mój szanowny małżonek gotuje :) Quote
*Jot* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Viky i Ja']U mnie też dziś mężczyzna w kuchni rządził :evil_lol: Bardzo lubię jak mój szanowny małżonek gotuje :)[/QUOTE] Można wtedy siedzieć na dg i czekać aż M obiad poda :evil_lol: Pozdrawiam :multi: Quote
Doti1986 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 U mnie to mąż gotuje bo stwierdził że się musi nauczyć a ja nie protestuję bo nie powiem że jest mi to na rękę:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Magda']Wybacz, ale nie zmarnowałabym go na Ciebie hihi :evil_lol:[/QUOTE] :crazyeye: Ćwinia :obrazic: [quote name='Pegaza']Wladza malibu jeszcze nie pila?:D aaa wladza jesio nie ma 18 stu lat hehhe[/QUOTE] Daria Ty w cuda wierzysz? Teraz się nei czeka z alkoholem do 18 :evil_lol: [quote name='madziasto4']Wiesiu dobry, [B]ale wolę McChickena[/B] jak już mnie najdzie ochota na niezdrową żywność :p Ale tortillę na przykład wolę moją własną niż tę z Maca :razz:[/QUOTE] O, o widzisz Władzo!! 2:1 dla McChickena :loveu::loveu::loveu: :multi: Cześć Daria :multi: Quote
megi82 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 witam [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2664.jpg[/URL] piękności mleczko kokosowe z procentami pycha Quote
*kleo* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Viky i Ja']U mnie też dziś mężczyzna w kuchni rządził :evil_lol: Bardzo lubię jak mój szanowny małżonek gotuje :)[/QUOTE] [quote name='Doti1986']U mnie to mąż gotuje bo stwierdził że się musi nauczyć a ja nie protestuję bo nie powiem że jest mi to na rękę:evil_lol:[/QUOTE] Ale macie dobrze, ja się niedawno chłopa skutecznie pozbyłam to teraz co do gotowania muszę na łaskę "współlokatorkowych" facetów liczyć :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ejj ja też chcę takiego co mi gotować będzie :cool1: Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Cze wszystkim niedzielnie:) a ja mam drugie danie juz gotowe a teraz sie rosol gotuje ... od rana odrabiam zadania domowe znaczy pomagam zeby nie bylo...:) a jeszcze musze pouczyc dziecka maty wrrr kiedy beda juz wakacje...eh a moj M to gdzies z karabinem dzis biega... i to tyle... Quote
tigrunia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja obiadu dziś nie robię :cool1: Do pracy idę na 14-16 więc po pracy na miasto coś zjeść skoczymy i do kina na 17:20 idę na 2012 a jeśli nie zdążę to na 17:40 na Nigdy nie mów nigdy a jeśli i na to nie zdążę to na 18 na Fame :evil_lol: Quote
Recommended Posts