Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cze Daria:loveu:
Fajnie że ci sie jazdy podobają,przynajmiej się ni zniechęciłaś:lol:
Livka śliczna,włoski na łapkach fajnie jej sie kręcą:loveu:
A gdzie foteczki reszty psiaków:mad:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11'][URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2656.jpg[/URL] Ojejku,jaka śliczna mała Pipi :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

dziekuje:oops:

[quote name='ewa2909']Cze Daria:loveu:
Fajnie że ci sie jazdy podobają,przynajmiej się ni zniechęciłaś:lol:
Livka śliczna,włoski na łapkach fajnie jej sie kręcą:loveu:
A gdzie foteczki reszty psiaków:mad:[/QUOTE]

Jazdy są super Ewa:)
a to nie jest Livka tylko Pipi:P
no jak to gdzie w aparacie:evil_lol:

[quote name='Doti1986']
[URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2656.jpg[/URL]

Śliczna a jaka kręcona:loveu:[/QUOTE]

yy to jest zmora moja w tymi jeji wlosami, jak jest dlugo nie kąpana to sie jej tak krecą:roll:

[quote name='*kleo*']Hej :p
[URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2656.jpg[/URL] jaka blondyneczka :lol: i oko czarne, takie jak lubię :p[/QUOTE]

taa oczka mi sie tez u niej podobają takie wegielki małe:p

Posted

[COLOR=PaleTurquoise]zapomniałam dopisać[/COLOR]:cool1:
super że Ci się jazda spodobała:multi: ale przyznaj że podejście instruktora dużo robi. Jak tak czytam i czytam to nabieram chęci do prawka:lol:
Acha, żeśmy dziś mandat dostali:cool1: znaczy Ł dostał, nawet [B]ich[/B] widać nie było a tu nagle ciap i lizaczek:cool1: prosta droga, ograniczenie do 50 a my 83 jechaliśmy... echh [COLOR=PaleTurquoise]2stówy i 6 punktów[/COLOR] ...

Posted

Hej :)
Jazda autkem fajna jest :loveu:
Ale trzeba uważać, bo jak się w rutynę wpada to i noga się ciężka robi, wtedy łatwo o punkty i mandacik :roll:

A Pipi faktycznie kręcona- ona jest chyba tak malutka, tak się przynajmniej wydaje :loveu:

Posted

[quote name='laurin'][COLOR=paleturquoise]zapomniałam dopisać[/COLOR]:cool1:
super że Ci się jazda spodobała:multi: ale przyznaj że podejście instruktora dużo robi. Jak tak czytam i czytam to nabieram chęci do prawka:lol:
Acha, żeśmy dziś mandat dostali:cool1: znaczy Ł dostał, nawet [B]ich[/B] widać nie było a tu nagle ciap i lizaczek:cool1: prosta droga, ograniczenie do 50 a my 83 jechaliśmy... echh [COLOR=paleturquoise]2stówy i 6 punktów[/COLOR] ...[/QUOTE]

Witamy w pochmurne, niedzielne przedpołudnie :loveu::loveu::loveu:
My dostaliśmy mandat w piątek było 70 a my 102 :oops: no i tajniacy nas dogonili :angryy:. Też 200 i 6 pkt :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='laurin'][COLOR=PaleTurquoise]zapomniałam dopisać[/COLOR]:cool1:
Acha, żeśmy dziś mandat dostali:cool1: znaczy Ł dostał, nawet [B]ich[/B] widać nie było a tu nagle ciap i lizaczek:cool1: prosta droga, ograniczenie do 50 a my 83 jechaliśmy... echh [COLOR=PaleTurquoise]2stówy i 6 punktów[/COLOR] ...[/QUOTE]

No to witam my też ostatnio tak zarobiliśmy było ograniczenie do 50 a na liczniku było 65 i nas na suszarce zdjęli:roll: Aż się sama śmiałam bo nieraz się bardziej "piraci" i nic i za taka prędkość dostaliśmy 100zl i 4p:evil_lol:

Posted

witamy
ja mam prawko od kwietnia i raz przekroczyłam prędkośc-w lipcy w drodze do tarnowa na autostradzie brałam tira a tu przed nim jeszcze 3 tiry,szybko jechały,deszcz zacinał a za mną jakiś warjat się pchal i mrugał mi światłami,musiałam docisnąć do150km/h zeby jak najszybciej minac tiry i zjechac temu z tyłu.
a tak jeżdże przepisowo-moj maż smieje sie ze mnie,ale ja mam taki nawyk i nie jest mi z tym zle

Posted

Jenyy jak można jeździć przepisowo ? :crazyeye: :evil_lol: Mi się nigdy nie udaje :shake:
Raz mnie zatrzymała policja jak na wystawę mknęłam .. na 90 miałam 153 :cool1: Ale miła Pani mandatu mi nie dała :loveu: :evil_lol: A groziło mi 500 zł i 10 pkt :diabloti:

Cze Daria :multi:
Prześladuje mnie ta kanapa normalnie :cool1: Wczoraj koło takich przechodziłam .. ale chyba dopiero na wiosnę sobie sprawię :-(

Posted

Jazdy są super Ewa:)

Pozdrowionka z cieplutkiej i słonecznej Łodzi:loveu:
No przecież wiem :eviltong:Tak jakoś mi się napisała:eviltong:
Najwyższy czas wrzucić na kompa:mad:

Posted

Daria twoja galeria to tak mknie na przód że nadążyć nie mogę :shake: odpalam kompa a tu kilka ston znowu do nadrobienia :roll:
przepisowa jazda to nieciekawa jazda :evil_lol::evil_lol:

Posted

Hej niedzielnie :p
Mi też się z reguły nie udaje przepisowo jeździć, chociaż czasem nawet się staram, ale z drugiej strony na prostej, fajnej drodze jechać te 50 to aż żal :eviltong: ale ja zawsze ciężką nogę miałam, mój instruktor zawsze krzyczał "Młoda, nie zapier***** tak, ja cię proszę!!!" :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']
pochwalil mnie ze ladnie kierownice trzymie:evil_lol: nie sciskam jej nerwowo, ladnie nią krece i sie mnie pyta ile jezdzilam z m-a:cool1: ja mu mowie ze tylko raz, to znow pyta czy rowerem jezdze... krece glową ze nie, no to mowi ze duzo wozkow dzieciecych musialam wywozic:lol: ze tą kierownicą umie krecic:evil_lol:
[/QUOTE]

mi pierwszy instruktor nic nie mówił na temat kierownicy więc trzymałam jak chciałam, a jak wsiadłam do auta z drugim instruktorem to ten powiedział, że pewnie już całą mleczarnię w Głubczycach wydoiłam kręcąc tak tą kierownicą :evil_lol:

fajnie, że Ci się podoba i że instruktor w porządku - zobaczysz, szkoda Ci będzie jak się będą godziny kończyły...;)
a przepisowo to też będziesz tylko L-ką jeździć, zobaczysz :lol:

Posted

[quote name='Mała Rita']a jednak są foteczki :loveu: śliczne[/QUOTE]

No az dwie sie znalazly:evil_lol:

[quote name='laurin']Cześć Daria:multi:
One obie takie same tylko kolorki inne:loveu::loveu::loveu: tak mi się wydaje,, ale wyraz oczu to chyba mają ten sam:loveu:[/QUOTE]

Hej :loveu: raczej nie są podobne Liv to caly tato:cool1:

[quote name='laurin'][COLOR=paleturquoise]zapomniałam dopisać[/COLOR]:cool1:
Acha, żeśmy dziś mandat dostali:cool1: znaczy Ł dostał, nawet [B]ich[/B] widać nie było a tu nagle ciap i lizaczek:cool1: prosta droga, ograniczenie do 50 a my 83 jechaliśmy... echh [COLOR=paleturquoise]2stówy i 6 punktów[/COLOR] ...[/QUOTE]

Tu masz racje wszystko zalezy od niego mi tę szkole polecano i ja tez bede ich polecac:p

[quote name='karkakarka']Hej :)
Jazda autkem fajna jest :loveu:
Ale trzeba uważać, bo jak się w rutynę wpada to i noga się ciężka robi, wtedy łatwo o punkty i mandacik :roll:

A Pipi faktycznie kręcona- ona jest chyba tak malutka, tak się przynajmniej wydaje :loveu:[/QUOTE]

Hej Karina:p no mi to chyba nie grozi na poczatku:evil_lol:
[quote name='jot11']Dzień dobry w niedzielę :multi:[/QUOTE]

Cze wieczorne:multi:

Posted

[quote name='Doti1986']Witamy się:loveu:[/QUOTE]

[quote name='Doti1986']No to witam my też ostatnio tak zarobiliśmy było ograniczenie do 50 a na liczniku było 65 i nas na suszarce zdjęli:roll: Aż się sama śmiałam bo nieraz się bardziej "piraci" i nic i za taka prędkość dostaliśmy 100zl i 4p:evil_lol:[/QUOTE]
Cze Doti:loveu:

[quote name='megi82']witamy
ja mam prawko od kwietnia i raz przekroczyłam prędkośc-w lipcy w drodze do tarnowa na autostradzie brałam tira a tu przed nim jeszcze 3 tiry,szybko jechały,deszcz zacinał a za mną jakiś warjat się pchal i mrugał mi światłami,musiałam docisnąć do150km/h zeby jak najszybciej minac tiry i zjechac temu z tyłu.
a tak jeżdże przepisowo-moj maż smieje sie ze mnie,ale ja mam taki nawyk i nie jest mi z tym zle[/QUOTE]

