Kasia_zg Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Dario:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Widzisz tak sie bałaś tego kursu a tu na starcie już wykładowca spoko, kolega z ławki młodziutki ;) i młody instruktor jazdy:razz:...no żyć nie umierać taki kurs to sama przyjemność...a Ty o jakimś pechu mówiłaś;)[/COLOR][/I] [COLOR=#000080][I]J[/I]ak Ty zdasz to ja sie zapisuje jako nastepna[/COLOR] :cool3:[/CENTER] Quote
Pegaza Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Dario:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Widzisz tak sie bałaś tego kursu a tu na starcie już wykładowca spoko, kolega z ławki młodziutki ;) i młody instruktor jazdy:razz:...no żyć nie umierać taki kurs to sama przyjemność...a Ty o jakimś pechu mówiłaś;)[/COLOR][/I] [COLOR=#000080][I]J[/I]ak Ty zdasz to ja sie zapisuje jako nastepna[/COLOR] :cool3:[/CENTER] [/quote] Cze Kasiu:loveu: haha moja kuzynka mowi to samo ze jak zdam to ona rowniez sie zapisuje:lol: Cze sobotnio:cool1: w koncu weekend ale pracowity od rana sprzątam u siebie,obiad gotuje na jutro..i teraz padlam jak "kawka"...oo chyba sie kawy napije moze sie lepiej poczuje...:roll: Quote
karkakarka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 A ja na działce byłam :) i się jak wół narobiłam, koszenie, grabienie, zbieranie spadów itd... uffff mam dość :p Quote
ewa2909 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Dario:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Widzisz tak sie bałaś tego kursu a tu na starcie już wykładowca spoko, kolega z ławki młodziutki ;) i młody instruktor jazdy:razz:...no żyć nie umierać taki kurs to sama przyjemność...a Ty o jakimś pechu mówiłaś;)[/COLOR][/I] [COLOR=#000080][I]J[/I]ak Ty zdasz to ja sie zapisuje jako nastepna[/COLOR] :cool3:[/CENTER] [/quote] Cze Daria sobotnio popołudniowo:multi::multi::multi: Kasia jak Daria zda to idziemy razem na te prawko:eviltong: Quote
dysia-u Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Daria sobotnio popołudniowo:multi::multi::multi: Kasia jak Daria zda to idziemy razem na te prawko:eviltong:[/quote] dzielne dziewczynki :lol: Trzymam kciuki Quote
Pegaza Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='karkakarka']A ja na działce byłam :) i się jak wół narobiłam, koszenie, grabienie, zbieranie spadów itd... uffff mam dość :p[/quote] Cze tez bym chciala cos porobic na dzialeczce:roll: oprocz spadow hehe bo ja bym drzew nie miala....:cool1: Ewa :eviltong:a jak Daria nie zda to nie pojdziecie?:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Nati28']Witamy i zyczymy smacznej kawy :loveu:[/quote] Nati nie bylo mi napic sie tej kawy spokojnie gdyz plany mi sie zmienily jak spedzic popoludniowy czas wiec szybko pare lykow i lecialam na klachy...:lol: Quote
Pegaza Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Nati28']Witamy i pozdrawiamy goraco :loveu:[/quote] odwzajemniamy:loveu: Quote
karkakarka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A na klachach kawki nie piłaś?? :cool3: Quote
Pegaza Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='karkakarka']A na klachach kawki nie piłaś?? :cool3:[/quote] jeno herbate:cool1: Quote
Pegaza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='dzasta']D-E witaj wieczorową porą :) :cool3:[/quote] To ja Cie powitam poludniową porą:multi: Za okna sie wzielam.. juz czysciutkie,chata w miare ogarnieta...chwile luzu mam..ale potem juz nie, jak dziecko wroci z szkoly mam zadanie domowe:-(tez wymyslaja drzewa genealogiczne:roll: co chwile jakies sprawdziany itp i ciagle siedze i szkole mlodą:roll:zamiast robic przyjemniejsze rzeczy..:eviltong: ostatnio chcialam fotki porobic a tu zonk aparatu jednego w domu nie ma,a oczywiscie rzecz normalna z drugiego zas kabel znikl znow go ktos dobrze schowal..:mad: i nici z fotek..:roll: Quote
dzasta Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Uuu a mój aparat się psuje :angryy: Ehhh a ja właśnie się biorę do sprzątania bo jesteśmy w trakcie remonciku tzn malowania. Salon już pomalowany i kuchnia w połowie. Jutro reszta :) Więc sprzątam tak pobieżnie a po malowanku się dogłębnie posprząta :D Quote
Pegaza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='dzasta']Uuu a mój aparat się psuje :angryy: Ehhh a ja właśnie się biorę do sprzątania bo jesteśmy w trakcie remonciku tzn malowania. Salon już pomalowany i kuchnia w połowie. Jutro reszta :) Więc sprzątam tak pobieżnie a po malowanku się dogłębnie posprząta :D[/quote] oo ja mam dwa a jak chce fotki zrobic to zadnego nie ma..:mad: oo sie masz fajnie..ja dzis musialam SAMA wytapetowac kawalek sciany przy kaloryferze gdyz wymienialismy kaloryfery i brakowalo tapety,mojego m-a sie doprosic nie moglam on wiecznie zalatany wiec w koncu wzielam sie za to sama..:angryy: Quote
dzasta Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 No wiesz nie mówię hop bo może być tak że i ja będę sama malować :D Quote
Pegaza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='dzasta']No wiesz nie mówię hop bo może być tak że i ja będę sama malować :D[/quote] hehe ta Ci faceci..dobra bede leciec bo mloda zara przydzie obiad jej szykowac.. Quote
dzasta Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ja też lecę do garów bo dzisiaj imieniny Tezeta :) Quote
dysia-u Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Daria weż no ten kabel noś w torebce to nie bęzie ciągle afery o fotki. Taka brzydka pogoda , porcja fajnych fotek napewno by nam poprawiła humor.:razz: Quote
Pegaza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='dysia-u']Daria weż no ten kabel noś w torebce to nie bęzie ciągle afery o fotki. Taka brzydka pogoda , porcja fajnych fotek napewno by nam poprawiła humor.:razz:[/quote] Ula jak go znajde a naprawde nie wiem gdzie on moze byc..to schowam go tak ze oni go nie znajda:evil_lol: jedynie ja bede wiedziec gdzie jest,no chyba ze dostane sklerozy i bedzie wtedy klops:evil_lol: dobra ja tylko na momencik bo lece do nauki,moje dziecko uczy sie z Edytą moim wybawcą:modla: znienawidzonej matmy..a ja sie ucze sama testow nara:cool1: Quote
karkakarka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Pegaza']oo ja mam dwa a jak chce fotki zrobic to zadnego nie ma..:mad: oo sie masz fajnie..ja dzis musialam SAMA wytapetowac kawalek sciany przy kaloryferze gdyz wymienialismy kaloryfery i brakowalo tapety,mojego m-a sie doprosic nie moglam on wiecznie zalatany wiec w koncu wzielam sie za to sama..:angryy:[/quote] O! skąd ja to znam :) Mogę prosić i prosić, a jak się sama nie wezmę i nie zawstydzę łośka to on też ciągle zabiegany, zmęczony, czau nie ma :mad: Quote
Mała Rita Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cze De :loveu: Co ja czytam, żeś Ty kierowczyni będziesz! Super! :multi: Quote
dysia-u Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ewcia w szpitalu :angryy: wiedziałaś coś?!. Quote
Recommended Posts