ewa2909 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Pegaza']Slyszalam co chwile jak karetki jezdzily..:roll: a Ci kibole podobno mieli sie umowic na dalsze rozroby..[/quote] Cze Daria:loveu::loveu::loveu: My jak wczoraj byliśmy w parku z siulami o 10 rano to trzech pijanych:-o kibiców szło i tak się darło że pół osiedla siedziała na balkonach,a Ci co yli na ich drodze bardzo szybko z niej schodzili:shake::shake::shake:. Chyba się zaczeła nasza ploska ligo piłki nożnej:mad::mad::mad: Quote
Kasia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 no tak, uroki śląska z tymi kibolami ;) cze D-E :loveu: Quote
dysia-u Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 kurcze , ale na fajne tematy trafiłam :razz: Postanowiłam że nie włączam dziś tv.Horrory mam tu .hihihi Quote
Pegaza Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Cze Ewa i Kasia:loveu: na takich to tylko giwera strzal celny i do piachu:roll: oj jakos mi smutno..:roll: czyzbym dola lapala..:roll: nie wiem.. m-a mnie wkurzyl nie dosc ze pichcisz mu wymyslne obiadki to twierdzi ze to przesolone,:roll: ja do sosu nie wejde mi smakowalo a on tego nie zje:mad: wrr jutro mu picce zamowie jak boga kocham.. Quote
Pegaza Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='dysia-u']kurcze , ale na fajne tematy trafiłam :razz: Postanowiłam że nie włączam dziś tv.Horrory mam tu .hihihi[/quote] hehe no Ula zapomnialam sie spytac biletera czy ta atrakcja byla w cenie biletu:roll: a dla dzieci to juz nie znizka a darmocha powinna byc takie widowisko mieli:roll::mad:szkoda gadac najlepiej to w domu siedziec bo gdzies wyjdziesz i jeszcze guza ci nabija...za darmo.. Quote
dysia-u Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Pegaza'] najlepiej to w domu siedziec bo gdzies wyjdziesz i jeszcze guza ci nabija...za darmo..[/quote] no ale w domu znowu mężulo doskwiera , nie?! wsiadaj w samolot i.... w świat. Mówię ci, tak mi to spasowało że dziś bym poleciała byle gdzie Quote
dzasta Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ehhh ale miałaś basenowe przygody :shake: Szkoda gadać :shake: Quote
Gosia2406 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cześć przyszłyśmy się przywitać :hand: i o zdrówko zapytać. Quote
Pegaza Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Gosia2406']Cześć przyszłyśmy się przywitać :hand: i o zdrówko zapytać.[/quote] Witaj zdrowko oki:p Drzasta atrakcja wliczona w cene biletu:roll: witajcie:p wczora wieczorem dostalam propozycje pracy ale m-a krecil nosem ze nie bo za malo płaci wiec znow zrezygnowalam..a ja bylam sklonna isc bo mnie te siedzenie w domu meczy..no coz moze sie jeszcze cos trafi..a tak poza tym pochmurno choc cieplo na dworze, zara ide kuchnie ogarnac..a po poludniu jade po Nikole do szwagierki.. Quote
dzasta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cze Pegaza :p U nas dzisiaj dziwaczna pogoda niby pochmurno a parno jakoś dziwnie :cool1: Ja sprzątam od poniedziałku ale dzisiaj na szczęście nie mam aż tak dużo roboty najgorszą znaczy się pranie Gabi już odwaliłam :lol: Quote
dysia-u Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 :-( nie mam komu swojego prasowanka podrzucić. Pozostaje mi tylko wyrzucić :eviltong: Quote
Gosia2406 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cześć.Dziś moje dzieci wyjechały na wakacje do Polski.,,Dzieci nie ma chata wolna",i jaka cisza nastała,trzeba będzie wziąść się za pożądki dla zabicia czasu.Dyziu,moja cura lubi prasować więc możesz jej podżucić swoje prasowanie coby jej sie głupoty nie trzymały. Quote
