Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Dario:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Widzisz tak sie bałaś tego kursu a tu na starcie już wykładowca spoko, kolega z ławki młodziutki ;) i młody instruktor jazdy:razz:...no żyć nie umierać taki kurs to sama przyjemność...a Ty o jakimś pechu mówiłaś;)[/COLOR][/I]
[COLOR=#000080][I]J[/I]ak Ty zdasz to ja sie zapisuje jako nastepna[/COLOR] :cool3:[/CENTER]

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Dario:)[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Widzisz tak sie bałaś tego kursu a tu na starcie już wykładowca spoko, kolega z ławki młodziutki ;) i młody instruktor jazdy:razz:...no żyć nie umierać taki kurs to sama przyjemność...a Ty o jakimś pechu mówiłaś;)[/COLOR][/I]

[COLOR=#000080][I]J[/I]ak Ty zdasz to ja sie zapisuje jako nastepna[/COLOR] :cool3:[/CENTER]
[/quote]

Cze Kasiu:loveu:
haha moja kuzynka mowi to samo ze jak zdam to ona rowniez sie zapisuje:lol:

Cze sobotnio:cool1:
w koncu weekend ale pracowity od rana sprzątam u siebie,obiad gotuje na jutro..i teraz padlam jak "kawka"...oo chyba sie kawy napije moze sie lepiej poczuje...:roll:

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Dario:)[/COLOR][/I]

[/quote]
Cze Daria sobotnio popołudniowo:multi::multi::multi:

Kasia jak Daria zda to idziemy razem na te prawko:eviltong:

Posted

[quote name='ewa2909']Cze Daria sobotnio popołudniowo:multi::multi::multi:

Kasia jak Daria zda to idziemy razem na te prawko:eviltong:[/quote]

dzielne dziewczynki :lol: Trzymam kciuki

Posted

[quote name='karkakarka']A ja na działce byłam :) i się jak wół narobiłam, koszenie, grabienie, zbieranie spadów itd... uffff mam dość :p[/quote]

Cze tez bym chciala cos porobic na dzialeczce:roll: oprocz spadow hehe bo ja bym drzew nie miala....:cool1:

Ewa :eviltong:a jak Daria nie zda to nie pojdziecie?:evil_lol:

Posted

[quote name='Nati28']Witamy i zyczymy smacznej kawy :loveu:[/quote]

Nati nie bylo mi napic sie tej kawy spokojnie gdyz plany mi sie zmienily jak spedzic popoludniowy czas wiec szybko pare lykow i lecialam na klachy...:lol:

Posted

[quote name='dzasta']D-E witaj wieczorową porą :) :cool3:[/quote]
To ja Cie powitam poludniową porą:multi:

Za okna sie wzielam.. juz czysciutkie,chata w miare ogarnieta...chwile luzu mam..ale potem juz nie, jak dziecko wroci z szkoly mam zadanie domowe:-(tez wymyslaja drzewa genealogiczne:roll: co chwile jakies sprawdziany itp i ciagle siedze i szkole mlodą:roll:zamiast robic przyjemniejsze rzeczy..:eviltong:

ostatnio chcialam fotki porobic a tu zonk aparatu jednego w domu nie ma,a oczywiscie rzecz normalna z drugiego zas kabel znikl znow go ktos dobrze schowal..:mad: i nici z fotek..:roll:

Posted

Uuu a mój aparat się psuje :angryy:

Ehhh a ja właśnie się biorę do sprzątania bo jesteśmy w trakcie remonciku tzn malowania. Salon już pomalowany i kuchnia w połowie. Jutro reszta :)
Więc sprzątam tak pobieżnie a po malowanku się dogłębnie posprząta :D

Posted

[quote name='dzasta']Uuu a mój aparat się psuje :angryy:

Ehhh a ja właśnie się biorę do sprzątania bo jesteśmy w trakcie remonciku tzn malowania. Salon już pomalowany i kuchnia w połowie. Jutro reszta :)
Więc sprzątam tak pobieżnie a po malowanku się dogłębnie posprząta :D[/quote]

oo ja mam dwa a jak chce fotki zrobic to zadnego nie ma..:mad:

oo sie masz fajnie..ja dzis musialam SAMA wytapetowac kawalek sciany przy kaloryferze gdyz wymienialismy kaloryfery i brakowalo tapety,mojego m-a sie doprosic nie moglam on wiecznie zalatany wiec w koncu wzielam sie za to sama..:angryy:

Posted

[quote name='dzasta']No wiesz nie mówię hop bo może być tak że i ja będę sama malować :D[/quote]

hehe ta Ci faceci..dobra bede leciec bo mloda zara przydzie obiad jej szykowac..

Posted

[quote name='dysia-u']Daria weż no ten kabel noś w torebce to nie bęzie ciągle afery o fotki. Taka brzydka pogoda , porcja fajnych fotek napewno by nam poprawiła humor.:razz:[/quote]

Ula jak go znajde a naprawde nie wiem gdzie on moze byc..to schowam go tak ze oni go nie znajda:evil_lol: jedynie ja bede wiedziec gdzie jest,no chyba ze dostane sklerozy i bedzie wtedy klops:evil_lol:

dobra ja tylko na momencik bo lece do nauki,moje dziecko uczy sie z Edytą moim wybawcą:modla: znienawidzonej matmy..a ja sie ucze sama testow nara:cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']oo ja mam dwa a jak chce fotki zrobic to zadnego nie ma..:mad:

oo sie masz fajnie..ja dzis musialam SAMA wytapetowac kawalek sciany przy kaloryferze gdyz wymienialismy kaloryfery i brakowalo tapety,mojego m-a sie doprosic nie moglam on wiecznie zalatany wiec w koncu wzielam sie za to sama..:angryy:[/quote]
O! skąd ja to znam :)
Mogę prosić i prosić, a jak się sama nie wezmę i nie zawstydzę łośka to on też ciągle zabiegany, zmęczony, czau nie ma :mad: