Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Nati witam po raz drugi:cool1::p

no wieczorem mastery sa zdjete:evil_lol:[/QUOTE]
Za dużo osób by widziało że wyższa szycha jesteś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Za dużo osób by widziało że wyższa szycha jesteś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

no wlasnie teraz tajniak jestem:cool1::evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']ja caly weekend a wczesniej to nie laska bylo zajrzec:cool1: dobra dobra zajeta bylas salatkami:eviltong::evil_lol:
a widzi a widzi ma sie te chody co nie:cool3: a Ty zeby to miec musisz sie bardziej postarac:evil_lol:

mialam dzis badania na prawko i mam podpisane na 10 lat bo na jedne oko nie widze..te ktore sprawdzalam ostatnio...:roll: ta starosc nie radosc..[/QUOTE]
Haha mądrala :eviltong: Amba Fatima - było i ni ma :diabloti: (mastera :P )

Ja dostałam prawko na 5 lat przez moja wadę wzroku :roll:

Posted

i co przedluzyli Ci o nastepne 5?:p

m-a sie smial ze ja z tych 10 bede miec 8:cool1: bo 2 lata bede prawko zdawac:evil_lol:

ta specjalnie schowalam zeby Ci zal nie bylo:eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']no wlasnie teraz tajniak jestem:cool1::evil_lol:[/QUOTE]
Jenyy laski a może D-E to tak naprawdę Agent Tomek ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[quote name='Pegaza']i co przedluzyli Ci o nastepne 5?:p

m-a sie smial ze ja z tych 10 bede miec 8:cool1: bo 2 lata bede prawko zdawac:evil_lol:

ta specjalnie schowalam zeby Ci zal nie bylo:eviltong:[/QUOTE]
No póki co jeszcze mi 5 nie minęło :eviltong: W kwietniu 4 będzie :razz:

Posted

[quote name='tigrunia']Jenyy laski a może D-E to tak naprawdę Agent Tomek ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol: no może :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a ja mam prawko bezterminowo :cool1:

Posted

[quote name='karkakarka']:evil_lol::evil_lol: no może :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a ja mam prawko bezterminowo :cool1:[/QUOTE]

:cool1:

to sie masz fajnie,ja czulam ze tak bedzie jak ona mi mowi ze mam przeczytac literki a ja g.. widze.:roll:.nie dalo rady nawet zmyslac bo i po co od razu jej mowie ze nic nie widze...

Posted

[quote name='karkakarka']to dobrze, że na 10 lat masz :) bo mogło być gorzej :roll::p[/QUOTE]
no to zalezy ile lat bede robic te prawko:evil_lol:
wlacha moglam miec 5 tak jak Be, a mam 10:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']:cool1:

to sie masz fajnie,ja czulam ze tak bedzie jak ona mi mowi ze mam przeczytac literki a ja g.. widze.:roll:.nie dalo rady nawet zmyslac bo i po co od razu jej mowie ze nic nie widze...[/QUOTE]

[quote name='karkakarka']:evil_lol::evil_lol: no może :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a ja mam prawko bezterminowo :cool1:[/QUOTE]

Ja też dostałam prawko bezterminowo chociaż w okularkach chodzę :evil_lol: Cóż znajomości w służbie zdrowia popłacają. Bez sensu co 5 lat wydawać po 100zl za wymianę dokumentów:roll:

Posted

Witam Jot Dzasta i Megi:multi:

a u nas dzis slonko swieci:eviltong: wprawdzie teraz sie schowalo ale mam nadzieje ze jeszcze wyjdzie...
fotki w aparacie jak bede miec chwile to je zrzuce...
wczoraj mialam 2 fony w sprawie kupna dzialki tak gdzie ma mama...sie spoznili o doslownie 3 dni..:cool1:
dobra wpadne potem na galerie...