ewa2909 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Ewa i Kasia:loveu: na takich to tylko giwera strzal celny i do piachu:roll: oj jakos mi smutno..:roll: czyzbym dola lapala..:roll: nie wiem.. m-a mnie wkurzyl nie dosc ze pichcisz mu wymyslne obiadki to twierdzi ze to przesolone,:roll: ja do sosu nie wejde mi smakowalo a on tego nie zje:mad: wrr jutro mu picce zamowie jak boga kocham..[/quote] Cze Daria:loveu: Widze że spokojna jestes u mnie by na drugi dzień dostali albo niedosolone a jak nie to coś na słodko za kare:evil_lol:. Quote
Pegaza Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Daria:loveu: Widze że spokojna jestes u mnie by na drugi dzień dostali albo niedosolone a jak nie to coś na słodko za kare:evil_lol:.[/quote] cze wszystkim:multi: Ewa zjadl zjadl te miecho ale z bulką o tak mu ponoc lepiej smakowalo..:roll: nie czul soli:evil_lol: Ula moje prasowanie tez czeka na mnie..:roll: ah te porzadki.. Quote
Aga76 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Cze DE :loveu: [COLOR=paleturquoise]Polska gola, taka jest kibiców wola[/COLOR] :evil_lol: Quote
dzasta Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Cześć DE czwartkowo :) Ja lecę zaraz na działeczkę z Gabinką jak tylko domek oblecę troszkę bo bałagan :) Miłego dzionka życzę a Ty Pizze zamawiaj :) Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='dzasta']Cześć DE czwartkowo :) Ja lecę zaraz na działeczkę z Gabinką jak tylko domek oblecę troszkę bo bałagan :) Miłego dzionka życzę a Ty Pizze zamawiaj :)[/quote] sie masz fajnie z tą dzialeczką..:cool1: yhm dzis bylo spagetti...:p Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='dzasta']Cześć DE czwartkowo :) Ja lecę zaraz na działeczkę z Gabinką jak tylko domek oblecę troszkę bo bałagan :) Miłego dzionka życzę a Ty Pizze zamawiaj :)[/quote] [quote name='Aga76']Cze DE :loveu: [COLOR=paleturquoise]Polska gola, taka jest kibiców wola[/COLOR] :evil_lol:[/quote] :crazyeye:niemozliwe w koncu wrocilas:crazyeye: cze dziolszko:loveu: Quote
dysia-u Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 kurna , taki deszcz , sterta prasowania.... aaa najlepiej to będzie sie na wszystko wypiąc:eviltong: Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='dysia-u']kurna , taki deszcz , sterta prasowania.... aaa najlepiej to będzie sie na wszystko wypiąc:eviltong:[/quote] Jaki deszcz:crazyeye: Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Dzis nas wpadla odwiedzic Aliska czyli rodzenstwo Livki:p najpierw jak zwykle chcialy ją zjesc zywcem zwlaszcza Liv:cool1: pozniej juz sie bawily..potem wyszlam z psami na spacer i musialam go skrocic szybciutko gdyz z Pipi cos sie stalo..ide przodem Pipi z tylu i obracam sie i widze ze Pipi staje i jakby chce sie polozyc..:roll: nie wiem co sie stalo jej wygladalo to jakby nie umiala utrzymac rownowagi..wzielam ja na rece pomasowalam znow postawilam na ziemi i Pipi isc nie chciala, ogon zwieszony dyszy niemozliwie..no wiec na rece i do domu...tu w koncu doszla do siebie.. nie wiem co bylą przyczyna:roll: albo na cos nadepla i ja to zabolalo, pierwszy raz cos takiego widzialam.. Quote
Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 może nadepnęła na cos albo cos juz użarło w łapinę którąś... Fidlasty latem też tak czasami ma, idzie idzie i nagle staje, ogon pod siebie, łapy w dół i stoi jak sierota, obraca siew tył i próbuje cos tam wylizać czy wygryźć czy może wywąchać....:cool1: Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Tez tak mysle moze jakas osa czy cus... tera pojedli kolacje i nynają kolo moich nog na fotelu.. Quote
Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 będzie dobrze, wyliże i jutro będzie hasać jak szczeniak ;) Quote
Recommended Posts