Cze Megi:loveu:

[quote name='Viky i Ja']Witamy w pochmurne, niedzielne przedpołudnie :loveu::loveu::loveu:
My dostaliśmy mandat w piątek było 70 a my 102 :oops: no i tajniacy nas dogonili :angryy:. Też 200 i 6 pkt :angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]

Cze :loveu:
radze kupic wszystkim radio CB i mandatow nie bedzie:cool3::eviltong:

Posted

[quote name='tigrunia']Jenyy jak można jeździć przepisowo ? :crazyeye: :evil_lol: Mi się nigdy nie udaje :shake:
Raz mnie zatrzymała policja jak na wystawę mknęłam .. na 90 miałam 153 :cool1: Ale miła Pani mandatu mi nie dała :loveu: :evil_lol: A groziło mi 500 zł i 10 pkt :diabloti:

Cze Daria :multi:
Prześladuje mnie ta kanapa normalnie :cool1: Wczoraj koło takich przechodziłam .. ale chyba dopiero na wiosnę sobie sprawię :-([/QUOTE]

Cze Be:loveu: kusi Cie kusi kanapka moja:eviltong:

[quote name='ewa2909']Jazdy są super Ewa:)

Pozdrowionka z cieplutkiej i słonecznej Łodzi:loveu:
No przecież wiem :eviltong:Tak jakoś mi się napisała:eviltong:
Najwyższy czas wrzucić na kompa:mad:[/QUOTE]

Cze Ewa:loveu:
nie da rady aparat sie nie chce laczyc z lapkiem:mad:

[quote name='megi82']można,można:multi::oops:[/QUOTE]

ja tez mysle ze mozna:lol:

Posted

[quote name='dysia-u']Daria twoja galeria to tak mknie na przód że nadążyć nie mogę :shake: odpalam kompa a tu kilka ston znowu do nadrobienia :roll:
przepisowa jazda to nieciekawa jazda :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Hej Ula:multi: no wiesz dzis to sama sie zdziwilam nagadaly jak malo kto:evil_lol:

[quote name='*kleo*']Hej niedzielnie :p
Mi też się z reguły nie udaje przepisowo jeździć, chociaż czasem nawet się staram, ale z drugiej strony na prostej, fajnej drodze jechać te 50 to aż żal :eviltong: ale ja zawsze ciężką nogę miałam, mój instruktor zawsze krzyczał "Młoda, nie zapier***** tak, ja cię proszę!!!" :evil_lol:[/QUOTE]

Cze Klaudia:multi:

[quote name='Kasia']mi pierwszy instruktor nic nie mówił na temat kierownicy więc trzymałam jak chciałam, a jak wsiadłam do auta z drugim instruktorem to ten powiedział, że pewnie już całą mleczarnię w Głubczycach wydoiłam kręcąc tak tą kierownicą :evil_lol:

fajnie, że Ci się podoba i że instruktor w porządku - zobaczysz, szkoda Ci będzie jak się będą godziny kończyły...;)
a przepisowo to też będziesz tylko L-ką jeździć, zobaczysz :lol:[/QUOTE]

Cze Kasia:multi: zobaczymy co bedzie za drugim razem...:p
no nie wiem pewnie na początku jeszcze bede zapychac przepisowo:evil_lol:

dziewczyny dostalam juz klucze do mojego malego ogrodka:multi:
drugie dostane przy tranzakcji pienieznej:cool1:
dzis se narwalam chyba z 10 kg jablek nie chce ktora?:eviltong:
[IMG]http://www.jablka-ciok.pl/images/jablka_dzial.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza']

dziewczyny dostalam juz klucze do mojego malego ogrodka:multi:
drugie dostane przy tranzakcji pienieznej:cool1:
dzis se narwalam chyba z 10 kg jablek nie chce ktora?:eviltong:
[IMG]http://www.jablka-ciok.pl/images/jablka_dzial.gif[/IMG][/QUOTE]
ogródek jest , a w tym ogródku jakis mały domeczek? a jak cie ulewa złapie to gdzie sie schronisz? jest jaki fajny sąsiad? :cool3:

Posted

[quote name='dysia-u']ogródek jest , a w tym ogródku jakis mały domeczek? a jak cie ulewa złapie to gdzie sie schronisz? jest jaki fajny sąsiad? :cool3:[/QUOTE]

jest domeczek jest :cool3: a sasiadow nie widzialam :roll: oby nie byli konfliktowi:roll: