Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Hahaha nie ma juz dogo mastera:lol: teraz ten sie gdzies znow zgubil..znajac zycie jutro baner zniknie :evil_lol: Quote
Nati28 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witamy i slemy wieczorne pozdrowienia :loveu: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='karkakarka']o już nie jesteś master :eviltong:[/QUOTE] Nati witam po raz drugi:cool1::p no wieczorem mastery sa zdjete:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Pegaza']Nati witam po raz drugi:cool1::p no wieczorem mastery sa zdjete:evil_lol:[/QUOTE] Za dużo osób by widziało że wyższa szycha jesteś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='ewa2909']Za dużo osób by widziało że wyższa szycha jesteś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no wlasnie teraz tajniak jestem:cool1::evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Pegaza']ja caly weekend a wczesniej to nie laska bylo zajrzec:cool1: dobra dobra zajeta bylas salatkami:eviltong::evil_lol: a widzi a widzi ma sie te chody co nie:cool3: a Ty zeby to miec musisz sie bardziej postarac:evil_lol: mialam dzis badania na prawko i mam podpisane na 10 lat bo na jedne oko nie widze..te ktore sprawdzalam ostatnio...:roll: ta starosc nie radosc..[/QUOTE] Haha mądrala :eviltong: Amba Fatima - było i ni ma :diabloti: (mastera :P ) Ja dostałam prawko na 5 lat przez moja wadę wzroku :roll: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 i co przedluzyli Ci o nastepne 5?:p m-a sie smial ze ja z tych 10 bede miec 8:cool1: bo 2 lata bede prawko zdawac:evil_lol: ta specjalnie schowalam zeby Ci zal nie bylo:eviltong: Quote
tigrunia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Pegaza']no wlasnie teraz tajniak jestem:cool1::evil_lol:[/QUOTE] Jenyy laski a może D-E to tak naprawdę Agent Tomek ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='Pegaza']i co przedluzyli Ci o nastepne 5?:p m-a sie smial ze ja z tych 10 bede miec 8:cool1: bo 2 lata bede prawko zdawac:evil_lol: ta specjalnie schowalam zeby Ci zal nie bylo:eviltong:[/QUOTE] No póki co jeszcze mi 5 nie minęło :eviltong: W kwietniu 4 będzie :razz: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 :cool1: nie skomentuje :roflt: aa no to jeszcze roczek zostal.. Quote
karkakarka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='tigrunia']Jenyy laski a może D-E to tak naprawdę Agent Tomek ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: no może :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja mam prawko bezterminowo :cool1: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='karkakarka']:evil_lol::evil_lol: no może :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja mam prawko bezterminowo :cool1:[/QUOTE] :cool1: to sie masz fajnie,ja czulam ze tak bedzie jak ona mi mowi ze mam przeczytac literki a ja g.. widze.:roll:.nie dalo rady nawet zmyslac bo i po co od razu jej mowie ze nic nie widze... Quote
karkakarka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 to dobrze, że na 10 lat masz :) bo mogło być gorzej :roll::p Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='karkakarka']to dobrze, że na 10 lat masz :) bo mogło być gorzej :roll::p[/QUOTE] no to zalezy ile lat bede robic te prawko:evil_lol: wlacha moglam miec 5 tak jak Be, a mam 10:eviltong::evil_lol: Quote
Doti1986 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Pegaza']:cool1: to sie masz fajnie,ja czulam ze tak bedzie jak ona mi mowi ze mam przeczytac literki a ja g.. widze.:roll:.nie dalo rady nawet zmyslac bo i po co od razu jej mowie ze nic nie widze...[/QUOTE] [quote name='karkakarka']:evil_lol::evil_lol: no może :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja mam prawko bezterminowo :cool1:[/QUOTE] Ja też dostałam prawko bezterminowo chociaż w okularkach chodzę :evil_lol: Cóż znajomości w służbie zdrowia popłacają. Bez sensu co 5 lat wydawać po 100zl za wymianę dokumentów:roll: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Kolega ktory nosi okulary dostal bezterminowo.. no se zycza az 100-wke:roll: Quote
dzasta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Hello D-E :lol: Witam z rana U nas leje non stop od wczoraj :placz: Quote
megi82 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 i ja się witam środowo prosiłabym o jakąs foteczkę czy coś Quote
Pegaza Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Witam Jot Dzasta i Megi:multi: a u nas dzis slonko swieci:eviltong: wprawdzie teraz sie schowalo ale mam nadzieje ze jeszcze wyjdzie... fotki w aparacie jak bede miec chwile to je zrzuce... wczoraj mialam 2 fony w sprawie kupna dzialki tak gdzie ma mama...sie spoznili o doslownie 3 dni..:cool1: dobra wpadne potem na galerie... Quote
karkakarka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A przynajmniej zdradź, gdzie tą działkę kupujesz :cool3: Quote
*Jot* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Starośc nie radość....:placz: Zapomniałam,banerek PRZEPIĘKNY :loveu: Quote
Pegaza Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='jot11']Starośc nie radość....:placz: Zapomniałam,banerek PRZEPIĘKNY :loveu:[/QUOTE] dzieki:loveu: trzeba go bedzie zamienic na jesienny:p Quote
Recommended Posts